Güntekin Onay: Sağdan Perez bindiriyor... Turgay Şeren: Güntekin‚ bu Barnebou Stadı kaç bin kişilikti? Güntekin Onay: 150 bin. Turgay Şeren: Vay anasını... *** Erman Toroğlu: Ya şu Fener taraftarını anlayamıyorum hiç... Hakem ağları kontrol ederken daha kafasına pet şişe atıyorlar... O da inadına veriyor 4 tane hatalı karar ödeşiyor... Yapmayın ya! Biraz gaz verin‚ ´aman sen ne iyi hakemsin‚ süpersin´ falan deyin‚ biraz okşayın! Şansal Büyüka: Okşa okşa okşa okşa... Ha ha Erman Hocam şarkısı da var onun di mi? Ha ha ha ha.... (Maraton) *** Fenerbahçe - Beşiktaş maçında top yan hakeme çarpar ve bayrağın sapı kırılır: Hakemin bayrağı sakatlandı sevgili sporseverler. (Ümit Aktan) *** İnönü Stadı´nda nereden baksanız 23 bin 673 seyirci var; ki ben buradan bakıyorum... (Orhan Ayhan) *** Habertürk´teki Şeref Tribünü programında İsmet Tongo´nun mikrofonu‚ kazağının içine düşer: İsmet Abi‚ mikrofon nerene kaçtı bilmiyorum ama onu bi al istersen! (Tuğrul Yenidoğan) *** Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçını oynamaktadır. Sol kanattan Ergün topla ilerlemektedir‚ orta yapmak isterken ıska geçer ve yere kapaklanır: Evet Ergün sol kanattan ilerliyor‚ orta! Ahh be Ergün. Olur böyle şeyler Ergün‚ mevsim başı... (İlker Yasin) *** Lazetic topla driplinge çıkar‚ biraz hızlı olduğu için arkasındaki yetişemez: Ya bu Lazetic de nasıl bir adam? Diğerleri taksi tutsa onun yaptığı kilometreyi yapamazlar. (Vedat Okyar) *** Top Cannavaro´dan çıktı‚ korner olması lazım. Hayır sayın seyirciler köşe vuruşuymuş... (Juventus - Arsenal maçı‚ Sabri Ugan) *** Yeme bizi Koeman‚ senin ordan atmışlığın yok! Hakem düdüğü çaldı‚ Koeman topa doğru geliyoor‚ Koeman vurduuuu veee.....(bir süre sessizlik)... Çok şanssız bir an sayın seyirciler‚ malesef top ağlarımızda... (Galatasaray - Barcelona maçı‚ Bülent Karpat) *** Ben utandım Ahmet‚ sen de gel‚ sen de utan. (Turgay Şeren) *** Rıdvan Dilmen: Hocam gol değil‚ gol değil. Ahmet Çakar: Gol Rıdvan gol. Mehmet Özdilek: 1 metre içeride hocam. Bülent Karpat (mikrofonu Engin´e uzatır): Engin gol müydü sence? Engin İpekoğlu: Ya ´yan hakeme gol değil´ dedim‚ bana ´senin ananı s....im´ dedi. *** Pancu topla büyük aşk yaşadı... Ama çocuk yok! (Bodo Glimt - Beşiktaş maçı‚ Ümit Aktan) ** Ahmet sen sapıtma‚ sapıtmaa Ahmet! Ben Galatasaray´da kaptanken‚ sen ananın kucağında duruyodun Ahmet!. (Turgay Şeren - Telegol‚ Star) *** Vakti zamanında bir spikerin -ki bu spikerin Orhan Ayhan olma ihtimali son derece yüksektir- bir masa tenisi maçını şu şekilde izleyicilere aktardığı anlatılır: - Amet Memet Amet Memet sayı - Amet Memet Amet Memet Amet sayı... *** Hasan Şaş saçını başını yolamıyor‚ çünkü saçı yok sayın seyirciler. (Sabri Ugan) *** Sayın seyirciler Ergün´ün kanadı Taksim Gezi Parkı´na dönüştü. (Türkiye - Moldova maçı‚ İlker Yasin) *** Sevgili dinleyiciler‚ Ümit Davala bu maça saçını kazıtarak demeyelim de‚ üç numara kestirerek çıktı. Şöyle anlatalım‚ Amerika´nın yerlilerinin saçı gibi kestirdiği saçının damını yani tepe kısmını üç numara kestirmiş. Ümit´in saçı Kore´de Japonya´da geçerli olabilir‚ orada çok yağmur yağar çünkü. Artık kendine gelmesi lazım Ümit´in. Bunun sinyallerini saçını kestirerek veriyor