arkadaşlar hatsan mod 125 snıper da kullandığım nıkula 3-9*40 e dürbünümün +kıl ı sağa sola oynuyor dürbünde bir şey yok ama bir şeyin gevşediğini sanıyorum ama kabaca bi baktım bulamadım. sorun söyle oluştu ben dürbünü kendi üzerinde olan 2 ayakla birlikte kullandım 1 2 ay ama tüfeğin üzerinde tutamadım sabitleyebilmek içinde vidaları ölümüne sıktım böylede olmayacağını görünce dampa ayak aldım ama alyanların yalama olmasından dolayı ayakları sökemedim ve dahi bir arkadaşımla ayakların birleştiği yere tornavida ile giriştik arayı açabilirsek alyanların gevşeyeceğine sandık baya bi uğraştık 15 20 dk tak tak tak sönunda söktük dampaya monte ettik geçen pazar deneyelim dedik çıktık atışa baya sıktık mola verdik otururken dürbünden bakıyordum +kıl sola dönmüş oynamış saşkına döndüm bir hal çaresini aradım formdan TOTEM kardeşime sordum sağolsun bildiğini anlattı dürbünü alalı çok olmadı ama garantisinden emin değilim aldığım yer sordum o da toptancıya bir sorayım dedi ben de formdan arkadaşlardan bilgisi yardımcı olabilecek varsa diiye konuyu açtım. hani kendim açıp düzelte bilirmiyim garantisi yoksa varsa bile kullanıcı hatası demeleri yüksek ihtimal ben ne yapabilirim. yardımlarınızı bekliyorum. saygılar...
bilgilerinizi sabırsızlıkla beklemekteyimm
arkadaşlar dürbünü kendi çabamla söktüm artıkıl kırılmış çerçevesi ile birlikte onu bulma şansım varmı ?
Dürbünün içerisinde azot olması gerekiyor, buğulanmayı önlemesi için. Siz dürbünü söktüyseniz zaten özelliğini kaybetmiştir artık. O + kıl çerçeveyi malesef bulamazsınız. Çin' de bir fabrikada çalışıyor olsaydınız üretici bir fabrikadan alırdınız ama şu şartlarda zor : ) ...
quote:
Orijinalden alıntı: ToTeM
Dürbünün içerisinde azot olması gerekiyor, buğulanmayı önlemesi için. Siz dürbünü söktüyseniz zaten özelliğini kaybetmiştir artık. O + kıl çerçeveyi malesef bulamazsınız. Çin' de bir fabrikada çalışıyor olsaydınız üretici bir fabrikadan alırdınız ama şu şartlarda zor : ) ...
açtım ama öyle birşey görmedim takıktım sonra baktım bir sıkıntı yok ama +kıl gitti işte ya uğraşmam ama durum yok ne yapım oynayıp duruyorum bir zevk istek olarak sevdim aldım ama belimi büktü yinede yapacak birşey yoksa canım sağolsun ne yapıyım yani demi ama... teşekkürler kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: LethaLImpacT
Hocam öncelikle Hatsan Türkiye'nin 1 numaralı havalı silah üretim şirketidir. Servise gönderirsen ücretsiz olarak hallediyorlar. Çok memnun kalırsın.
dürbün ü neden hatsan a göndereyim ayıp olmazmı ben sonradan aldım onu ama şu an tamirde olmazsa eğer bilginiz varsa dürbün tamir i falan da yapıyorlarsa gönderirim hemen haberlerinizi bekliyorum.