Şimdi Ara

Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
14
Favori
71.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizin Japonya'dan alacağınız fiyatın altında Sahibinden ilanlarında sıfır paketi açılmamış ürünler var.
    Canon da Nikon da iyi makine hangisini alsanız pişman olmazsınız. Kendinize yakın hissettiğiniz markayı alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben nikon D7100 kullanıyorum, bu makineyi tercih etmemin sebebi harici flaş kullanımında enstantene hızı 1/250 ye çıkabiliyor, ürün çekiminde önemli bir özellik. sizde ihtiyacınıza göre iki makineden birini seçebilirsiniz. 70d de çok iyi makinedir
  • Arkadaşlar bu makineyi forumdan bir arkadaştan almayı düşünüyorum... d7000 deki sorunlar var mıdır d7100 de... hani kronik sayılabilecek ya da bir çok kullanıcı da görülen sorunlar var mıdır... bir de makineyi aldık diyelim ilk olarak hangi testleri yapmalıyız...
  • D7100 + 300mm f/4 + 1,4 TC
     Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları
  • Nikon D7100 2500 shutterda ve henüz 4 aylıktır. Fiyat 2100tl
    Sıfırdan farkı yoktur ve son derece temizdir.
    Çekim harici çanta içinde muhafaza edilmiştir.
    Kutu, Nikon viewnx 2 program cdsi, şarj aleti, aktarma kabloları vs..
    İthalatçı garantisi devam etmektedir.

Satış sebebim; d810 alacağım.

Ayrıca lenslerde satılıktır
    Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED VR 1150 tl (1,5 yıllık)
    Nikon AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR 200 tl (4 aylık)
    Tamron SP AF 17-50mm XR Di II LD Lens 850 (7 aylık)

Kocaeli Gebzede ikamet ediyorum. İsteyen olursa buluşup test yapılabilir makinaya veya lenslere.

FİYATLAR KONUSUNDA TEKLİFLERE AÇIĞIM. Pazarlık payı vardır. DÜŞÜMDÜĞÜNÜZ ÜRÜN HAKKINDA FİYAT TEKLİF ETMEKTEN ÇEKİNMEYİN

Tel 0 532 3306582
  • Ben de bu hafta D7100 kullanıcısı oldum ve aranıza katıldım. Önceden tamamen Canon kullandım. 650 D , 60 D 1100 D gibi makinalar. Sonradan bir Nikon iştahım kabardı bi anda. Ve bende bu makineye sahip oldum.
    FF makine zaten bundan bir yok ötesi. Ben de herkes gibi galiba kit lens 18-105 ile başladım. Fazla Aralıklı lensleri pek sevmem ama ciddi anlamda inanılmaz bir keskinlik bar fotoğraflarda. Kit OLMASINA rağmen başlangıç seviyesi doyurucu. Yanına da 50 MM prime lens aldım ki iyi ki almışım.
    Uzun lafın kısası makine çok ama çok iyi. Doyurucu olacaktır emin olabilirsiniz. Işığımız bol olsun.

• Garantisi devam eden sıfırdan farksız 35mm 1.8mm lensim aynı temizlikte 50mm 1.8mm ile takas edebilirim, biraz da o açıyla prime kullanmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubeceren

Garantisi devam eden sıfırdan farksız 35mm 1.8mm lensim aynı temizlikte 50mm 1.8mm ile takas edebilirim, biraz da o açıyla prime kullanmak istiyorum.

Bende hep 35mm 1.8 denesem mi diye gidip geliyorum ama 50mm 1.8 i de kaybetmek istemiyorum, ikilemdeyim...
    İzmir'de olsaydınız bir süre takas ederdik diyeceğim ama kargoyla gitgel vs. üşendiriyor adamı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRaBeeN -- 2 Nisan 2015; 11:04:39 >
  • Her yıl çift halinde ısrarla bizim balkona yuva yapmaya gelen kumru çiftinden birisi...
  • Garantisi olmayan makinelerdeki bu sensör yağlanmasını servis kaça temizler acaba,temizledikten sonrada tekrar olması muhtemel anladığım kadarıyla.Merak ediyorum d7200'de bakalım olacak mı.Güzelim makinedeki bu sorun kullanıcıları ve sayfanın aktifliğini bayağı bir etkiliyor.
  • Selamlar bende 2 hafta önce d7100 \ 18-105 makineme kavuştum. Her parçası garantili ve kaskolu bir şekilde aldım. Bundan önce aldığım d3200 \ 18-55 makinem talihsiz bir şekilde arabamdan çalınmıştı. Neyse o ayrı bir konu. Ama d7100'den aşırı derece memnunum. Bilmediğim çekim modlarının videolarını izleyerek anında deniyorum. Şuan bu modlarda kendimi hızlandırmaya çalışıyorum. Sonra gerçek anlamda sahalara çıkıp güzel fotoğraf kareleri yakalamak istiyorum ;) Ben gün içinde çektiğim en güzel fotoğrafa nice shot diyorum :) Hedefim her gün 1 nice shot :)

