Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
390.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya Tiflis'in ara sokaklarından bir kare ile devam edelim!

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

Streets of Tbilisi by Tolga Usakli, on Flickr

• Kapadokya'da görebileceğimiz eğlenceli organizasyonlardan sadece biri.
    Dacia Duster'ın lansman çekimlerine denk gelmiştim gezerken, sabah erken saatlerde gezerken çekmiştim. :)

Cappadocia Balloon by Tolga Usakli, on Flickr

•  NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU
    İzmir' de gevrekçi vardır... by alpersasal, on Flickr

FOÇA by alpersasal, on Flickr

VİNTAGE by alpersasal, on Flickr

OLD MAN by alpersasal, on Flickr

• Arkadaşlar çok teknik detaylara girmeden herkesin okuyup iyi vakit geçireceği yazılarımı yayınladığım bloguma desteğinizi bekliyorum arada göz gezdirirseniz çok sevinirim =)

http://fotografvehayat.blogspot.com.tr/
  • bu bölüm çok sessiz kalmış

•  NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU
    Love Bokeh by alpersasal, on Flickr

Happy New Year by alpersasal, on Flickr

• Mutlu Yıllar

• arkadaşlar ürünü alısverisium dan alanınız var mı... bu siteden alınan ürünler karfo garantili mi oluyor acaba...
  • Arkadaşlar sifir urun lensiyle beraber 850 usd ye satiliktir.urun abd den alinmadir.saygilar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Arkadaslar bir sorum olacak. Nikon D7000 sahibiyim ve yarim deklansörde netleme yapmasi gerekirken netleme yapamiyorum. Nikon Yetkili servis netlemede sorun yoktur deyip geri verdi. Bugün birsey farkettim. AEL tusu ile beraber basica deklansör sorunsuz çalisiyor. Netlemede sorun yasayaniniz var mi? ya da ayarlarda bir yanlislik mi yapiyorum? yardimci olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mychevy -- 8 Ocak 2015; 15:09:17 >
  • Merhaba arkadaşlar. 3 gün önce D7000 aldım. Severek kullanıyorum. RAW çekiyorum, editliyorum falan. Resimlerimi izlerken bir şey dikkatimi çekiyor. Resimler tam boyutunda nedense buğulu gibi ama faremin tekerleği ile bir tık zoom yapınca her şey müthiş derecede kaliteli görünüyor. Sorun acaba benim monitörümde mi? 16MP şeklinde çekiyorum, zaten raw çekerken kaç mp ile çekeceğimi ayarlayamıyorum. Saygılar...

Bu arada çektiğim bi örnek:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 8 Ocak 2015; 22:36:57 >

• selamlar...size bir sorum olacak harici flash aldım 910 modelini tetikleyici olmadan uzaktan patlatabiliyorum ama bu işlem için kendi makineminde flasını açmak durumundayım kendi makineminin flasını açmadan uzaktan nasıl patlatabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

arkadaşlar ürünü alısverisium dan alanınız var mı... bu siteden alınan ürünler karfo garantili mi oluyor acaba...

Evet, Karfo garantili

• Bu gün bende aranıza katılmış bulunmaktayım arkadaşlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nobalis

Bu gün bende aranıza katılmış bulunmaktayım arkadaşlar :)
    Nikon D7100 2500 shutterda ve henüz 4 aylıktır. Fiyat 2100 tl
    Sıfırdan farkı yoktur ve son derece temizdir.
    Çekim harici çanta içinde muhafaza edilmiştir.
    Kutu, Nikon viewnx 2 program cdsi, şarj aleti, aktarma kabloları vs..
    İthalatçı garantisi devam etmektedir.

Pazarlık payı vardır.

Satış sebebim; d810 alacağım.

Ayrıca lenslerde satılıktır
    Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED VR 1150 tl (1,5 yıllık)
    Nikon AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR 200 tl (4 aylık)
    Tamron SP AF 17-50mm XR Di II LD Lens 850 (7 aylık)

Kocaeli Gebzede ikamet ediyorum. İsteyen olursa buluşup test yapılabilir makinaya veya lenslere.

Tel 0 532 3306582

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankancan999 -- 26 Ocak 2015; 20:46:24 >
  • Herkese selam. Ben nikon d7000 almak istiyorum 2.el... aklımda ilk olarak canon vardı ancak nikonun gerek af noktaları gerek mp değerleri olsun beni cezbetti. ve elde tutuşu gayet ergonomik ve hoş ancak şöyle bir durum var 1500 tllik bir bütçem var ve malesef bunun bir kuruş üzerine çıkamam bir ihtimal 150 tl daha arttırabilirim çıtayı size ilk olarak 2.el nikon d7000 yanına 18-55 lens alıp ilerleyen zamanlarda daha iyi lensler mi almalıyım beni yönlendirirseniz sevinirim bu ilk makinem olacak ve almışken sağlam ve beni rahat 3 yıl götürecek bir makina istiyorum şimdiden herkese çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsynnml

Herkese selam. Ben nikon d7000 almak istiyorum 2.el... aklımda ilk olarak canon vardı ancak nikonun gerek af noktaları gerek mp değerleri olsun beni cezbetti. ve elde tutuşu gayet ergonomik ve hoş ancak şöyle bir durum var 1500 tllik bir bütçem var ve malesef bunun bir kuruş üzerine çıkamam bir ihtimal 150 tl daha arttırabilirim çıtayı size ilk olarak 2.el nikon d7000 yanına 18-55 lens alıp ilerleyen zamanlarda daha iyi lensler mi almalıyım beni yönlendirirseniz sevinirim bu ilk makinem olacak ve almışken sağlam ve beni rahat 3 yıl götürecek bir makina istiyorum şimdiden herkese çok teşekkür ederim

D7000 body ve 18-55 lens kesinlikle seni idare eder ileride 2.el bir 50mm 1.8d lens alirsin kaldiki oda 200 tl civari .. seni hic uzmez cok klas makine ,,, gozun arkada kalmaz,,, gule gule kullan insallah

• bende 2 ay önce d7000 aldım kit lens 18-55 mm ile birlikte şimdilik kurcalıyorum makineyi her yeri düğme :) makineyi ve lensi tamamen öğrendiğimde ilerde bir geniş açı tokina alırım artık :)
  • Merhaba arkadaşlar..Elimde D7000 Battery Grip i MB-D11 mevcut..Satmayı düşünüyorum..Ürün orjinal..Tüm kutu içeriği ve kutusu mevcut..İlgilenen olursa PM atabilir
  • errddm pm atamıyorum sana profilin görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.