Şimdi Ara

Nintendo 3DS (219 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
3.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fowell-one

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Ben sıfır zelda paketini 4 ekstra en popüler 3d oyun ve r4i kartla satamıyorum 350liraya adamlar bu paraya bol bol satıyor.
    En sonunda oyunları çıkarıp bende 200 den satıcam o olacak :)

Sen belkide takastan aldığın için biraz tuzlu almışsın hocam fiyat olarak. senin ilanına baktım bence 3ds bukadar ucuzlamışken sendeki setin ederi 2.el olduğu için en fazla 250 tl civarı gider.

Bu arada bende %10 bonus avantajıyla beyaz marıo land pakedini aldım yani nerdeyse bedavayı taksitle aldık nacizane tavsiyem, el konsolu almayı düşünenler 3ds yi hele hele bu paralara hiç düşünmeden alsınlar çünkü mezarcılığında bi sınırı var

Yanında ki oyunlar 200 TL ediyor

Hocam beni yanlış anladınız sanırım polimiğe girmek gibi bi derdim yok ama Bence bu 4 oyunu hiç bi ihtimalde 200 tl ye satamazsınız

Resident Evil Revelations 3D
    Street Fighter 3D
    Need For Speed The Run 3D
    Pes 2011 3D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sıfır zelda paketini 4 ekstra en popüler 3d oyun ve r4i kartla satamıyorum 350liraya adamlar bu paraya bol bol satıyor.

Sen belkide takastan aldığın için biraz tuzlu almışsın hocam fiyat olarak. senin ilanına baktım bence 3ds bukadar ucuzlamışken sendeki setin ederi 2.el olduğu için en fazla 250 tl civarı gider.

Bu arada bende %10 bonus avantajıyla beyaz marıo land pakedini aldım yani nerdeyse bedavayı taksitle aldık nacizane tavsiyem, el konsolu almayı düşünenler 3ds yi hele hele bu paralara hiç düşünmeden alsınlar çünkü mezarcılığında bi sınırı var

Hocam beni yanlış anladınız sanırım polimiğe girmek gibi bi derdim yok ama Bence bu 4 oyunu hiç bi ihtimalde 200 tl ye satamazsınız

Street Fighter 3D
    Pes 2011 3D

Estf. ben böyle birşey diyorsunuz demedim de.
    Şöyle bir durum var. GG de topluyorum bu oyunların pal olanlarını (elimdekiler yani) 313 TL ediyor, r4i karta bakıyorum 50 TL, hadi 220 TL olsun 3ds (bende ki zelda 220 tl olanlar normal 3ds) 570 TL ediyor diyelim kaba hesap. Bende alırken 350 TL sayarak aldım sıfır ve kutusunda olarak. Hadi dedim sıfırda değil hepsi ikinci el olsun onada kabulüm (faturanın 1 ay önce kesilmiş olmasına ve ürünün kullanılmamış olmasına rağmen) 350 TL nin hangi kısmı pahalı veya bu rakama satılmaz? Forumda bakıyorum bu bendeki oyunlara ederleri 300 TL (bu rakamlara alınmış satılmış ve aktif ticaretleri devam ediyor) 3ds lere bakıyorum (onuda dediğim gibi bendeki zelda olmasına rağmen normal 3ds gibi sayıyorum) sıfırı 220 ye düştü diye hadi diyelim onunda ikinci eli 150 TL ye düşsün ki böyle bir enayi varsa bende alayım 140 - 150 ye satan (kutusunda eksiksiz aksesuarlı garantili vs) r4i de 50 tl bu yüzden rakamın uygun olduğunu düşünüyorum. Anlamadığım bir iştir oyun ve konsol ve bunun ticareti bu yüzden danışıyorum sizlerede hani ne çok para isteyeyim ne az para isteyeyim diye.
    Fakat 300 TL oyunları 200 TL konsolu 50 tl kartı eden komple bir paket içinde kalkıp 250 TL bedelle satmak enayiğin önde gideni olmaktır, bunu bu rakama satın denmeside ölücülüğün artık master degree statüsüdür.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Street Fighter 3D
    Pes 2011 3D