işte... (2002 Galatasaray -İstanbulspor maçı‚ Orhan Ayhan) *** Sivas yerel televizyonu‚ 1995: Gümüşhanespor x´in golü ile 1-0 önde‚ sağ tarafa doğru q´nun pası‚ y aldı topu ceza sahasına orta arka direk z bir kafa! Aha biz de koyduk 1-1! *** Meşaleyi taşıyacak olan Vildan Toptaş eski bir basketbol futbolcusu! (Mustafa Öztoprak) *** Marco Aurelio´nun Milli Takıma alınmasının tartışıldığı sırada: Sunucu: Ama Elvan Abeylegesse de Türk oldu‚ bakın ülkemiz adına koşuyor... Turgay Şeren: Aaa‚ o Elvan çekirge gibi bişey zaten... Eli kolu yok gibi‚ çekirgenin biraz büyüğü... *** Selçuk‚ hiç gerek yoktu bu faule. Eğer kart göreceksen bari adam hastanelik olsun... (Ümit Aktan) *** Amerika ideal 11´inden uzak bir kadroyla sahada!" (ABD-İspanya basketbol maçını anlatan Avni Küpeli) *** Elinizde un‚ süt‚ yumurta‚ sirke yoksa helva yapamazsınız! (Ahmet Çakar) *** Bu adamları transfer edenlere soruyorum: Şu Bescasnih sahada ne iş yapıyor? Bunları göndersinler. Zaten adamın ismini söylemek de zor! (Devrim Sağıroğlu) *** Letonya´da Letonlarla yaptığımız maçta... (Nermin Kartal Örkmez) *** Osman Sakallıoğlu‚ Bulgaristan - Türkiye maçında Bulgaristan Teknik Direktörü Papazov´a gönderme yapıyor: Hadi çocuklar‚ son bir gayret! Bulgar koç Papazov papaz olsun oyuncularıyla... *** Ne yazık ki Türk futbolunda öküz altında buzağı‚ ateş olmayan yerden duman çıkmıyor. (Güntekin Onay) *** Biz böyle kaleciler için kedi yutmuş deriz‚ izin verin diyeyim! (Juventus - Werder Bremen maçı‚ Sabri Ugan)
verilmiş olabilir,bir kez daha !
quote:
Rıdvan Dilmen: Hocam gol değil� gol değil. Ahmet Çakar: Gol Rıdvan gol. Mehmet Özdilek: 1 metre içeride hocam. Bülent Karpat (mikrofonu Engin´e uzatır): Engin gol müydü sence? Engin İpekoğlu: Ya ´yan hakeme gol değil´ dedim� bana ´senin ananı s....im´ dedi.
quote:
Orjinalden alıntı: ^^prince^^
quote:
Rıdvan Dilmen: Hocam gol değil� gol değil. Ahmet Çakar: Gol Rıdvan gol. Mehmet Özdilek: 1 metre içeride hocam. Bülent Karpat (mikrofonu Engin´e uzatır): Engin gol müydü sence? Engin İpekoğlu: Ya ´yan hakeme gol değil´ dedim� bana ´senin ananı s....im´ dedi.
abi gözümden yaş geldi yemine diyorum.off Engin off
bunlar süperr valla haha
Güzel paylaşım, emeğe saygı + RAP
Hem penaltı hem golü yazmamışsın.İlker Yasinin son senelerde ki meşhur lafı...
quote:
Orjinalden alıntı: tanerim
Güntekin Onay: Sağdan Perez bindiriyor... Turgay Şeren: Güntekin‚ bu Barnebou Stadı kaç bin kişilikti? Güntekin Onay: 150 bin. Turgay Şeren: Vay anasını...
*** Sivas yerel televizyonu� 1995: Gümüşhanespor x´in golü ile 1-0 önde� sağ tarafa doğru q´nun pası� y aldı topu ceza sahasına orta arka direk z bir kafa! Aha biz de koyduk 1-1! ***
quote:
Orjinalden alıntı: fox_w
Güzel paylaşım, emeğe saygı + RAP
çocuum burda rap falan yok
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
quote:
Orjinalden alıntı: tanerim
Güntekin Onay: Sağdan Perez bindiriyor... Turgay Şeren: Güntekin‚ bu Barnebou Stadı kaç bin kişilikti? Güntekin Onay: 150 bin. Turgay Şeren: Vay anasını...
+1903
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
Hem penaltı hem golü yazmamışsın.İlker Yasinin son senelerde ki meşhur lafı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme