Şimdi Ara

Ninjalara karşı kendi buluşumu açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet tanksınız ve son bossu kestiniz , fakat o da ne ? Kendini bilmez bir dps geldi sizin parry içeren itema need attı ve "need for off spec zaaa xD" dedi ve siz öyle kaldınız.

İşte buluşum ;
    İnt-Agi-Str eşyaları ayrılacak. Healer iseniz pass geçtiğiniz bütün hit rating yani dps eşyaları için size puanlar gelecek. Ondan sonra spirit gelirse "need" derseniz attığınız zar "50" olsun , ve siz 4 eşyaya greed veya disch.. attınız , ekranda (50+(4x5 pass bonus)) yazacak böylelikle zaten 4 parça eşya taplayan dps bir de üstüne sizin itemi alıp kaçamayacak.
    Tanklar da "bana dokunan olmaz" diyemeyecek.
    Özellikle son bossta herkes birbirinin sırtından vuruyor.

• iyide loot sistemi değişti?
  • :(
  • Çok orjinalmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

iyide loot sistemi değişti?

Dungeon için konuşuyor sanırım. Kendi itemlerine pass geçip puan kazanır o puanlarla senin itemine need atar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

Dungeon için konuşuyor sanırım. Kendi itemlerine pass geçip puan kazanır o puanlarla senin itemine need atar?

5 küsür itema pass geçip benim itemımı alması da garip değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ananassuyu

quote:

quote:

İyi de adamın amacı o değil ki. Adamın maksadı .bnelik. Gerekirse pass geçer sana yapar o hareketi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ananassuyu

quote:

quote:

İyi de adamın amacı o değil ki. Adamın maksadı .bnelik. Gerekirse pass geçer sana yapar o hareketi

Ama aynı şekilde ben de onun eşyalarını zaten pass geçeceğim için en azından eşitlenmiş olacağız. Diğer türlüsünden kat ve kat iyidir. DG için konuşuyorum ayrıca

• -10 Dkp aldim kardesim konu actigin icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferilan

-10 Dkp aldim kardesim konu actigin icin.

Ninjalara karşı tek gerçek çözüm ya arkadaşlarınla ya da guildden tandıklarınla girmektir bu tip yerlere. Ki o durumlarda bile ninjalık olabilir ama en azından cezalandırabilirsin ninjaları. Özellikle aynı çevreden bir arkadaşınsa fiziksel ceza iyi olur :)
  • Dungeon için bu kadar kasmak niye ki?
  • Pass geçince puan mı alıyoruz? Bende kim pass derki diye düşünüyordum. En azından greed i seçer diyordum. Ama pass demek diğer itemlarda avantaj mı sağlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Pass geçince puan mı alıyoruz? Bende kim pass derki diye düşünüyordum. En azından greed i seçer diyordum. Ama pass demek diğer itemlarda avantaj mı sağlıyor?

Arkadaşın düşüncesi öyle normalde öyle bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 8 Şubat 2013; 17:45:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.