Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
391.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende keskinlik konusunda pek tatmin değilim kit lensle 50mm 1.8 benimde ilk almak istediğim bir lens vatanda fiyatı iyimiş ayrıca 2. Ellerini bu fiyata satıyorlar bence kaçırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lensi aldım ve denedim gerçekten farkediyor derinlik çok iyi:D ama en çok sevdiğim netleme o kadar hızlı ki inanamadım :)
  • 50 mm 1.8D çok iyidir.

2008'de 185 liraya almıştım, resmi faturalı ürünü, yuvam fotodan, 10 taksitle. tabi o zamanlar işi bilmiyordum daha. spot vs diye peşine düşsem belki de 140 - 150 liraya bulacaktım. 35 lira fazla vermişim sinir oldum şimdi.
  •  NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort -- 23 Aralık 2013; 22:36:52 >
  • voldemort kullanıcısına yanıt
    Güzel fotograflar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski dostlara ve yeni arkdaşlara selamlar :)

Ara ara okusamda uzun bir zamandır formu takip edemiyordum. Bu aralar full frame geçiş yapmayı düşünüyorum, elimdeki bütçe ile alınabilecek iki makina var (canon yada başka marka düşünmediğimden) Nikon d700 veya d600, ikinci el fiyatları hemen hemen aynı gibi. Formda bu makinaları kullanan arkadaşlaradan geri dönüş olursa çok sevinirim.

Tabi öncelikle elimde d7000 var, henüz daha fiyat belirlemedim ama d7000 satmadan da full frame geçemem. Bunun içinde ilgilenen olursa bir fiyat çıkarmaya çalışacağım.
  • marmaris ten bir kare yorumlarınız benim için değerlidir arkadaşlar
     NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU
  • Ayasofya gezimden arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Orijinalden alıntı: Macintosh

D7000'li yeni bir çaylak

gayet güxel eline sağlık ..

bari senin d800 e kafa tutar bu fotoraf :) aynı yerde cekmiştin yanlış hatırlamıyorsam neresi burası bu arada iso kaçta çektin güzel olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Orijinalden alıntı: Macintosh

D7000'li yeni bir çaylak

gayet güxel eline sağlık ..

bari senin d800 e kafa tutar bu fotoraf :) aynı yerde cekmiştin yanlış hatırlamıyorsam neresi burası bu arada iso kaçta çektin güzel olmuş

Umutmaki d7000 benim eski makinem ve yedek alacak olsam 2 alacak olduğum makine olur ... benim foto bu ..

Nikon D800
    50.0 mm f/1.4
    50.0 mm
    1/100
    5.6
    5000 ISO

• quote:

Orijinalden alıntı: dxrkn

Bokehler çil çil

• Merhaba..

D7000in yeni serilerinde yağlanma problemi var mıdır acaba?

http://www.gold.com.tr/nikon-d7000-lcd-ekran-dslr-fotograf-makinesi_u ve bu ürünün fiyatı uygun mu sizce?
  • merhaba kolay gelsin bugun nikon d7000 foto makinası aldım 18-105 lensi ile bana önerileriniz ne acaba daha cok yeni ve acemiyim tsk ederim
  • gumbet G kullanıcısına yanıt
    kurcalaman o kadar :)
  • bir kaç tanede benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endüstriyel_atık -- 28 Aralık 2013; 17:05:13 >

• bhrc B kullanıcısına yanıt
    yağlanma değilde tozlanma desek daha doğru olur bence malesef bu biraz şansa kalmış ama tozlanma olsada dert etme bence çünki bende ilk aldığımda ilk olarak onu kontrol etmiştim tozlanma olmuştu temizlettim ama sonraları f/18-20 gibi değerlerde çekim yapmadığım ve de çok nadir olarak çekim yapacağımı düşünerek o sorunu unuttum bile zaten 30 tl gibi fiatlara temizliyorlar bunu garanti bittikten sonra bile temizletmek anlamaında yazdım kısacası kardeşim makinanın keyfine bakın kullandıkca muadili makinalardan üstün özelliklerini görünce zaten zevkten dört köşe oluyorsunuz saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.