Şimdi Ara

Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
14
Favori
71.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Seth_Gecko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maviden

Merhaba arkadaşlar .... uzun zamandır araştırıyorum bakıyoruz yazıyorum soruyorum derken d7000 den vazgeçip d7100 almaya karar verdim... Ama okudum ki d7100 de de yağlanmaya ve tozlanma sorunları varmış... Ben bir Nikon kullanıcısı olmakta kararlıydım , şimdi CCanon için onca araştırma yapmak istemiyorum. Lütfen bana yardımcı olun :( d7100 de yağlanma ve tozlanma sorunu yaşadınız mı yakınlarınızda ki kullanıcılardan duydunuz mu ? Ben Denizli de yaşıyorum böyle bir sorunda burada temizleteceğim güvenilir biri yok ki istanbula göndersem haftalar alırmış gelmesi ve çizikler temizlenmeme sorunu gibi sorunlarda oluyormuş .. yedek bir makinam olmadığı için bunuda göze alamam... Canon için araştırmalara başlasam mı ne dersiniz ? ? ?

Eski bir Nikon kullanıcısı olarak ben de DSLR fotoğraf makinesine yeni geçiş yaptım ve yaptığım araştırmalar sonrasında geçtiğimiz haftalarda Nikon D7100 aldım. Bahsettiğiniz yağlanma sorununu D7000'de çok sık duyuyordum, bu nedenle alırken ben de olaya biraz temkinli yaklaşmıştım ancak sonrasında işi biraz da şansa bırakıp D7100 almaya karar verdim. Şimdi sizin için makineyi en yüksek f değerine alıp gökyüzüne doğru bir fotoğraf çektim.

Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları

Aşağıdaki linkte D7000 ile çekilmiş yağlanma sorunu bulunan fotoğrafları görebilirsiniz.

https://www.flickr.com/photos/28129965@N00/5878992269/in/pool-d7000-oil-on-sensor/

Hocam siz Nikon garantili mi aldınız yoksa ithalatçı garantisi mi?

Bir tanıdığım aracılığı ile Dubai'den getirttim.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

• merhabalar. arkadaşlar kendime yeni bir makina almaya niyetim var, alabileceğim fiyat aralığında bayağı araştırdım. fiyat performans yaptıktan sonra nikon d7100 almaya karar verdim ama burada bazı sıkıntıları olduğundan bahsetmiş kullananlar. gercekten sıkıntı yasarmıyım? yaglanmadan falan bahsedıyorlardı ılerıkı donemlerde. kullananlar yorum yazarlarsa sevınırım
  • carpocalypse C kullanıcısına yanıt
    Benim makinamda da yağlanma vardı temizlettirdim shutter henüz 3000 lerde 10000civar tekrar temizlettireceğim.Kullanıcı yorumları 10000 lerden sonra sıkıntı kalmadığı yönünde.Fotoğraf kalitetesini çok beğendim ama video asıl amaç ise Canon 70D ye bakın derim.Yalnız D7100 ler ikiiinci elde gayet ucuza gidiyor değerlendirebilirsiniz.
  • Selam arkadaşlar, 18-105mm lensle birliklte bu cihazı en uygun ne kadara ve nereden alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpocalypse

merhabalar. arkadaşlar kendime yeni bir makina almaya niyetim var, alabileceğim fiyat aralığında bayağı araştırdım. fiyat performans yaptıktan sonra nikon d7100 almaya karar verdim ama burada bazı sıkıntıları olduğundan bahsetmiş kullananlar. gercekten sıkıntı yasarmıyım? yaglanmadan falan bahsedıyorlardı ılerıkı donemlerde. kullananlar yorum yazarlarsa sevınırım

Merhaba

Ürünün kutusunda sağ tarafda beyaz bi etiket varsa eğer cihazınızda yağlanma sıkıntısı olmayacaktır içiniz rahat olsun eğer yoksa eski üretim olabilir.

Saygılar.
  • Yorumları alabilir miyim? Daha çok acemiyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Yorumları alabilir miyim? Daha çok acemiyim..

