Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
101
Favori
226.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar homebrew ne oluyor? Cihazda cfw kurulu son sürüm yüklü. Birde sizlerde ki 3DS XL kaç saatte şarj oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keles71 -- 17 Nisan 2018; 20:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keles71 kullanıcısına yanıt
    Homebrew kısaca; normalde son kullanıcının yazılımsal olarak ekleme yapamayacağı elektronik aletler üzerinde çalışabilen yazılımlara deniyor. 3DS'te buna örnek olarak 3DS temasının değiştirilmesini veya freeshop gibi kopya oyun yüklemene olanak sağlayan uygulamaları gösterebiliriz. Bir 3DS'e CFW kurduktan sonra cihazı rahatlıkla son sürüme getirebilirsin. Ayrıca son sürümde olan bir 3DS'e de cfw kurabilirsin, hiç bir sıkıntı doğurmaz.

CFW yüklü 3DS'lerde kopya yüklenen oyunlar dahil online oynanabilir, ancak henüz piyasaya sürülmemiş oyunları(bazen oyunlar erkenden korsan olarak düşüyor) konsolda online bir biçimde oynarsan Nintendo belli bir süreliğine oyunların online kısmından banlıyor.

CFW sayesinde oyunlarda hile programlarını kullanabilir, save dosyası değişikliği dahi yapabilirsin. Zaten adı üzerinde "Custom" Firmware.
  • kkrryy K kullanıcısına yanıt
    Böyle olacağını sanmazdim. Online oynarken sıkıntı yapmıyorsa kullanmamamiz için sebep yok.

Kaçak yüklemiş oldugun için suçlu sayılırsın ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betaski -- 18 Nisan 2018; 15:35:31 >
  • Betaski B kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de suç sayılmıyor bu eylem ama etik değil tabi.

• Birşey daha soracam old 3DS XL'da üst panel hafif oynuyor bu hepsinde mi var ? Bazen sinir bozucu oluyor.

Benim xl de 0 olmasına rağmen çıt edip oturduktan sonra hafif baskı ile milimetrelik oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkrryy

Benim xl de 0 olmasına rağmen çıt edip oturduktan sonra hafif baskı ile milimetrelik oynuyor.
    Ben mesela kanepeye uzanıp yukarı doğru kaldırısam 3DS'i hemen ekran bir tık aşağı doğru düşüyor sinir oluyorum.
    Bir tık oynayabiliyor evet. İçini açıp sıkılıyor mu bilmiyorum 3dsin içini açtım ama XLı hiç açmadım.

• 3ds ime cwf kurmaya karar verdim. İnşallah online sorun yaşamam

Kurabildiniz mi?

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Daha denemedim :) Biraz tedirginim vicdanım sızlıyor :) Yapınca mesaj atarım :)

Vicdan

• Cihazim 11.6 ama cfw için 11.2 yapmam lazım nasıl yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Betaski

Cihazim 11.6 ama cfw için 11.2 yapmam lazım nasıl yapabilirim?
    yapamazsın
    11,6 da seedminer yontemi var zaten neden 11.2 ye dusurmeye calisiyorsunuzki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darion -- 22 Nisan 2018; 3:7:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternette bir sürü bilgi var hangisi doğru bilemedim. Kimisi her versiyon olur dedi. Kimisi önce versiyon düşür. Kafam karıştı.

• Merhaba arkadaşlar, eğer oyun bulmakta sıkıntı çekiyorsanız 3DS'inizi sizin için ücretsiz kırıp isteğe göre oyun yükleyebilirim.
  • 11.6 2ds almak üzereyim, Seedminer ile nasıl kopya oynarım? Kaynak vs alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

11.6 2ds almak üzereyim, Seedminer ile nasıl kopya oynarım? Kaynak vs alabilir miyim?
    Aynı durumdan muzdaribim herhangi bir türkçe kaynak bulamadım ve 3dsguide incelediğimde de biraz karışık geldi.Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  • 11.6 fw bende bekliyorum old 3ds, kaynak varsa basit bir yolla yapabileceğimiz bilgilendirirseniz çok iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.