Bildirim
Nikon Ters Bağlama Aparatı
Yui XV12 PRO 1300w Buharlı Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi - Buharlı Temizleyici : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLHT7M7Q
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Seninle sorunla alakası yok ama makinenden memnunmusun yapmak isteyipte yapamadığın birşey oldumu bu sorduğun haricinde ? Bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisin yani. -
kesinlikle memnunum. şuan yapamayacağım şey yok bu gövde ile bi noktadan sonra lense yoğunlaşman gerekiyor. Kısacası öneririm -
(Yanlış yere yazmışım )Üstelik bende kargoda bedava
Sağol iyi niyetin için teşekkür ederim evdekileri ikna edersem alIcam bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgerim67 -- 26 Temmuz 2013; 17:01:54 > -
Tamam :D -
bgerim67 banada lazım ne kadara buldun acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: aophotography
Arkadaşlar Macro çekimler için 18-55 kit lensi ters bağlamak istiyorum. Bunun için Reverse Ringler var . Elinde olan varsa bana ulaştırabilirmi.
Not: Nikon D5100 18-55 Kit lens aparatın çapı 52mm olacak.
Hiç çekim yaptın mı bu şekilde ? Işıklı ortam olması şart gibi galiba. Ben uzatma tüpü aldım fakat beğenmedim. Şimdi bunu almayı düşünüyorum. -
hocam internette yapan çok ayrıca kendime el yapımı bir softbox hazırladım çokta şahane oldu onunla beraber çekeceğim için ışık sıkıntı değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X