Şimdi Ara

Nikon L310 CoolPix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar ben hiç araşdırmadan broşürde gördüm gittim golda aldım kaskosu ayarları hafıza kartı vs. toplam 490 TL ye geldi

Alacaklara Tavsiye :

Her okudugunuza inanmayın herkez farklı telden konuşuyo makineyi elinize aldıgınızda budur ya dionuz çok güzel oturuyo makine ilk size çok küçük oyuncak gibi görülebilir fakar en fazla 3gün sonra daha küçük olabilirdi diosunuz :) ağırlık şahane boyut mükemmel
    gelelim kaliteyee 4.8 k çözünürlükde bir fotograf orrtalama 8 mb yani bu büyüklükde bir fotografdan kötü olmasını bekliyemezsiniz ben samsung galazy s3 le çekdiğim fotograf 1.6 mb bunun farkını siz tahmin edin hafıza kartı en az 8 gb kullanmanızı tavsiye ederim
    sonracıma zoom a gelelim zoom u çok güzel fakat zoomu en sona aldıgımızda elimizi güzel kullanmamız gerekiyor tripottu galiba adını hatırlamıyom ayak gerekebilir ama ben elime güveniyom derseniz çok rahat uzak çekim yapabilirsiniz dersenizki uzakdaki görüntü kötümü görünüyo bakın siz onu çekdikdek sonra kimse o uzakdaki obje olduguna inanmıyo çok net çıkıyo çünkü sonra ne kaldı hahh
    tek kötü yanı şarj ama parayı kıyıp güzelbi lithyum şarjlı bil alırsanız ortalama en fazla şarj alteiyle 50-100 arası bir fiyata denk gelir ama dersenizki bana bi şarjla 2 gün yetsin derseniz şarjlı li-ion piller ortalama 4 adet şarj cihazıyla birlikte 20-30 lira civarı lit-yum piller sizi 1-2 hafta götürür hahh gelelim flasha flash mükemmelinde ötesinde harika yani zifiri bir orda düşünün makineyi bile göremiyorsunuz flash patladıgı an dersinizki gündüz çekimi oderece flash harika yani bide resim çekerken yanda düğmeye basınca flash şlakk diye açılıyo gerçekden çok güzel bir duygu ;) bunları 4 günlük bir tecrübeyle yazıorum ilerde nelerini keşfedicem kim bilir
    son olarak modlara gelirsek otomatiğe alın en güzelini makine ayarlıyo tek önerim yakım çekim die bir mod var yakın çekimlerde onu kullanmanızı tavsiye ederim ışık ayarını makine çok güzel yapıyo zaten ışışk yeterli olan yerde flashıda patlatmıyo :D çok güzel almanızı tavsiye ederim ekranına gelirsek kocaman bir ekran resimleriorda bile seçebiliyorsunuz yani şu anlamda diorum hani burda kötü görünüyodur en iyisi bilgisayarda bakmak gibi bir düşünce oluşuyo insanlarda bunda öle bişey yok video çekince oynatabiliyoruz çok harika bir sesi yok ama koymak zorunda deildiler onada şükredelim :D neyse elim yoruldu kolamda ısındı zaten :) kendinize iyi bakın makineyi alırken kasko yapdırın kendiniz yere düşürseniz bile birebir yeniliyolar ;) hadi iyi günler.

Flickr Hesap Açdımhttp://www.flickr.com/photos/110441578@N06/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRagon1997 -- 2 Aralık 2013; 22:10:11 >

• bence çöp
  • Fotoğrafın kalitesini sadece mb. cinsinden veri ile ölçmeyi de yeni bir icat olarak hayretle izlemiş oldum. İlginç bir yaklaşım ama tümüyle yanlış diyemem fakat tek başına bir delil olamaz. O sebeple yanlışa götürebilecek eksik bilgi verdiğinizi söylemeliyim. Bence siz çektiğiniz birkaç fotoğrafı paylaşın. Flickr'da bir hesap açın fotoğraflarınızı oraya yükleyin. Bunu kendiniz için yapın. 2-3 yıl sonra makinanızı değiştirdiğinizde (ki umarım o zamana kadar fotoğrafçılık konusunda daha bilgilenir ve daha iyi bir makina seçebilirseniz) bugün şu yazdıklarınıza kendiniz tekrar dönüp bir bakın.
    "Koymak zorunda deildiler" müthiş bir ifade olmuş ! Kimse de almak zorunda değil işte ! Süper eğlenceli yorumunuzdan bizi mahrum etmediğiniz için de teşekkür etmek isterim. Lütfen yanlış anlamayın, gerçekten de güzel yazmışsınız. Sıkmadan okunuyor :) Hafiften reklam kokan hareketler içeriyor gibi hissettiriyor ama...

