Şimdi Ara

Nikon D7200 Ana Konu (Örnek Fotoğraflar - D7100 Karşılaştırması) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
6.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ülkeye döndüm almadım. Amerikalılar aldırmadı. Amerikan garantili 1400$ dı. Japon modeli 1100$ dı. ama amerikalılar japon versiyonuna güvenmiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaturk -- 17 Ocak 2016; 21:37:00 >
  • Merhaba bende 7100 ile 7200 arasında gidip geliyorum wi-fi ve buffer sayısından başka işi başarımı ve çekim kalitesi arasında fark varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki aranızda ilerde full frame e de geçmek isteyen kit elnsi olmayan vs vardır;

http://forum.donanimhaber.com/m_117629665/tm.htm

şöyle bir ürün koydum ikinci ele bir bakın derim.
  • Arkadaşlar Nikon'un gövdeden AF destekli en güncel ve ekonomik serisi 7xxx oluyor sanırım ve bu serinin de en son üyesi D7200 mü oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Arkadaşlar Nikon'un gövdeden AF destekli en güncel ve ekonomik serisi 7xxx oluyor sanırım ve bu serinin de en son üyesi D7200 mü oluyor?

Evet, AF motorlu en güncel ve uygun model şu an için D7200'dür. Güncel modellere bakıldığında DX olarak bir üstü D500 oluyor ancak onun da fiyatı ikiye katlanıyor ve D750'yi bile geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 7 Kasım 2016; 16:15:47 >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    D500 çok uçuk o fiyata FF makineler var zaten. Hocam tanıdık bir arkadaşta D7100 var. Pazarlıkla falan 2000'e bırakır bana. Ama D7100'de sanırım Timelapse desteği yok. Bunun yanında Wi-Fi ve NFC desteği olmamasından dolayı da biraz soğuk bakıyorum açıkçası. Mesela güzel bir manzara fotoğrafı çekip onu telefona atıp anı paylaşmayı severim. Ama D7100 ile bu imkansız görünüyor. Bunların dışında D7200'de yazılımsal işleme mekanizması daha gelişmiş yapıdaymış ve D7100'e göre daha iyi sonuç veriyor diye duydum. Siz ne diyorsunuz bu konuda?

• Arkadaşlar D7200 çeşitli kitlerle satılıyor hangisini tercih etmek amatör biri için en mantıklısıdır?

18-55

18-55 + 55-200

18-140

18-105

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 11 Kasım 2016; 13:57:22 >
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Hocam o çok fazla benim için. Tek başına gövde parası.

• Arkadaşlar d7200 body aldım ama elimde canon uyumlu bir lens var. Bu lensi d7200 de kullanabilmem için bildiğiniz bir adaptör varmı? 15 gündür arıyorum bulamadım. Hep nikon lens to canon var. Bir tane canon lens to nikon buldum,o da canon FD yani eski tip lensler içinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alastor06 -- 28 Kasım 2016; 23:55:14 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.