Şimdi Ara

Nintendo 3DS (219 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
3.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://video-oyun.gittigidiyor.com/oyun-konsolu/diger-sistemler-konsollar?satici=rstore&sra=hpa&fmt=6

Kırmızı 3DS + CARS DS PACK
    Pembe 3DS + 1 OYUN
    SİYAH 3DS
    219 TL (Alışverişinizi 250ye Tamamlarsanız bonus karta yüzde 10 bonus)

Beyaz 3DS + Mario 3D Land
    269TL (Bonus kart ile 243TL)

Ne bereketliymiş bitmedi arkadaş, avrupalı amerikalı görse ağlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneakersnack -- 18 Nisan 2013; 8:19:15 >

• Vay canına, 300 liraya Zelda Edition aldık diye seviniyorduk güya. Beyaz 3DS kaçmazmış.
  • Ben sıfır zelda paketini 4 ekstra en popüler 3d oyun ve r4i kartla satamıyorum 350liraya adamlar bu paraya bol bol satıyor.
    En sonunda oyunları çıkarıp bende 200 den satıcam o olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

Ben sıfır zelda paketini 4 ekstra en popüler 3d oyun ve r4i kartla satamıyorum 350liraya adamlar bu paraya bol bol satıyor.

• Kırmızı 3DS' ı alacak olanlar n11' den 199 TL ye alabilir. Diğerlerinde rstore daha uygun. SM3DL paketi baya uygun olmuş. Keşke bonusum olsaydı.
    http://www.n11.com/nintendo-3ds-metallic-red-ds-pack-hediye-P12916274
  • Bu alet ne işe yarıyor biri bana anlatabilir mi. PSP gibi birşey mi ? oyunları nerden bulacaz? zevk verir mi? mp3 vs yükleniyor mu? nete giriyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darty DSi XL mario pack 499 TL?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internette takılıp facebook gibi şeylere girilebiliyor mu ?
  • internete girer ama deli eder rahat rahat internette gezeyim derseniz uzak durun
    Konsol neredeyse bedavada oyunları 100 lira civarı
    XL modeli daha güzel geliyor bana
    Nintendo çok güzel oyunlar çıkartıyor vitadan daha fazla 3ds kullanıyorum
  • yahu arkadas gel beni al diye bagiriyorlar resmen ne dersiniz aldigima deger mi sizce ve oyunlarini internetten falan indiremiyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckySlevin

yahu arkadas gel beni al diye bagiriyorlar resmen ne dersiniz aldigima deger mi sizce ve oyunlarini internetten falan indiremiyor muyuz?

alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

quote:

Orijinalden alıntı: LuckySlevin

yahu arkadas gel beni al diye bagiriyorlar resmen ne dersiniz aldigima deger mi sizce ve oyunlarini internetten falan indiremiyor muyuz?

alma

neden hocam?
  • Zelda var bide yanına beyaz mı alsam beyazı çok şık duruyor
  • psp 3000 gibi oyunları inermi hafıza kartından çalışırmı..

hafıza kartları nasıl detaylı çalışma lazım :D

zaten adamlar TR de battı servis desen yok ayvayı yeriz :D
  • quote:

Ben sıfır zelda paketini 4 ekstra en popüler 3d oyun ve r4i kartla satamıyorum 350liraya adamlar bu paraya bol bol satıyor.

Sen belkide takastan aldığın için biraz tuzlu almışsın hocam fiyat olarak. senin ilanına baktım bence 3ds bukadar ucuzlamışken sendeki setin ederi 2.el olduğu için en fazla 250 tl civarı gider.

Bu arada bende %10 bonus avantajıyla beyaz marıo land pakedini aldım yani nerdeyse bedavayı taksitle aldık nacizane tavsiyem, el konsolu almayı düşünenler 3ds yi hele hele bu paralara hiç düşünmeden alsınlar çünkü mezarcılığında bi sınırı var

• Sonunda kuzenim ve kendime alabildik inşallah sorunsuz gelir ve güzel günlerde kullanmak nasip olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneakersnack

Zelda var bide yanına beyaz mı alsam beyazı çok şık duruyor

Al hocam al zaten oyun 100tl civari ben beyazını aldim sıra zelda da inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

quote:

hafıza kartından oyun açıyormu peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

quote:

hafıza kartından oyun açıyormu peki

3ds kendi oyunları için henüz kırılmadı , eski ds oyunlarını oynamak için r4i kart zımbırtısından faydalanabilirsin . eski oyunlarda şahanedir bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Sen belkide takastan aldığın için biraz tuzlu almışsın hocam fiyat olarak. senin ilanına baktım bence 3ds bukadar ucuzlamışken sendeki setin ederi 2.el olduğu için en fazla 250 tl civarı gider.

Bu arada bende %10 bonus avantajıyla beyaz marıo land pakedini aldım yani nerdeyse bedavayı taksitle aldık nacizane tavsiyem, el konsolu almayı düşünenler 3ds yi hele hele bu paralara hiç düşünmeden alsınlar çünkü mezarcılığında bi sınırı var

Yanında ki oyunlar 200 TL ediyor

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.