arkadaslar sitede bazi arkadaslar oyunu easy mode da oynamıs bende ole bı secenek yok nasıl secılıyor.benimki normal basladi su an chapter 9 un sonundayim ninja dog seviyesinde oynatıyor acaba normal e geri donebilirmiyim yada easy modu secebilirmiyim.
Oyunda Easy diye bişey yok. Normal - Hard - Very Hard var. Ninja dog dedigi bölüm sonundaki basarina gore sana verdigi sifat. Yani iyi bi sonuçla bölümü geçersen Master Ninja der.
ama savelere bakiyorum orada difficulty ilk savelerimde normal yaziyor son savelerimde normal yaziyor.cevabin icin saol.
Hemen söliym aynı yerde genelde boss savaşlarında sürekli öl. Sonra sana will you abandon yhe way of ninja gibilerinden bişey sölicek yes de, are you sure dicek yes de, are you truly sure dicek onada yes de, sonra o bıçak fırlatan karı gelip seni gözümde büyütmüşüm halbüsü bi cacık olmazmış senden diyip suratına tükürdükten sonra(şaka şaka tükürmüyor ama itten beter ediyor.) save game çıkıyo onu başka bi slota savele ben mal gibi tuttum over save yaptım şimdi kolay moda geçtim bayaa bi kolay oluyo zor moda geçemiyorum tekrar baştan da başlamam öyle kaldım. Ayrıca kolay modtada habire ölünce you still have things to accomplish deyip sana güç fulleyen fasulyemsi güzel şeylerden veriyo yani oyun çok çok kolaylaşıyo.
saol dostum
en guzeli boyle oynamak esasinda cunku oyun abarti derecede zor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme