Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
391.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlattığınıza göre menüden AE-L / AF-L tuşuna AF-ON özelliği atamışsınız.
    Bunu seçerseniz deklanşör ile otomatik netleme yapmaz makina.

Menüye girin Custom Setting Menu altında f5 bölümünden eski haline getirebilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar elimde Orjinal lisanslı Adobe Photoshop Lighroom 4 var.Satın aldığım fotoğraf makinemle beraber vermişlerdi 1 ay önce.Ben kullanamadım isteyen olursa çok uygun fiyata satacağım.İlgilenenler Pm den ulaşırsa sevinirim.
  • bari B kullanıcısına yanıt
    Hocam nikon d7000 50mm 1.8d ile otomatik odaklama yapabilirmiyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU
  • Arkadaşlar elimde Orjinal lisanslı Adobe Photoshop Lighroom 4 var.Satın aldığım NX300 makinemle beraber vermişlerdi 1 ay önce.Ben kullanamadım isteyen olursa çok uygun fiyata satacağım.İlgilenenler Pm den ulaşırsa sevinirim.İstanbuldayım..
  • Arkadaşlar konuyu takip etmiyorum. Sadece hızlıca göz gezdirdim ve gerçekten çok kaliteli çekimler olduğunu gördüm. "Alan derinliği" veya "ön net arka flu" çekim yapabilecek arkadaşlar var mı? Kendi resimlerimi anlaşabileceğimiz ücret karşılığı çektirmek istiyorum. Bulunduğum şehir ankara.
  • Tamron 70-300mm VC

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU
  • arkadaşlar bende ıkı gun önce d7000 aldım. tamron 17 50 ve nıkon 55 200 vr var. flaşh ve battery grip şu an için gerekli mi çok sık kullanmıyorum ama nişan düğün olacak yaza doğru ihtiyaç olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

Hocam nikon d7000 50mm 1.8d ile otomatik odaklama yapabilirmiyiz

gövdede otofocus olduğu için d serisi lensleri kullanambılırsın hocam rahatlıkla.
  • arkadaşlar d7000 ile ters lens aparati kullanan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

Arkadaşlar konuyu takip etmiyorum. Sadece hızlıca göz gezdirdim ve gerçekten çok kaliteli çekimler olduğunu gördüm. "Alan derinliği" veya "ön net arka flu" çekim yapabilecek arkadaşlar var mı? Kendi resimlerimi anlaşabileceğimiz ücret karşılığı çektirmek istiyorum. Bulunduğum şehir ankara.

Ankarada olsam bedava çekerdim kardeş. Herşey para mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

Arkadaşlar konuyu takip etmiyorum. Sadece hızlıca göz gezdirdim ve gerçekten çok kaliteli çekimler olduğunu gördüm. "Alan derinliği" veya "ön net arka flu" çekim yapabilecek arkadaşlar var mı? Kendi resimlerimi anlaşabileceğimiz ücret karşılığı çektirmek istiyorum. Bulunduğum şehir ankara.

Ankarada olsam bedava çekerdim kardeş. Herşey para mı?

Kardeş çok teşekkür ederim iyi niyetinden ötürü. Sağlıcakla kal
  • Arkadaşlar elimde hiç kullanmadığım (kullanamadığım) Orjinal lisanslı Adobe Photoshop Lightroom 4 var.Aldığım SLR fotoğraf makinesinin içinden hediye olarak çıktı.İsteyene makul bir fiyata satacağım.İlgilenenler PM den ulaşabilir.İstanbuldayım.
  • D7000 ihtiyaci olan varsa satmaktayim

35mm 1.8g lensde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 85 mm d1.8d lensi olup satmak isteyen var mi arkadaslar. Ben de bir fotomu koyayim
     NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

• Arkadaşlar, 70-300 af-s nikon lensimi portre çekiminde kullanabilir miyim ne dersiniz. 200mm aralığında örneğin.
  • D7000 mi 60d mi bide nikonculardan dinliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mynisan

Arkadaşlar, 70-300 af-s nikon lensimi portre çekiminde kullanabilir miyim ne dersiniz. 200mm aralığında örneğin.

Bir cevap gelecek inşallah inanıyorum :)
  • mynisan M kullanıcısına yanıt
    Tabiki kullabilirsiniz fakat titreşim engelleme yoksa sadece tripod üzerinde ve bol ışıklı yer\zamanda verim alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

D7000 mi 60d mi bide nikonculardan dinliyim

İkisi de aynı sınıf makine fakat birbirine üstün bazı özellikleri var. Fakat imaj kaliteleri aynıdır. Ne çekeceğine karar verdikten sonra netteki karşılaştırmaları seyredip karar verebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.