Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
101
Favori
226.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Armut piş, ağzıma düş :)
  • Arkadaşlar 3DS konsolda eshop'da hiç bir oyun görünmüyor sadece Mario Kart , Pokemon x, y gibi oyunların updateleri listeleniyor. Hiçbir oyun gözükmuyor anlamadım konsol CFW'li de değil. Sorunun nedeni ne acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keles71 kullanıcısına yanıt
    DNS ayarlarını 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yapıp deneyin bir de

• CDUST kullanıcısına yanıt
    Kızılay'da Tiryaki iş merkezi en üst katındaki star elektroniğe sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkrryy

DNS ayarlarını 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yapıp deneyin bir de
    Hocam hallettim sorun region'u Türkiye yapmamdan kaynaklıymış.

• Bir ara Apple yeni güncellemeler ile eski İphone modellerini kasıtlı olarak yavaşlatmıştı ya. Acaba Nintendo'da bize switch aldırmak için 3DSlerede aynı naneyi yapar mı acaba?

Nede olsa ikisi de aynı kafa yapısına sahipler.

• quote:

Orijinalden alıntı: crash95

Bir ara Apple yeni güncellemeler ile eski İphone modellerini kasıtlı olarak yavaşlatmıştı ya. Acaba Nintendo'da bize switch aldırmak için 3DSlerede aynı naneyi yapar mı acaba?

Nede olsa ikisi de aynı kafa yapısına sahipler.
    3DS'de AAA kalitesinde oyun yok ki, Switch hardcore oyuncuları çekebilecek bir konsolken 3ds daha çok casual oyuncular için.(bence) Artı birde iki konsol arasında kıyaslanamayacak bir güç farkı var. O yüzden sanmam böyle birşey yapacaklarını.
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazlar zaten öyle aman aman hızlı değil ki birde üstüne neden yavaslatsinlar.

Ayrıca switch ile ikisinin olayı çok farklı.

Rakip olmaları mümkün değil.

Bkz. zelda ocarina of tme vs breath of the wild.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 13 Mayıs 2018; 19:13:15 >
  • kkrryy K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim..
  • Arkadaşlar 18 yıllık deneyimi olan pokémon eğitmeniyim. Hikayeler Savaş Günlükleri, Showdown abonelere özel etkinlikler yayınlar örnek videolarım zaten mevcut. Etkinlik yapabilmek için kanalımı büyütmek istiyorum. Aklımda çok güzel şeyler var takip ederseniz pişman olmazsınız. Etmezsenizde canınız sağolsun Discord 3DS kodum video açıklamalarında mevcuttur. İnteraktif açıdan her konuda yardımcı olacağımı bilmenizi isterim. sorularınız cevapsız kalmayacaktır hiçbir zaman.

• Dün akşam homepass ile Yveltal'ı alayım dedim hangi kanalı seçersem seçeyim 28 Martta Avrupa için Nintendo Zone'un kapatıldığı yazıyordu. Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Eee avrupadaki vatandaş nasıl alacak event pokemonlarını? Bu japonlar düşünmeden mi hareket ediyorlar yoksa kafalarında başka bir şey mi var?
  • "Captain Toad: Treasure Tracker" oyunu 13 Temmuz'da 3DS için çıkacak...

• merhaba arkadaşlar..
    Kullanmış olduğum nintendo 3ds xl'nin (new değil) alt dokunmatik ekranı bozuldu. Elinde bu ekran olan veya kullanılamaz durumda olan 3ds xl sinin bu parçasını bana satmak isteyen varsa özelden mesaj atalabilirmi
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Bu arada hala 3DS'e oyun çıkıyor olması saçma değil mi? Switch, 3DS'in yerini almamış mıydı?

• yargisiz_infaz Y kullanıcısına yanıt
    Aliexpresde yok mu?

• Shiny Zygarde Özel Yayını :)

• ben 3ds ye homebrow mode yüklemiştim. orada update filan nasıl yapılıyordu? bazı oyunları yüklüyorum çalıştırmıyor, belki veriyon yükseltmek icap edebilir diye düşünüyorum,

versiyon update, sistem update vs için hangi menüden yapılıyordu bilen var mı ??
  • Arkadaşlar geçenlerde sitenin birinde new 3ds xl buldum freeshoplu.neyse arkadaşa mesaj attım whatsaptan saatlerce mesajlaştık adam get ile satış yapmıyordu zorla ikna ettim fiyatı istediğim seviyeye düşüttürdüm hatta aklımdaki 10 kadar oyunuda konsola yüklettirdim .sonra arkadaş get ilan koydu siteye ve noldu biliyor musunuz ben konsolu alamadan başkası satın aldı. nerdeyse ağlayacaktım 3 gündür sinirim geçmiyor.
    Başka benzer bi ilan daha gördüm adama konsolu satın alacağım diyorum 2 gündür dönüş yapmıyor var mı böyle bir şey ya.hiç mi mesajları kontrol etmiyorsun arkadaş yada satmaktan vaz geçtiysen satmicam de ne insanlar var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

Arkadaşlar geçenlerde sitenin birinde new 3ds xl buldum freeshoplu.neyse arkadaşa mesaj attım whatsaptan saatlerce mesajlaştık adam get ile satış yapmıyordu zorla ikna ettim fiyatı istediğim seviyeye düşüttürdüm hatta aklımdaki 10 kadar oyunuda konsola yüklettirdim .sonra arkadaş get ilan koydu siteye ve noldu biliyor musunuz ben konsolu alamadan başkası satın aldı. nerdeyse ağlayacaktım 3 gündür sinirim geçmiyor.
    Başka benzer bi ilan daha gördüm adama konsolu satın alacağım diyorum 2 gündür dönüş yapmıyor var mı böyle bir şey ya.hiç mi mesajları kontrol etmiyorsun arkadaş yada satmaktan vaz geçtiysen satmicam de ne insanlar var ya
    Sana uyguna düz 3ds verelim. 32 gb kart ile hem de.

Dilediğin tüm. Oyunları atarız.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Son çıkan oyunları oynatmaz diye korkuyorum fiyat nedir peki

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.