Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
390.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D7000 aldım yardıma ihtiyacım var yardımcı olabilicek birileri var mı ?
    18 105 lensin af sesinden rahatsız olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubeyd08 -- 21 Temmuz 2014; 16:18:02 >
  • UZUN ZAMANDIR FOTOĞRAF YÜKLEMEYİNCE BOYUTLAR KONUSUNDA SIKINTI OLMUŞ KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR =) 50 mm 1.8D lens ile çekilmiştir hepsi

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU
    ... by alpersasal, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperSASAL -- 23 Temmuz 2014; 13:48:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

arkadaşlar ipad mini için camera bağlantı kablosunu aldım d7000 e bağladım görüntüleri videoları seçerek aktarıyor canlı görüntüyü nasıl yansıtırız ipad miniye bi programı falan varmıdır

Nasıl bir kablo kullandın ve nerden aldın acaba?
  • Çanakkale

Antalya

İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckurkcu -- 24 Temmuz 2014; 13:14:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

arkadaşlar ipad mini için camera bağlantı kablosunu aldım d7000 e bağladım görüntüleri videoları seçerek aktarıyor canlı görüntüyü nasıl yansıtırız ipad miniye bi programı falan varmıdır

http://store.apple.com/tr/product/MD821ZM/A/lightning-usb-kamera-adapt%C3%B6r%C3%BC

kullandığım kablo yukarda türkcellden aldım

programıda buldum fakat ücretli cydia dan indiripde deniyemedim henüz

• quote:

quote:

quote:

http://store.apple.com/tr/product/MD821ZM/A/lightning-usb-kamera-adapt%C3%B6r%C3%BC

Direk makineyi bağlıyorsun bu kabloyla ipad'e doğru mu?

Yani kart okuyucu vs falan değil?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Direk makineyi bağlıyorsun bu kabloyla ipad'e doğru mu?

Yani kart okuyucu vs falan değil?

makineyi kontrol edemiyorsun görüntü ve videoları sorunsuz aktarıyor resmi bozmadan çevirmeden orjinal haliyle makinenin yanında gelen usb kablosuda lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 25 Temmuz 2014; 20:34:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• D7000'de sorunlu seriyi bilen var mı? Hangi numaralar sorunlu?
  • konu ölmesinn :)

arkadaşlar yardımcı olun

nikon 24 70 2.8 ikinci el
    sigma 18 35 1.8

ikisininde açısı farketmez işimi görür 24 70 ileriye yönelik düşündüğümde ff ağır basıyor fakat forumlarda cok hassas lens olduğu söyleniyor stüdyo dışına cıktığı anda bebek gibi bakılması gerekirmiş sigma da daha yeni bir lens hiç yorum bulamadım ileride ff de elimizde kalır ama 1.8 diyafram d7000 ni uçurur düşüncesindeyim sizce hangisi
  • Merhaba arkadaşlar,
    geçenlerde EN-EL15'i orjinal şarj cihazı ile şarj etmek istedim (pil tamamen sıfırı tamamlamıştı). şarj olmadı; şarj cihazında hiçbir lamba yanmadı. ben de, şarj cihazı birkaç kez düştüğü için şarj arızalanmıştır diye düşünerek, internetten çin malı bir şarj cihazı aldım. pili taktım, yeşil bir lambası yanmaya başladı. 3-4h bekledim. pili makinaya taktım, yine sıfırda ve çekime bile izin vermiyor; sadece göstergeleri görebiliyorum.
    sorunlu pil mi, şarj cihaz(lar)ı mı? nasıl ayırt edebilirim?
    teşekkürler.
  • benimki 7000 ile başlıyor ama sorunla fakat dert etmiyorum çünki o değerlerde çekim çok nadir çekiyorum 2 yıldır da kullanıyorum
  • quote:

konu ölmesinn :)

arkadaşlar yardımcı olun

nikon 24 70 2.8 ikinci el
    sigma 18 35 1.8

ikisininde açısı farketmez işimi görür 24 70 ileriye yönelik düşündüğümde ff ağır basıyor fakat forumlarda cok hassas lens olduğu söyleniyor stüdyo dışına cıktığı anda bebek gibi bakılması gerekirmiş sigma da daha yeni bir lens hiç yorum bulamadım ileride ff de elimizde kalır ama 1.8 diyafram d7000 ni uçurur düşüncesindeyim sizce hangisi

selam .. 24-70 al unut .. o kadar para verince zaten ister istemez bebek gibi bakacaksın eğer çok paran yoksa .. bende var ve onun fotografları kesinlikle diğerlerinden çoooook farkli ... birkere al pişman olma .. zaten bosuna rüya set denmiyor 14-24 24-70 70-200 için ...

• Selamlar pek fazla kullanamadigimm, elimde bekletmektense satmayi dusundugum 70-200 sigma hsm2 nikon uyumlu lensi dusunen olursa pm atsin. Titresim engelleme yoktur. Nikon uyumlu, d7000 imde kullaniyordum. 1600 tldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D7000den sonra bir kaç ay aldattım nikonu fakat baya özlediğimi farkettim :)

Nikon ile değil ama Nikon fotoğrafı :)

• Arkadaşlar selam, Nikon D7000 aldım bir sorum olacak makinayı ilk aldığımda deklanşöre yarım basıp odaklama yapıcağım zaman odak noktaları yeşil gözüküyordu şuan odaklama yaparken hepsi siyah bu ne anlama geliyor ? Tekrar yeşil nasıl yapabilirim ? Teşekkürler.
  • bugün fotoğrafiumdan d7000 aldım.

çektiğim ilk fotoğraflarda 1 adet kırmızı 1 adet de mavi pixel görünüyor:(( 6 serisiymiş makine.

çok moralim bozuldu. daha sıfır alet. var mı bir öneriniz?
  • [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

kızım

• Model çalışmasından
     NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 17 Ekim 2014; 16:17:14 >

• Selamlar arkadaslar elinmde d7000 imden kalan fazla kullabilmamis hatta sifir bile denebilir orjinal batarya ve battery grip var. Almak isteyen varsa pm lutfen. Aytica 85 mm f.18 lensimide saticam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta İstanbul'da biraz gezdim, tesadüfen arazide karşıma çıktı. :)
    D7000 | 55 - 200 VR | 1/400 | f/5.6 | 200mm | ISO100
    Lightroom ile hafif düzenlemeler var.
    Konuyu açan Bahtiyar arkadaşımızın sayesinde bende gaza gelip 2 yıl kadar önce D7000 almıştım, nazar değmesin hala keyifle kullanıyorum. :)

Herkese selam!

Small Lizard by menerio, on Flickr

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.