İyi günler.
  • Merhaba,

Nikon 7100 ve 18-105 lens kullanıcısıyım, lens otomatik odaklanma sırasında dışarıdan lastik sıkışmasına benzer bir ses çıkarıyor mu? Kullananlar yorumlarını paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun000

Merhaba,

Nikon 7100 ve 18-105 lens kullanıcısıyım, lens otomatik odaklanma sırasında dışarıdan lastik sıkışmasına benzer bir ses çıkarıyor mu? Kullananlar yorumlarını paylaşabilir mi?

O ses sanırım oto fokus değil vr nin sesi, vr yi kapayıp tekrar bir deneyin bence.

• Bugün denemek için dışarı çıktım , 18-105 kit lens ile çektiğim bir kaç kare . Her türlü eleştiriye ve yorum açıktır. Ayrıca baktım foruma D7100 Kullanıcı kulübü yok , bu konuyu ana konu olarak değiştirsek iyi olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: iso_GS

Ben de bu hafta D7100 kullanıcısı oldum ve aranıza katıldım. Önceden tamamen Canon kullandım. 650 D , 60 D 1100 D gibi makinalar. Sonradan bir Nikon iştahım kabardı bi anda. Ve bende bu makineye sahip oldum.
    FF makine zaten bundan bir yok ötesi. Ben de herkes gibi galiba kit lens 18-105 ile başladım. Fazla Aralıklı lensleri pek sevmem ama ciddi anlamda inanılmaz bir keskinlik bar fotoğraflarda. Kit OLMASINA rağmen başlangıç seviyesi doyurucu. Yanına da 50 MM prime lens aldım ki iyi ki almışım.
    Uzun lafın kısası makine çok ama çok iyi. Doyurucu olacaktır emin olabilirsiniz. Işığımız bol olsun.

d7100 7200 7000 300 300s gibi seriler ff degildir
  • arkadaşlar merhaba.
    polarize filtre almak istiyorum hangi markanın hangi ürününü tercih etmeliyim?
    filtre kullananlardan tavsiye bekliyorum.
  • merhabalar
    internette rastladığım birkaç yerde D7100 lerdeki yağlanma sorunundan bahsedilmiş.
    F22 ve daha kısık diyaframda sensör üzerinde bölgesel yağlamanın etkisi fotoğrafta görülüyormuş.
    acaba bu sorunla karşılaşan var mı?
    nikon türkiye bu soruna nasıl çözüm getiriyor?
    bu sorunun belli olduğu seri no, parti no var mıdır acaba?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olym

Garantisi olmayan makinelerdeki bu sensör yağlanmasını servis kaça temizler acaba,temizledikten sonrada tekrar olması muhtemel anladığım kadarıyla.Merak ediyorum d7200'de bakalım olacak mı.Güzelim makinedeki bu sorun kullanıcıları ve sayfanın aktifliğini bayağı bir etkiliyor.

Hayyamda 40 liraya temizliyorlar, yüksek hızda seri çekimde sensör yağlanması kaçınılmaz oluyor.
    7200 ilk kullandığımda bir leke oluştu gibi geldi ama daha sonra aynı şartlarda yaptığım çekimlerde lekeye rastlamadım...
  • Wannabe W kullanıcısına yanıt
    Nikon Global bu soruna çözüm getirememişken Karfo'yu merak etmen ilginç doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Nikon Global bu soruna çözüm getirememişken Karfo'yu merak etmen ilginç doğrusu...

öğrenmek için bir soru sormamın neresi ilginç geldi size, ilginç doğrusu...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.