Şimdi Ara

Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
14
Favori
71.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elimde karfo garantili kutusu açılmamış D7100+18-105 var.
    2750 fiyatı.
    almak isteyen benimle irtibata geçebilir.
  • Merhabalar,

Bir konuda siz değerli Nikon D7100 kullanıcılarının yorumuna ihtiyacım var.

Ben video çekimi için bir cihaz arıyorum ve elimde hali hazırda, Canon XA20 modeli. Ancak bir tane de DSLR alayım istiyorum.

Bu bağlamda, Canon 5D Mark 2 ve Nikon D7100 arasında çelişkide kalıyorum. Video kalitesi ve görüntüsü, rengi, netliği açısından, yorumlarınız nedir? Nikon D7100 video için nasıl bir makinadır, kullananlar vardır diye düşünüyorum video amaçlı, memnun musunuz?

Teşekkürler,
  • İyi günler bu d7100 makinelerde üst ekran sürekli açık kalıyor onu nasıl kapatmamız gerektiğini bilen var mı?
  • Merhaba arkadaşlar. 7100 ün bulb modunda maksimum çekim süresini bilen var mı. D80 de bu süre 10 dk idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolfie W kullanıcısına yanıt
    Önceliğiniz video olacaksa Panasonic GH-3 öneririm. GH-4 de var ama biraz pahalı gelebilir.
  • methiz M kullanıcısına yanıt
    Üst ekran açık kalıyor dediğiniz ekran ışığı mı yoksa ekranın çalışıyor olması mı.
  • Merhaba video çekerken diyafram ayarı değiştirilebiyormu d7100 ün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercekten cok iyi bir alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangi1i -- 15 Mayıs 2016; 0:38:07 >
  • AhmetSelçuk kullanıcısına yanıt
    Yani kapatınca o üst kısımda kalan siyah rakamlar
  • gençler 3 bin liralara croplu makineler almayın yazık günah d610 body hayyamda 3400 falandı, fullframe iso 6400 bile güzel görüntü. etmeyin.
  • Haklısın, ancak lens olayını nasıl halledicez? Fx lensler ucuz degil ki. Tavsiyen ne olur bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydibaba -- 13 Eylül 2016; 10:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seydibaba

Haklısın ancak, lens olayını nasıl halledicez? Fx lensler ucuz degil ki. Tavsiyen ne olur bu konuda?

para biriktirene kadar ucuza bulunabilecek 50mm lens ile idare edilebilir. crop gövdeli makinemi değiştirirsem benim de aklımda böyle bir oluşuma gitmek var.
  • bakın 50mm 1.8 bile yeter size çünkü aslında sizin 35mm de gördüğünüz açıyı verecek.

2. el 19-35 açıda vivitarlar var 350 lira civarı o da geniş açıyı götürür. 70 300vr de zaten ff lens. yani aslnda korkulacak bir başlancıç yok hatta bu 3 ü de çok ucuz lensler. iso 6400 bile basıyorsunuz gözünüz kapalı. sensör eşek kadar. etmeyin derim crop ölü yatırım.

• Arkadaşımdan alıp düğünümüzde kullandığım d7100 ile ilgili bir sorum olacak.

Fotoğraflar nef uzantılı ve fotoğrafı açtıktan 2-3 saniye sonra bir kararma oluyor.

Amatör ve acemi olduğumu belirteyim.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Şuralara yorumumu park edeyim:) Yaza doğru aldığımda fotoğrafları paylaşırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unusuall

TR Kullanım klavuzunu indirmiştim. Buradan indirebilirsiniz.

Yok hocam baktım dosya.tc patlamış durumda
  • Nikon D7100 Çoklu Çekim nerde bulunur yardım edin Arkdaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DyZee

Arkadaşımdan alıp düğünümüzde kullandığım d7100 ile ilgili bir sorum olacak.

Fotoğraflar nef uzantılı ve fotoğrafı açtıktan 2-3 saniye sonra bir kararma oluyor.

Amatör ve acemi olduğumu belirteyim.Yardımcı olursanız sevinirim.

Ne ile açıyorsunuz ?
    Nikon'un kendi Programı mı ?
    "Photoshop'ta RAW işleme" , "Photoshop RAW düzenleme" gibi kelimeleri youtube'dan aratın Türkçe videolar bulursunuz. Yapacağınız öyle bir yoldur. Çünki .NEF bilgisayar ve internet dünyasında standart olmuş bir görüntü formatı değil, ham işlenmemiş görsel veridir. Bu veriyi işleyip JPEG'e çevirmeniz gerekir.

Photoshop da şart değil ya gerçi... Fakat en çok ve kolay Photoshop adıyla bu tür açıklayıcı videolar bulursunuz.

• arkadaşlar elimde Nikon COOPLIX P500 fotoğraf makinam var.
    Sualtı Dalış fotoğrafı çekimi yapmak istiyorum. Maksimum 35-45 metreye kadar. Su Geçirmez fotoğraf makinası kılıfı almak istiyorum. Hangi modeli alırsam Nikon COOPLIX P500 cihazıma uygun olur.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.