Arkadaşlar başlangıç için Nikon D80 için fikirleriniz nelerdir öğrenmek istedim . Paket içeriği 18-135 mm ile birlikte çok uygun fiyata bulduğum için danışmak istedim . Lens bulmak açısından ne gibi zorlukları veya kolaylıkları var , Türkçe menüsü var mı ? ( d90 da tr menü yok diye biliyorum ) . Eski bir makine olduğunu biliyorum ancak başlangıç için kullanım açısından fikirlerinizi alabilirsem çok sevinirim .
Kaça buldunuz ve 2. el mi tabi.Kullanan birisi daha iyi yorumlar ancak özellikleri size gayet yeterli gelecektir.Ayrıca nikon uyumlu lensleri kullanabilirsiniz
Türkçe menü yok.Makinede gayet güzel başlangıç için.
Ürünün fiyatı 900 TL yalnız ellerinde stok var mı yada teşhir mi onu da yarın bir arkadaşım aracılığı ile öğreneceğim inşallah . Makinenin kaslı gövdesi ve doluluğu bile yeterince benim için çok uygun Teşekkürler cevaplarınız için .
Bu arada bu eski makinaların sıfır açılmamış kutusunu bulmak ne kadar kolay onun da bilincindeyim :)
900 E d80 bulsam ben alabilirdim herhalde sıfır
Evet hocam fiyat gerçekten çok iyi farkındayım , yarın güzel bir haber almayı umuyorum .
Hadi bakalım hayırlısı sizin adınıza
Sonuç hüsran gibi , stokta olmayan ürün internet sitesinde olursa olucağı budur . Diyecek birşey bulamıyorum .
Biey soracam sorduğunuz yer Teknosa mıydı
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_eee
Biey soracam sorduğunuz yer Teknosa mıydı
yapiyor mu boyle seyler? ben sitesine girip bakmiyorum bile, zaman kaybi..