Güzel bir karabaş martı :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maviden

Merhaba arkadaşlar .... uzun zamandır araştırıyorum bakıyoruz yazıyorum soruyorum derken d7000 den vazgeçip d7100 almaya karar verdim... Ama okudum ki d7100 de de yağlanmaya ve tozlanma sorunları varmış... Ben bir Nikon kullanıcısı olmakta kararlıydım , şimdi CCanon için onca araştırma yapmak istemiyorum. Lütfen bana yardımcı olun :( d7100 de yağlanma ve tozlanma sorunu yaşadınız mı yakınlarınızda ki kullanıcılardan duydunuz mu ? Ben Denizli de yaşıyorum böyle bir sorunda burada temizleteceğim güvenilir biri yok ki istanbula göndersem haftalar alırmış gelmesi ve çizikler temizlenmeme sorunu gibi sorunlarda oluyormuş .. yedek bir makinam olmadığı için bunuda göze alamam... Canon için araştırmalara başlasam mı ne dersiniz ? ? ?

Eski bir Nikon kullanıcısı olarak ben de DSLR fotoğraf makinesine yeni geçiş yaptım ve yaptığım araştırmalar sonrasında geçtiğimiz haftalarda Nikon D7100 aldım. Bahsettiğiniz yağlanma sorununu D7000'de çok sık duyuyordum, bu nedenle alırken ben de olaya biraz temkinli yaklaşmıştım ancak sonrasında işi biraz da şansa bırakıp D7100 almaya karar verdim. Şimdi sizin için makineyi en yüksek f değerine alıp gökyüzüne doğru bir fotoğraf çektim.

Aşağıdaki linkte D7000 ile çekilmiş yağlanma sorunu bulunan fotoğrafları görebilirsiniz.

https://www.flickr.com/photos/28129965@N00/5878992269/in/pool-d7000-oil-on-sensor/

Hocam siz Nikon garantili mi aldınız yoksa ithalatçı garantisi mi?

Bir tanıdığım aracılığı ile Dubai'den getirttim.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Teşekkür ederim.

• Emirgan Korusu

Nikon D7100 + AF-S 300mm f/4
    f/5,6 - 1/200 - ISO500 - 300mm

• quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz

Emirgan Korusu

Nikon D7100 + AF-S 300mm f/4
    f/5,6 - 1/200 - ISO500 - 300mm

Mükemmel .. Tebrikler.
  • Teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır makina araştırmaktayım. d90 alacağım dedim d7000 çıktı yağlanma dediler bekledim d7100 çıktı ondada bu sorun çıkınca bilemedim tabi ama d7000 kadar değil sanırım sorun neyse konuya gireyim bu benim ilk dslr makinam olucak fakat kuşkularım var ayrıca 18-140 lens ile sizce 18-105 ten cok farkı varmıdır tecrubelerinizi ve aletin performansı hakkında açıklamalarınızı detaylı yaparsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler ışığınız daim olsun.
  • arkadaşlar. Nikon d7100 makina almaya karar verdim. Birisi geniş açı olmak üzere 2 lens alacağım. lens tavsiyelerinize ihtiyacım var. Geniş açı lenslerden birkaçını araştırdım. ama kararsızım.
    sigma 10-20
    sigma 35mmm 1.4 art
    tokina 11-16
    tamron 17-50
    gibi lensler var. sizin önerebileceğiniz kit veya lensler varsa da yazarsanız sevinirim.
  • carpocalypse C kullanıcısına yanıt
    Tamron 17-50 veya Sigma 17-50 ile baslayin sonra ihtiyac duyarsaniz Tokina 11-16 ilave edebilirsiniz sete

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe kullanma klavuzu elinde olan var mı acaba? Nette hiçbi yerde yok neredeyse.
  • 1-2 sayfa geride var
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

1-2 sayfa geride var

Yok hocam baktım dosya.tc patlamış durumda.

Birde şunu sorayım bilen biri lütfen cevaplasın.

D7100+ 18-140 VR Kit lensim var.Ancak forumdakiler kadar net resimler çekemiyorum.Manzara çekerken veya portre bir fotoğraf hangi moda alıp çekmem gerekiyor?
  • Ben işteyim müsait zamanda upload edebilirim.Makinanız da lensiniz de güzel şayet yeni iseniz A ya yani aperture moduna alıpçekim yapabilirsiniz.Farklı markalar üzerine çeşitli forumlar mevcut ve foto geziler düzenliyorlar en iyisi bu gezilere katılıp tecrübeli arkadaşlardan birşeyler öğrenmenizi tavsiye ederim.
  • TR Kullanım klavuzunu indirmiştim. Buradan indirebilirsiniz.
  •  Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları

13s f8 iso100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salula -- 26 Ekim 2014; 12:22:19 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.