• Her okuduğunuza inanmayın demişsiniz.Sizin yorumunuzuda hemen inanmayalım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dranova kullanıcısına yanıt
    herkezi kendi görüşü
  • aldık bakalım amatör fotoğrafcılık başlasın diye..Birçok kişi yorum yapmış ama netleşen birşey yok ortada..Ben elime geçince deneyip aktarırım amatör biri olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Her okuduğunuza inanmayın demişsiniz.Sizin yorumunuzuda hemen inanmayalım :)

Pek tabi ki, elbette inanmayın. Araştırın, öğrenin ve ondan sonra hangisi doğru ise ona inanın. Bir şeyi ben diyorum diye doğru olmasını elbette ne ben bekletim ne de başkalarından bunu beklerim. Tabi ki eğer ortaya kanıt koyulmuş ise, o kanıtlar da çürütülemediği sürece inanılmasında sakınca yoktur.
    -
    Net şeyler var ortada. Bu makina bas-çek makina. Kullanıcı ayarları yapılamıyor. A,S,M gibi kullanıcı ayarlı modları yok. Diyafram ayarını yapabileceğiniz veya perde hızını vb. ayarlayabileceğiniz modları yok.

Örnek fotoğraf...
    Mesela ufak boyutta bakılınca iyi gürünüyor.
     Nikon L310 CoolPix

Fakat aslına bakarsanız... Eh işte denebilir belki. Aslı dediğim de makinanın çektiği 14 megapixel değil, 5 megapixel'e ufaltılmış hali yine de !..
     Nikon L310 CoolPix
    -
    Yine bir başka örnek. Gündüz güneşli bir günde 80 iso ile çekilmiş, ufak boyutta güzel
     Nikon L310 CoolPix
    Orijinaline bakınca
     Nikon L310 CoolPix
    -
    Başka bir örnek... Arkaplanı iyi öldürmüş, iyi görünüyor genellikle 1024x768 çözünürlükte paylaşılınca. Bu 0.8 megapixel demek oluyor !
     Nikon L310 CoolPix
    ve makinanın çektiği tam boya bakınca
     Nikon L310 CoolPix
    -
    ISO 200 ile bir gece manzarası !
    http://www.flickr.com/photos/sunikem/9020272950/sizes/l/
    3 megapixel haline bakın bir de
    http://www.flickr.com/photos/sunikem/9020272950/sizes/k/
    -
    Kumru'yu iyi çekmiş
     Nikon L310 CoolPix
    Paylaştığı en büyük çözünürlükteki halinde ise kuşun tüylerine falan bakın iso kumlanma noktalarını görün. 6 megapixel'de
     Nikon L310 CoolPix

Tabi ki nette paylaşılacak fotoğrafların 6-8-10-16 megapixel olmasının hiç gereği yok. 1920x1080 Full HD monitör çözünürlüğü gayet yeterli. Bu da 2 megapixel ediyor.

ISO 400 ile gece çekimine bir başka örnek
     Nikon L310 CoolPix
    Büyük hali, tabi yine makinanın çektiği gibi 14 megapixel değil 5 megapixel büyük hali de...
     Nikon L310 CoolPix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 2 Aralık 2013; 19:34:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

aldık bakalım amatör fotoğrafcılık başlasın diye..Birçok kişi yorum yapmış ama netleşen birşey yok ortada..Ben elime geçince deneyip aktarırım amatör biri olarak.

Bu Konu Altında Mesajlarınızı Bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Pek tabi ki, elbette inanmayın. Araştırın, öğrenin ve ondan sonra hangisi doğru ise ona inanın. Bir şeyi ben diyorum diye doğru olmasını elbette ne ben bekletim ne de başkalarından bunu beklerim. Tabi ki eğer ortaya kanıt koyulmuş ise, o kanıtlar da çürütülemediği sürece inanılmasında sakınca yoktur.
    -
    Net şeyler var ortada. Bu makina bas-çek makina. Kullanıcı ayarları yapılamıyor. A,S,M gibi kullanıcı ayarlı modları yok. Diyafram ayarını yapabileceğiniz veya perde hızını vb. ayarlayabileceğiniz modları yok.

Örnek fotoğraf...
    Mesela ufak boyutta bakılınca iyi gürünüyor.
     Nikon L310 CoolPix

Fakat aslına bakarsanız... Eh işte denebilir belki. Aslı dediğim de makinanın çektiği 14 megapixel değil, 5 megapixel'e ufaltılmış hali yine de !..
     Nikon L310 CoolPix
    -
    Yine bir başka örnek. Gündüz güneşli bir günde 80 iso ile çekilmiş, ufak boyutta güzel
     Nikon L310 CoolPix
    Orijinaline bakınca
     Nikon L310 CoolPix
    -
    Başka bir örnek... Arkaplanı iyi öldürmüş, iyi görünüyor genellikle 1024x768 çözünürlükte paylaşılınca. Bu 0.8 megapixel demek oluyor !
     Nikon L310 CoolPix
    ve makinanın çektiği tam boya bakınca
     Nikon L310 CoolPix
    -
    ISO 200 ile bir gece manzarası !
    http://www.flickr.com/photos/sunikem/9020272950/sizes/l/
    3 megapixel haline bakın bir de
    http://www.flickr.com/photos/sunikem/9020272950/sizes/k/
    -
    Kumru'yu iyi çekmiş
     Nikon L310 CoolPix
    Paylaştığı en büyük çözünürlükteki halinde ise kuşun tüylerine falan bakın iso kumlanma noktalarını görün. 6 megapixel'de
     Nikon L310 CoolPix

