Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
391.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın arkadaşlarım nakşte sıkıştım 5000 shutter da temiz d7000 imi satıcam sahibinden.com ailan verdim yayınlansın linkini de vericem etrafınızda eş dosta gidecek bir cihaz.
    Burun inceleyin
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sifir-ayarinda-d7000-body-500-shutter-full-kutulu-163670327/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881sayılısefer -- 7 Mayıs 2014; 16:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nikon d7000 önerir misiniz ve güncel bir makina mıdır
  • Yeni d7000 aldım ama foruma fotoğraf nasıl yükleyebilirim?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedros35

Yeni d7000 aldım ama foruma fotoğraf nasıl yükleyebilirim?

teşekkürler.

çektiğin fotoğrafı düzenle son haline getir. internet ortamına yükle.

fotoğrafın doğrudan linkini al:http://aaa/bbb/c.jpg gibi mesela.

Mesaj yazdığın ekranda, mesaj kutusunun üzerinde butonlar var. image butonunu kullan. image tag'ları arasına doğrudan linki yapıştır. [ image ]http://aaa/bbb/c.jpg [ /image ] gibi olacak mesajdaki kısım.

Tamam de iş bitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: EMG1907

Arkadaşlar nikon d7000 önerir misiniz ve güncel bir makina mıdır

daha güncel model olarak D7100 var. şuan ki fiyatlarını bilmiyorum ama 3-4 ay öncesinde D7000 ile D7100 arasında 900 - 1000TL kadar fark vardı ve arkadaşlar iki makine arasındaki küçük farklar bu kadar fiyat farkı yaratırmı diye epey tartıştılar. kimileri 7100 tercih etti kimileri 7000 de yeter dedi.

fiyata karşı çok fazla duyarlı değilseniz 7100 de düşünebilirsiniz.
  • Rize - Ayder yaylası
    Mayıs 2014

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU
    DSC_4360 by mustafaaras19, on Flickr

• quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

Rize - Ayder yaylası
    Mayıs 2014

DSC_4360 by mustafaaras19, on Flickr

Eline sağlık güzel foto ama ayakkabı yerine arkaya netleyeydin eyiydi :) ... flicker hesabında çok daha güzel resimlerin var ..

• quote:

Orijinalden alıntı: bari

Eline sağlık güzel foto ama ayakkabı yerine arkaya netleyeydin eyiydi :) ... flicker hesabında çok daha güzel resimlerin var ..

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Video modunda otomatik netleme var tabiki, gövdede lens biraz ses yapıyor. O yüzden MF kullanmak daha mantıklı.
    Cumartesi gezimizden bir kare paylaşayım bende, boş geçmeyelim.

Arkadaşlar aklımda d7000 var. Benim için video' da önemli bu sebeple yardımınıza ihtiyacım var.

-Otomatik netleme, makinayı yakın yada uzak bir noktaya yönelttiğimizde görüntüyü otomatik netleştirmesi mi oluyor.

-bahsettiğiniz sesi gövde mi yapıyor, lens mi.

-Kit lensin haricinde başka bir lens kullanılsa yinede ses yapar mı. Mesala canon un stm lensinde bu tür sesler oluşmuyor muş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

quote:

Orijinalden alıntı: bari

Teşekkür ederim

bende @bari ye katılıyorum flickr fotoğraflarınızı inceledim çok güzel fotoğraflar var tebrik ederim =)

•  NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celilbey -- 30 Mayıs 2014; 14:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celilbey

bu foto güzel olmuş bokehler çil çil ... :)

• bari B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, kit lensin göz yaşartıcı bokeh performansı ...
  • d.t.s. kullanıcısına yanıt
    Evet otomatik netleme o oluyor, gövde üzerinden otomatik netlemenin ne kadar sıklıkla yapılacağını ayarlayabiliyorsunuz.
    Bahsettiğimiz ses lensten geliyor, 35mm 1.8G kullanıyorum genelde, diğer lenslerde tık tık şeklinde ince bir ses yapıyor, mikrofon gövdeye çok yakın olduğu için mutlaka duyuluyor.
    Bunu tamamen engellemek istiyorsanız mikrofon kullanmak lazım.
    Aslında f/4 - f/5.6 değerlerinde manuel focus ile gayet güzel sonuçlar alınıyor video çekerken.

Ben videoyu oğlanın doğum günü dışında pek kullanmıyorum, Go Pro Hero 4 çıktığında bir tane almayı düşünüyorum, o zaman hiç video özelliğini kullanmam heralde. :)
  • celilbey kullanıcısına yanıt
    Hocam makine ve lens nedir ? O kadar doğal ve net ki fotoğraf hayran kaldım tebrikler
  • Arkadaşlar daha taze d7000 kullanıcısı olarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Cihazı 2.el aldım. Cihazda anlamlandıramadığım bir sıkıntıyla karşılaştım. BeyaZ kağıt çekimlerinde yada beyaz agırlıklı çekimlerde alt kısımsa yada üst kısımda yada bazı bölgelerde yeşillenmeler oldu. Anlamadım gittim. Aldığım dükkana götürdüm ordada sıkıntı aynen vardı. Sonra ölçüm butonu ile silme butonuna basılı tutarak format attık cihaza. Bi anda düzeldi sorun. Bi dahada yapmadı. Böyle bişeyle karşılaşan arkadaşlar var mı acaba. Hafta sonu çekimim oldugu için makinayı geri vermek istemedim ama mutlaka pazartesi aldığım yere götürücem ve servise göstericek makinayı. Ccd sensöründe sıkıntı çıkar mı kadar felan diye. Dedim siz d7000 kullanıcılarına soruyım. Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan var mı arkadaşlar. Birazdan örnek çekimleri atıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NZM_TURKEİ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Makinam Nikon D7000, beğendiğiniz görüntü 18-105 mm kit lens ile çekiildi. Exif bilgileri :

18-105/105mm
    ISO 250
    F5.6 , 1/250
  • celilbey kullanıcısına yanıt
    18-105 İn bu kadar iyi sonuçlar verebileceğini düşünmemiştim. Daha keskin bir lens olarak düşünmüştüm ama hele ki 105 mm ile çekilmiş olmasıyla çok şaşırttı beni. Boşuna tamron 17-50 ye o parayı vermeye gerek yok sanırım bu lens varken
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.