Şimdi Ara

Nintendo 3DS (219 TL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
3.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cihazda yada diğer ürünlerde bir problem göremedim. Sadece kutunun açılan tarafındaki sticker kesilmişti. Rstore mesaj attım ithalatçı firma bize böyle gönderiyor dediler. Ben de bir zahmet ithalatçı firmaya sorun neden böyle geliyor diye tekrar mesaj attım. Bakalım cevap gelecek mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de rstore'dan almıştım, Zelda Edition, benim kutu kapalı geldi, o sticker da kesilmemişti. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Ben de rstore'dan almıştım, Zelda Edition, benim kutu kapalı geldi, o sticker da kesilmemişti. Bilginize.

Onceden alinmis olan zelda edition larda ya da beyazlarda mario packlerde ben de hic boyle birsey gormemistim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki versiyonda normal, kapali geldi...İkiside super..Zelda edition daha orjinal, klas duruyor...

GH den alanlar %5 dogumgunu indiriminide alsin...

• Zelda Edition işlemeli mişlemeli, erkek adama gitmez öyle motifli falan diye düşünmeyin, çok güzel. Ben cidden hiç sevmemiştim, sitelerden gördüğüm kadarıyla beğenmemiştim ama genel rengi ile çok hoş, o işlemeler yapışkan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twinkie35

quote:

Orijinalden alıntı: lacokaan

quote:

Evet benim elime ulasti .urunun iki tarafinda acma yerlerinde yuvarlak seffaf stickerlar olur biliyorsunuz.bir tanesi duzgun bir bicimde kesikti yani acilmisti.
    disinda seffaf poset vardi ama o poset kolayca yapilabilir paketleme cihaziyla presslenerek.
    İcini actim bir sikinti yok ama sanki inci beyazi gibi gelmedi bana hafif sararma vardi.refurbished olma durumu ya da iade edilen durum olma durumu oldugunu dusundum.diger kargosunu alanlar olursa onlar da bilgi verirse ancak o sekilde bir yargiya varilabilir diye dusunuyorum

Maalesef benim 3ds de aynı şekilde geldi.

ürünün rengınde farkettıgınız bır sarılık ya da kutunun açık olması dışında benım yazmadıgım sızın gozunuze carpan bırsey var mı?

umarım doğru konuya yorum yapıyorumdur ^^ . 2 gün önce gg den iki adet aldım.bir tanesi elime ulaştı gayet güzel hiç bir sorunu yok (bir tane süphem var sadece). benim kutumda jelatinli ve herşeyi tamdi.sadece bir stikır vardı.bunun nedeni kutunun içine yapıştırdıkları bilgilendirme notu olabilir. isterseniz resim ekleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

quote:

quote:

quote:

Evet benim elime ulasti .urunun iki tarafinda acma yerlerinde yuvarlak seffaf stickerlar olur biliyorsunuz.bir tanesi duzgun bir bicimde kesikti yani acilmisti.
    disinda seffaf poset vardi ama o poset kolayca yapilabilir paketleme cihaziyla presslenerek.
    İcini actim bir sikinti yok ama sanki inci beyazi gibi gelmedi bana hafif sararma vardi.refurbished olma durumu ya da iade edilen durum olma durumu oldugunu dusundum.diger kargosunu alanlar olursa onlar da bilgi verirse ancak o sekilde bir yargiya varilabilir diye dusunuyorum

ürünün rengınde farkettıgınız bır sarılık ya da kutunun açık olması dışında benım yazmadıgım sızın gozunuze carpan bırsey var mı?

umarım doğru konuya yorum yapıyorumdur ^^ . 2 gün önce gg den iki adet aldım.bir tanesi elime ulaştı gayet güzel hiç bir sorunu yok (bir tane süphem var sadece). benim kutumda jelatinli ve herşeyi tamdi.sadece bir stikır vardı.bunun nedeni kutunun içine yapıştırdıkları bilgilendirme notu olabilir. isterseniz resim ekleyebilirim.

Belki de dediğiniz gibi bilgilendirme notunu koymak için açmış olabilirler. Ancak hala rstore bana geri dönmedi.

• mensinlamak isterdim ama mobildeyim
    (3ds ) faturadaki asill ithalatciyi aramaniz gerekiyordur belki. rstore un bu konu hakkinda pek bir fikri olacagini sanmam.(insan bu kadar iyi fiyata alinca supheleniyor tabi. kendi web sitesinde 164 dolar. belki rusyadan koreden vs bir yerden almislardir. alibabada bir cinliden bile alinmistir belkide )

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba hocam hangi nottan bahsettiginizi anlamadim

eger resim cekip oyle anlatirsaniz cok memnun olurum ben de dun bir daha rstore a mesaj attim bazi arkadaslarin stickerlari acilmadan gelmis bana bir yanit verin ya da urunu degistirin dedim bana refurb'shed urun gondermis olabileceginizi dusunuyorum dedim