Tabi ki nette paylaşılacak fotoğrafların 6-8-10-16 megapixel olmasının hiç gereği yok. 1920x1080 Full HD monitör çözünürlüğü gayet yeterli. Bu da 2 megapixel ediyor.

ISO 400 ile gece çekimine bir başka örnek
     Nikon L310 CoolPix
    Büyük hali, tabi yine makinanın çektiği gibi 14 megapixel değil 5 megapixel büyük hali de...
     Nikon L310 CoolPix

Bu Kadarmı Açıklayıcı Anlatır Cevabından Dolayı Teşekür Ederim Son 2günde Konunun Canlanmasına Çok Sevindim Yanlış Yere Açdığıma Düşünmek Üzereydim

• quote:

Orijinalden alıntı: DRagon1997

quote:

aldık bakalım amatör fotoğrafcılık başlasın diye..Birçok kişi yorum yapmış ama netleşen birşey yok ortada..Ben elime geçince deneyip aktarırım amatör biri olarak.

Bu Konu Altında Mesajlarınızı Bekliyorum :)

Ok memnuniyetle yazarım ve de ilk fotolarımı paylaşırım:)
  • öğleden sonra elime geçti şu an denemeler yapıyorum.
    Şu kadarını şimdilik söyleyeyim başlangıç için on numara bir makine.TAbi bunu fotoları pc ye yüklediğinde daha net anlıyorsun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

-

Size dememiştim :)
  • quote:

Size dememiştim :)

Sorun değil. İddiası olan ispatlar. Sonuçta fotoğraf makinası. Yaptığı işin kalitesini göstermek çok kolay yukarıda paylaştığım örneklerde olduğu gibi. Laftan çok icraatlarına bakılır anlatmak istenen en güzel şekilde gösterilir bu şekilde. Buyursunlar 10 numaralık paylaşımları ile lafta değil gerçekte ispat etmeye. Meydan herkese açık !
    Hayde bre !.. Hatta "Cisaretin var mı aşkaaa çırpıyor kalbim bir başkaaa..." !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 4 Aralık 2013; 1:03:33 >
  • bir türlü fotoğrafları aktaramadım zaman bulup da.Ayrıca şarj sıkıntısını 4 lü bir pil aldım makinesiyle birlikte baya idare edecek sanırsam
  • quote:

bir türlü fotoğrafları aktaramadım zaman bulup da.Ayrıca şarj sıkıntısını 4 lü bir pil aldım makinesiyle birlikte baya idare edecek sanırsam

duracell pil öneririm 4 ad. 6 tl baya götürüyo şarjlı pilleride konuda yazmışdım sen bilirsin flickr hesabbından çekdiğim fotolara bakabilirsiniz

makine hala çok güzel geliyo bana eğer almadan önce sormak istedğiniz soru falan varsa sorabilirsin
  • quote:

quote:

bir türlü fotoğrafları aktaramadım zaman bulup da.Ayrıca şarj sıkıntısını 4 lü bir pil aldım makinesiyle birlikte baya idare edecek sanırsam

duracell pil öneririm 4 ad. 6 tl baya götürüyo şarjlı pilleride konuda yazmışdım sen bilirsin flickr hesabbından çekdiğim fotolara bakabilirsiniz

makine hala çok güzel geliyo bana eğer almadan önce sormak istedğiniz soru falan varsa sorabilirsin

Vpower diye bir set vardı hepsiburada da 27 TL ye 4 adet 2500 mah x 4 adet 1000 mah ince pil + şarj cihazını aldım bakalım ilk kullanım bugün başlıyor piller iyi giderse tamamdır.Teşekkürler destek için..

• quote:

quote:

quote:

Vpower diye bir set vardı hepsiburada da 27 TL ye 4 adet 2500 mah x 4 adet 1000 mah ince pil + şarj cihazını aldım bakalım ilk kullanım bugün başlıyor piller iyi giderse tamamdır.Teşekkürler destek için..

hayırlı olsu nmakine inş hoşuna gider

• Bende bu makinaya bakmıştım bir ara hatta teknosa gibi mağazalarda çalışanlar ısrarla bu makinayı öneriyorlardı aslında yeni başlayanlar için ideal bir makina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.