Estf. ben böyle birşey diyorsunuz demedim de.
    Şöyle bir durum var. GG de topluyorum bu oyunların pal olanlarını (elimdekiler yani) 313 TL ediyor, r4i karta bakıyorum 50 TL, hadi 220 TL olsun 3ds (bende ki zelda 220 tl olanlar normal 3ds) 570 TL ediyor diyelim kaba hesap. Bende alırken 350 TL sayarak aldım sıfır ve kutusunda olarak. Hadi dedim sıfırda değil hepsi ikinci el olsun onada kabulüm (faturanın 1 ay önce kesilmiş olmasına ve ürünün kullanılmamış olmasına rağmen) 350 TL nin hangi kısmı pahalı veya bu rakama satılmaz? Forumda bakıyorum bu bendeki oyunlara ederleri 300 TL (bu rakamlara alınmış satılmış ve aktif ticaretleri devam ediyor) 3ds lere bakıyorum (onuda dediğim gibi bendeki zelda olmasına rağmen normal 3ds gibi sayıyorum) sıfırı 220 ye düştü diye hadi diyelim onunda ikinci eli 150 TL ye düşsün ki böyle bir enayi varsa bende alayım 140 - 150 ye satan (kutusunda eksiksiz aksesuarlı garantili vs) r4i de 50 tl bu yüzden rakamın uygun olduğunu düşünüyorum. Anlamadığım bir iştir oyun ve konsol ve bunun ticareti bu yüzden danışıyorum sizlerede hani ne çok para isteyeyim ne az para isteyeyim diye.
    Fakat 300 TL oyunları 200 TL konsolu 50 tl kartı eden komple bir paket içinde kalkıp 250 TL bedelle satmak enayiğin önde gideni olmaktır, bunu bu rakama satın denmeside ölücülüğün artık master degree statüsüdür.

Peki hocam sonuçta cihaz sizin 1000 tl de yazsanız kimse bişey diyemez ama fikrini söyler ki bende öyle yaptım ve bu kadar düşük fiyatlar varken o fiyata satılamıycağını söyledim sizde beni ölücülüğün master statütüsüne soktunuz helal valla Diğer taraftan sizdeki cihazın ilk sahibinin ilanını hatırlıyorum ben, isterseniz arar bulurum o ilanı .o ilanda aynı seti yani sizdeki seti 300 tl yazdı sahibi ve sattı bilginiz olsun . hayırlı satışlar diliyorum umarım istediğiniz fiyata satarsınız.

• Arkadaslar satin alan var mi bugun? Kargoya verildi mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Arkadaslar satin alan var mi bugun? Kargoya verildi mi acaba?

bugun aldım kargoya vermedıler ozellıkle de mesaj attım
    acelem var kargoyu bugun cıkarın evde olmayacagım yazdım haftaya
    hıc kımse karışmasın(ucuza aldınız barı dusuk puan vermeyın fln dıye) adamlar cevap bıle vermedıgı ıcın urun gelsin sıfırı basıcam puanlamada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 19 Nisan 2013; 23:59:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

hıc kımse karışmasın(ucuza aldınız barı dusuk puan vermeyın fln dıye) adamlar cevap bıle vermedıgı ıcın urun gelsin sıfırı basıcam puanlamada

Bende aynı durumdayım. Sana katılıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacokaan

quote:

quote:

bu arada gecen gun stoga gırmeden once dedım kı urun var mı elınızde dıye

yok dedıler,dedim madem yok başka yerlere bakıcaz.

kırmızı 3ds vardı n11de 199a ona saldırdık
    bır baktım bunlar da cıkardılar 3dsleri
    ,
    arkadaş salak değiliz yani tüketiciyiz ama beyni tüketmedik daha
    baktılar beyaz 3dsler gitti iyi fiyattan(299) piyasa bıraz durgunlaşsın bız bunları 329-350 arası satarız dedıler

ama baktılar dıger fırmalar da ındırım yaptı pıyasayı doyurmaya basladılar bu sefer kendı ellerınde stokta ayırdıklarını soktular tekrar pazara ama mecburen 199 TLlık kırmızı 3ds fıyatınla yarışabılmek ıcın beyaz 3dsi 269dan soktular (bılıyorsunuz onceki fıyatı 299 du).

