Merhabalar arkadaşlar. Daha önceden oynadığım 37lvl olan savaşçımı, yanlış skill açımı yüzünden bırakmaya karar verdim. Şuan yan char olarak ninja açtım. 21 lvl şuan fakat başka yerlerde okuduğuma göre yanlış stat vermişim. Ben hep dex yerine str'ye verdim. Uzak dövüş ninja oynayacağım. Meğer dex'e vermek gerekiyormuş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Eğer dex'e verince güçsüz olacağını düşünüyorsanız, çok geçmeden başka bir yan char açacağım, bunu da sileceğim. Ayrıca bu charda hp çok düşük. Toplamda 1918 hp var. Allahtan bir fildişi takım düşürdüm. +800 hp veriyordu. Uzun süredir onu kullanıyordum. Dün ayı safrası da bulunca + basayım dedim lanet, yandı... Üstelik şimdi zırhsız dolaşıyorum. Neyseki +500 hp veren kırmızı karınca takımım var da lvl bekliyorum. Sizce hp'yi nasıl yükseltirim ? Yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hoşçakalın.
Ayrıca statlarım şu şekilde;
HP: 3 SP: 3 STR: 51 DEX: 20
Sen bu ninjayla hiç uğraşma yenisini aç
Ninjada str 3. stat olacaktır. DEX kritik onem taşır zaten dex e verdikçe str de artar..
HP konusuna gelirsek; +8-9 Gümüş bilezik bulacaksın varsa hp li ayakkabı ve kolye de iyi olur
ninja 65+ LVL a kadar muazzam saldırı gücü olmadan oynar ki o lvl daki bıcakların oldugunda artık cok rahat kestigini göreceksin
aslında bir ninja rehberi hazırlamak lazım buraya
Okçu oynayacaksan ; bir şey değişmiyor. Dex i once fullemeye bak 2. sıra hp de hp full olunca da str vericeksin
ben 86 lvl bıcakcı ninjayım su an dex-str ve hp full artık int e veriyorum
30 lvl oldugunda GBY kullanacaksın bunu sakın atlama olursa bir de syh bul yuksek ortalamalı ki slotları bazen bıcakla kesebilirsin
Statlar yanlış
ilk hızlı kasmak için 30 vit sonra full dex sonra full vit sonra full str
skiller içinde 1.master suikast 2. bıçak çevirme 3. hızlı saldırı
vede skillerinin masterlerini 17 de yapmaya çalış çok onemli
1 VIT 2 DEX tartışılmaz ( 61 lwl ninjacı :D)
Bende Yeni ninja açtım. 3 DEX - 2 VIT veriyorum. Dün ilk master'ımı 18'de açtım. Bunun yanında ateşli oka ve tekrarlanan atışa da verdim. Şuana kadar 7 tane zehirli ok bk buldum. Dün ilkini kullandım ve M2 Yaptım şimdi açacağım oyunu ve kullanacağım yine Sizce zehirli ok mu yoksa ateşli ok mu master olmalı.
AYRICA GERÇEKTEN BURAYA BİR NİNJA KLAVUZU AÇILMALI. dium12 SEN YAPAR MISIN BU İŞİ. İNAN BENİM GİBİLER İÇİN SÜPER OLUR.
statları yanlış yapmışsın yeni ninja char aç ondan devam et.
quote:
Orijinalden alıntı: dium12
Sen bu ninjayla hiç uğraşma yenisini aç
Ninjada str 3. stat olacaktır. DEX kritik onem taşır zaten dex e verdikçe str de artar..
HP konusuna gelirsek; +8-9 Gümüş bilezik bulacaksın varsa hp li ayakkabı ve kolye de iyi olur
ninja 65+ LVL a kadar muazzam saldırı gücü olmadan oynar ki o lvl daki bıcakların oldugunda artık cok rahat kestigini göreceksin
aslında bir ninja rehberi hazırlamak lazım buraya
Okçu oynayacaksan ; bir şey değişmiyor. Dex i once fullemeye bak 2. sıra hp de hp full olunca da str vericeksin
ben 86 lvl bıcakcı ninjayım su an dex-str ve hp full artık int e veriyorum
30 lvl oldugunda GBY kullanacaksın bunu sakın atlama olursa bir de syh bul yuksek ortalamalı ki slotları bazen bıcakla kesebilirsin
+1 Arkadaşıma katılıyorum .
Bu arada ninja kasmak zordur savaşcı arkadaşın olsun yada loncada kata çıktıgınızda sen çek onlar kessin .
hp miktarı hp veren itemler ve vit e göre artar.. her levelda 2 dex 1 vit gitmeye çalış..lwl arttıkça hp az geliyorsa 2 vit 1 dex e dön..hp ve savunma seni tatmin edici bi hale geldikten sonra yapıştır dex e :D dex fullenince de vit i fullemeye çalış ..
şimdi dex full oldu ya .. baktın savunmanda hp n de sorun yok , savunuosun ama kesemio gibi hissediosun kendini, arada bir abartılı olmamak kaydıyla str ver ..unutma şu an çoğu sitede bulunan klavuzları oyun yöneticileri kendi elleriyle vermediler , çoğu oyuncunun kendi tecrübesiyle ortaya çıkmış şeyler .. vit = hp+savunma , int = büyü gücü , str = saldırı hasarı , dex = çeviklik olduğunu bil ve tecrübesi olan insanlardan az çok hangisi ninjaya gerekir öğrendikten sonra , senin oyun oynama , kasma tarzına göre statlarını kendin ayarla .. anladığım kadarıyla gidip biri seni 70 level yapmıcak , kendin kascaksın yani .. onun için kendin düşünmende önemli..ama yukarda da dediğim gibi dex arttığında karakter ekranında savuşturma arttığını görürsün ama onun dışında silah kullanma yeteneği olarak tarif edebileceğim bir artış da var .. bunu karakter menüsünde göremezsin ama dex full e yakın olduğunda oynarken hissedersin.. bilmek istediklerin varsa yine yardımcı olurum ..
Kendin de hp az flan dediğin için açıklama yapmaya gerek duydum . Yine de sen bilrsin , eğer amacın sadece neye kaç veriyim diosan ..herkesin sabit kullandığı şey 2 dex 1 vit , dex fullenince full vit ya da 2 vit 1 str :)
3dex-2 vit şeklinde ya da 1 dex 1 vit şeklinde gidebilirsiniz.Eğer ben 57 lvlden önce fazla ws yapmam partylerde takılır slot çekerim diyorsanız 1 dex 1 vit gidin. 57 lvl sonunda her iki stat da 90 olacak ve str vermeye başlayacaksınız.Sakın int vermeyin.
Bir diğer geliştirme modeli de 1 vit 1 str modelidir.Ki bu benim savunduğum bir model değil.1str ile düz ok atışlarınıza 1 saldırı değeri gelirken her Dex puanı vuruş gücünüzü 2-4 puan arası arttırır.Eğer str-vit dengesi ile gelişim yapar iseniz savaşlarda yerlerde sürünmeyi göze almanız gerek.Ayrıca pvplerde bir savaşçı size hamle attığında yerlerde zıp zıp zıplamaya başlarsınız.Kendinizi topladığınızda zaten yavaş olan skillerinizi atmak için yeterli süre kalmayacaktır. bunları uygula
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme