Şimdi Ara

Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
14
Favori
71.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

85mm. daha da aklıma yattı yazdıklarınızdan sonra
    2. ele antipatim yok, lakin ilanı veren kişiye ulaşamıyorum; sitenin aktivasyonu henüz gelmedi.
    Siz iletişim bilgilerine sahipseniz özel mesajla iletebilir misiniz ?

sevgiler,
  • 24-120 f4 için ne dersiniz?
    18-105'in yerine olur mu?
  • colgateplax C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim..
    iletişim bilgisi yok ama forumdan mesaj attım.. görünce bağlantı kurar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: colgateplax

Teğmenim çok teşekkürler :)

2. ele antipatim yok, lakin ilanı veren kişiye ulaşamıyorum; sitenin aktivasyonu henüz gelmedi.

sevgiler,

Lensi satan benim :)
    Sahibinden üzerinden yanıt döndüm.

@colgateplax

Lensle çektiğim birkaç portre örneği.

Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dae-su Oh -- 28 Temmuz 2013; 19:16:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Arkadaşlar Nikon uyumlu Sigma 150mm f/2.8 EX DG APO HSM Macro lensimi başka bir model almak için satıyorum. İlgilenen olursa özel mesaj ile bilgi alabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-voigtlander-macro-apo-lanthar-sl-125mm-f2.5-nikon-ai-s-132530740/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Arkadaşlar Nikon uyumlu Sigma 150mm f/2.8 EX DG APO HSM Macro lensimi başka bir model almak için satıyorum. İlgilenen olursa özel mesaj ile bilgi alabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-voigtlander-macro-apo-lanthar-sl-125mm-f2.5-nikon-ai-s-132530740/detay

Komple canon'a geçerim o parayla bu nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dae-su Oh kareler çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dae-su Oh

quote:

Orijinalden alıntı: colgateplax

Teğmenim çok teşekkürler :)

sevgiler,

Lensi satan benim :)
    Sahibinden üzerinden yanıt döndüm.

@colgateplax

Lensle çektiğim birkaç portre örneği.

Selamlar.

hocam bu kareler muthıs, lens 85 mm önceki msjınızı bulamadımda. bu lens harikaymıs cekebılene tabi.

• Teşekkürler arkadaşlar :) Lens gerçekten mükemmel bir lens. Portre canavarı. Hele ki FF gövde ile kullanılırsa max. kalite alınıyor.
    Murat arkadaşımız lensi aldı güle güle kullansın.
  • D7100'ümde yaklaşık 3.000 çekimde sensör yağlanması oluştu. 3 noktada yağ lekesi var özellikle gökyüzü fotoğraflarında.
  • serci555 S kullanıcısına yanıt
    ah nikon ah.
  • Burada sol üstte 2 nokta görünüyor ancak 3.noktada var. üçgen oluyor 3.nokta ile  Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serci555 -- 16 Ağustos 2013; 11:45:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci555

Toza benziyor yağ olduğuna eminmisiniz, yağlanma genelde sol üst köşede yoğun şekilde oluyor. Bence lensinizde ya da senörde birkaç toz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: serci555

Toza benziyor yağ olduğuna eminmisiniz, yağlanma genelde sol üst köşede yoğun şekilde oluyor. Bence lensinizde ya da senörde birkaç toz var.

lensi temizledim. sensörüde hava pompasıyla temizledim ama gitmedi. yapışmış toz olabilir ama bence yağ lekesi bu. kısık diyaframda ortaya çıkıyor.
  • serci555 S kullanıcısına yanıt
    ..işte..nikondan soğudum şimdi bu yüzden...

arkadaşlar..bu işte yeniyim ..ilk makinem olacak ancak beni belli bir süre kamera almaya muhtaç etmeyecek bişey arıyorum.
    3-4 gün içinde kamera almak üzereyim, 1 aydır araştırıyorum. fiyat ve bütçe aralığıma uygun 2 tane makinede karar kıldım.

Canon 650d ve Nikond7100 ...nikonun fiyatına canon + neredeyse 1000tl'lik ekstra bir lens alma şansım var.
    siz olsanız nasıl karar verirdiniz..
    yardımlarınızı bekiyorum teşekkürler.
  • evet bende sony alfa 77 ve d7100 arasında kaldım. D7100'de yağlanma tozlanma olayları kafamı karıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadiri17

arkadaşlar..bu işte yeniyim ..ilk makinem olacak ancak beni belli bir süre kamera almaya muhtaç etmeyecek bişey arıyorum.
    3-4 gün içinde kamera almak üzereyim, 1 aydır araştırıyorum. fiyat ve bütçe aralığıma uygun 2 tane makinede karar kıldım.

Canon 650d ve Nikond7100 ...nikonun fiyatına canon + neredeyse 1000tl'lik ekstra bir lens alma şansım var.

lens tabiki önemli amma D7100 650D'den çok daha üstün bir makine, kıyaslanamaz bile

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyp02 -- 17 Ağustos 2013; 11:09:05 >

• quote:

60d +extra 600tl lik bir lens al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

60d +extra 600tl lik bir lens al.

+1000 güzel bir tavsiye. Ama sanıırım D7100 ve 650D'ye baktığına göre daha yeni bir teknoloji arıyor. Ama 60D seçilirse yanına harika bir lens almak mümkün olacaktır. En azından diğerlerine göre harika ve çok daha net, daha bokehli ve güzel fotoğraflar çekeceksiniz. Tabi sadece makine ve lens yeterli değil sizin becerinize de bağlı bu

• Bu da benden olsun :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.