bunların hepsi ticaret kafası,ama satış öncesi ve kar marjını düşünmekten adamlar bizim sorulara yanıt vermiyor satış sonrası hizmetleri berbat.

basıcam 1leri ama kafaya koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 20 Nisan 2013; 0:34:21 >

• Arkadaslar kargoya verilmemis gozukuyor ancak belki verilmis olabilir, o nedenle cumartesi kargosu ulasan haber verebilirse iyi olur ben baska kargo adresi vermistim de sorun yasamak istemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lacokaan

quote:

quote:

bu arada gecen gun stoga gırmeden once dedım kı urun var mı elınızde dıye

yok dedıler,dedim madem yok başka yerlere bakıcaz.

kırmızı 3ds vardı n11de 199a ona saldırdık
    bır baktım bunlar da cıkardılar 3dsleri
    ,
    arkadaş salak değiliz yani tüketiciyiz ama beyni tüketmedik daha
    baktılar beyaz 3dsler gitti iyi fiyattan(299) piyasa bıraz durgunlaşsın bız bunları 329-350 arası satarız dedıler

ama baktılar dıger fırmalar da ındırım yaptı pıyasayı doyurmaya basladılar bu sefer kendı ellerınde stokta ayırdıklarını soktular tekrar pazara ama mecburen 199 TLlık kırmızı 3ds fıyatınla yarışabılmek ıcın beyaz 3dsi 269dan soktular (bılıyorsunuz onceki fıyatı 299 du).

bunların hepsi ticaret kafası,ama satış öncesi ve kar marjını düşünmekten adamlar bizim sorulara yanıt vermiyor satış sonrası hizmetleri berbat.

basıcam 1leri ama kafaya koydum

Yaptığın bence biraz psikopatlık alınmaca, gücenmece yok.

Adam sana orada kaç iş günü içerisinde kargoyu verme hakkına sahip olduğunu belirtmiş. Acelen var yada yok farketmez alıyorsan cihazı o kuralları kabul etmişsin demektir.

Şu durumda haklı olabilmen için cihazı almadan adamlarla aynı gün kargo için anlaşmış olman lazım ve onlarında yan çizmesi lazımki sen haklı olasın.

Ayrıca piyasaya sürüş şekilleri konsollarını bir ticaret şeklidir. Zaten yeterince ucuz fiyattan satıyorlar ve 1 basacağım diye tutturmuşsun, hangi sebeple 1 basacaksın kaale alınacak bir sebep göster haklısın diyeyim şu saydıkların çok alakasız ve gereksiz.

Esnafla uğraşmak yerine gidin teknosa, D&R yada vatan bilgisayarla filan uğraşın haklı bir sebebiniz olsun.

Spotculara yada üstte saydığım firmalara hiç güvenmez tüketici hep haklı derdim ama şu mesajları gördüm cidden psikopat tüketici olduğunada kanaat getirdim, hayret bir milletiz gerçekten.

sen önce tanımadığın adamlara psikopat falan gibi sıfatlarla yaklaşma,yavaş gel şampiyon burada kimseye sıfat koymak senin haddine değil bu bir.

İkincisi adamlarla herhangi bir anlaşma imzalamadım kibarca kusura bakmayın gönderemeyiz deselerdi eyvallah derdim ama cevap bile yok.iletişim yok bu da 1 vermek için gayet geçerli bir neden.biz orada durumumuzu belirtiyoruz evde olmayacağımı belirtiyorum aciliyeti olan bir durum hadi diyelim kargoyla çözemedim ürünü alamadım ne yapıcam?5 dakikasını ayırıp olur veya olmaz malesef ama size şu çözümü sunabiliriz diyebilir,DEMELİDİR!
    Asıl esnaflık budur
    Bu gibi bir davranış şekli esnaftan beklenen davranış şeklidir çünkü senin dediğin o teknosa bilmemne firmaları zaten doymuştur,1i gitse diğeri gelir zaten milyonca müşteri var herbirine cevap yazacak sorunlarınla anında ilgilenecek bir platform oluşturmak zordur bu nedenle o esnaftan beklediğin hizmeti alamazsın,zaten almayı da beklememelisin.

Bu adamlar burada 39 adet mevcut. 11 adet satıldı.),diğer konsollardan da 30 tane sattı desem toplamda bu 41 kişiden 10 tanesi onlara mesajla ulaştı desem hadi bilemedim 25 kişi ulaştı.Çok mu zor kardeşim 2 dakika ayırıp cevap yazmak.İşte sana geçerli bir nedenBak işkembe-i kübradan sallamıyorum rakam veriyorum,ayrıca sana sıfat takmıyorum,çünkü zaten tanımadığı birine sıfat koyan birine cevap yazmam bile yeterince utanç verici

Orada puanlama denen bir şey var,ve bu puanlamanın içerisinde ürünün fiyatı vs yok.Fiyat konusunda adamlara birşey dedim mi demedim e senin "fiyatı zaten ucuz bırakın esnafla uğraşmayın"savın da boşa çıkmış oldu.

Nasılda istediğin yere çekmeye çalışıyorsun, aklın sıra uyanıklık yapıyorsun. Fiyatı ucuz yada olmaması umrumda değil bu bir. Şikayet edilecek bir konu varsa edilir buda İki. Sen şu düşmanlığını kargon istediği gibi gelmediği için tavır olarak takınmışsın. Kargo henüz verilmedi, cihaz eline ulaşmadı sen puanını şimdiden vermişsin. Çok objektif arkadaş ; adamlar seni dolandırsa, cihazı kutusuz yada cihazı hasarlı olarak gönderseler dip puan o zaman verilir. Sen sırf iletişim problemi nedeniyle bir satıcıyı 1 puan ile karalıyorsan buda senin ne kadar taraflı ve önyargılı bir karaktere sahip olarak gösterilir.

Cihaz sağlam geldi ama iletişim sorunu yaşadık 1 puan kırdım 4 desen kim sana ne diyebilir ? Kimse birşey diyemez.

iletişim sorunu yüzünden 1 puan veriyorsan özürlü mal gönderseler kaç puan vermeyi düşünüyorsun ? aklı başında davranıp adam gibi puanlama sistemine dahi kafası çalışmadan tabiri caizse nick-mantık uyumu pudink olan bir adamlada polemiğe girmem. 4 puan veriyorum desen mesajını dahi alıntılamazdım lakin kargo şekli işine gelmediği için ve bahane olarak geri dönmeme olayını ortaya sunduğun için benimde sana puanım 1 oluyor bu durumda.

Konsolun hayırlı olsun, aklı başında davranmakta fayda var.

• Kirmizi 3DSi 250 tlye aldigim icin uzulsem mi diye dusunuyorum

Sonra aciyorum bir mario card, keyfim yerine geliyo

• Beyaz olanı kacmaz, bence 3'ü arasındaki en gorkemli renk beyaz, hafif iPhone havası katıyor cihaza ^^
  • 3ds'ler arasında da en güzeli aqua blue. Bir tek ona kampanya yapılmadı.
  • N11.com dan alsaydiniz keske.2gunde geldi cihazim.

• vay arkadaş

zamanında şundan olması için neler vermezdim tek hayalimde onda pokemon oynamaktı ve oda olmamlıştı

• elimde bir delil yok ama gittigidiyordaki rstore ile n11'deki satıcı büyük ihtimalle aynı kişi. n11 çok cazip fiyatlarla reklamını yapmak için bir süre komisyon almama yoluna gitmiş olabilir bazı satıcılardan. benim fikrim tabii bu. 199 liralık fiyatı bu şekilde sağlamış olabilirler.
  • Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak beyazından bir tane aldım Bonus kart ile.. Sanırım fiyat gayet iyi, çok araştıramamış olsam da öyle düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak beyazından bir tane aldım Bonus kart ile.. Sanırım fiyat gayet iyi, çok araştıramamış olsam da öyle düşünüyorum

N11 de kırmızı 200 tl fakat sizn aldığınızda oyunda var o yüzden gayet iyi bir fiyat.
  • Evet, 199 TL olduğunu gördüm ama Mario'yu almak istiyordum. O yüzden böyle Mario Pack'li daha iyi oldu sanırım

• Arkadaslar kargolar pazartesi cikicakmis oyle mesaj atti satici, duyurulur.

• quote:

Arkadaslar kargolar pazartesi cikicakmis oyle mesaj atti satici, duyurulur.

Teşekkürler bilgi için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.