• quote:

eger resim cekip oyle anlatirsaniz cok memnun olurum ben de dun bir daha rstore a mesaj attim bazi arkadaslarin stickerlari acilmadan gelmis bana bir yanit verin ya da urunu degistirin dedim bana refurb'shed urun gondermis olabileceginizi dusunuyorum dedim

mobildeyim kusura bakmayın ^^ . şu nottan bahsediyorum , kutunun iç kısmında :

https://docs.google.com/file/d/0B2G-MagxSb0zTXNudTlFc1RRVk0/edit?usp=sharing

Bende sizin gibi refurbished olmasından kıllanıyorum ama şimdilik oldukça temiz göründü. sizde kapağı kapatıp açınca 3d ekranda alt ekranın kenarlarının izi,iki tane çizgi belli oluyor mu? özellikle parmağınızla dokunup biraz iz birakirsaniz alt elranda uste ekrana gectigini gorebiliyorsunuz. bu benim icin fazla sorun degil ama birde ust kapak hafif oynuyor gibi saga sola elle biraz itince? (iyice paranoyak olduk yahu ) eğer sizde bunlar varsa yada bir bakabilirseniz çok iyi olur . (editler sonunda umarim duzelmistir mesajim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 23 Mayıs 2013; 16:06:33 >

• quote:

quote:

[simage]https://docs.google.com/file/d/0B2G-MagxSb0zTXNudTlFc1RRVk0/edit?usp=drive_web [/simage]

Bende sizin gibi refurbished olmasından kıllanıyorum ama şimdilik oldukça temiz göründü. sizde kapağı kapatıp açınca 3d ekranda alt ekranın kenarlarının izi,iki tane çizgi belli oluyor mu? özellikle parmağınızla dokunup biraz iz birakirsaniz alt elranda uste ekrana gectigini gorebiliyorsunuz. bu benim icin fazla sorun degil ama birde ust kapak hafif oynuyor gibi saga sola elle biraz itince? (iyice paranoyak olduk yahu ) eğer sizde bunlar varsa yada bir bakabilirseniz çok iyi olur . (editler sonunda umarim duzelmistir mesajim)

merhaba bende bu şekilde ekranda çizgiler yok yalnız 3dslerin kapaklarının ust uste geldıgını ve bu nedenle cızılebıldıgını bıldıgım ıcın hıc bır sekılde kutunun ıcınden cıkan o selüloz parçayı ekranın arasından eksik etmedim.
    ekran koruyucu takana kadar bu sekılde kullanırım eger sızınkı kutunun ıcınden cıktıgında oyleyse sıkıntı ama sonrasında olduysa bu sorundan dolayı olabılır.Genel bır sorun 3dslerde.

o sızın googledocs lınkını verdıgınız resımdekı stıcker benımkının hıcbır yerınde yok,rstore a bunu degsıtırın dedım bana gonderın ıslem yapalım dedıler,kargo parası fln kımden cıkar onu bılmıyorum tabi.

ekleme:o kapagın oynama durumuna dıkkat etmedım kardesım,eve gıdınce bakmaya calısırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 29 Nisan 2013; 16:57:03 >

• quote:

quote:

quote:

[simage]https://docs.google.com/file/d/0B2G-MagxSb0zTXNudTlFc1RRVk0/edit?usp=drive_web [/simage]

merhaba bende bu şekilde ekranda çizgiler yok yalnız 3dslerin kapaklarının ust uste geldıgını ve bu nedenle cızılebıldıgını bıldıgım ıcın hıc bır sekılde kutunun ıcınden cıkan o selüloz parçayı ekranın arasından eksik etmedim.
    ekran koruyucu takana kadar bu sekılde kullanırım eger sızınkı kutunun ıcınden cıktıgında oyleyse sıkıntı ama sonrasında olduysa bu sorundan dolayı olabılır.Genel bır sorun 3dslerde.

o sızın googledocs lınkını verdıgınız resımdekı stıcker benımkının hıcbır yerınde yok,rstore a bunu degsıtırın dedım bana gonderın ıslem yapalım dedıler,kargo parası fln kımden cıkar onu bılmıyorum tabi.

ekleme:o kapagın oynama durumuna dıkkat etmedım kardesım,eve gıdınce bakmaya calısırım

Alıntıları Göster
    cevabınız için teşekkürler. o halde bende o kağıdı eksik etmeyeceğim . eğer en kısa zamanda oynama hakkında cevap verebilirseniz çok iyi olur. iyi günler.

• size rstoredan cevap geldı mı?dagıtıcı hakkında?ona sorun demıstınız
  • quote:

size rstoredan cevap geldı mı?dagıtıcı hakkında?ona sorun demıstınız

uzgunnum. rstorela hic iletisime gecmedim.ama bir arkadasim ekranla ilgili problemimi kafama takmamami soyledi. genlesmeden olabilirmis. iyi gunler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.