Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
101
Favori
226.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selam fikir edinmek için soruyorum. new nintendo 3ds xl + sky3ds+(turuncu tuşlu) kart ne kadar eder piyasası nedir
  • Hocam beni de ekleyin listeye
    NNID yok
    Friend Code : 0319-2176-6650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 14 Haziran 2018; 14:42:21 >
  • Arkadaşlar hepinizin bayramını kutlarım 3ds için tavsiye edeceğiniz indie tarzı oyun var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 11.7 güncellemesi gelmiş galiba, update yapsak cfw'ye bir zararı olur mu?

• bende cfw li 3ds var. şarj ışığı yanıyor ama makine açılmıyor, ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı ?? recovery moda filan nasıl geçiş yapabiliriz tabi ekranı açmayı başabilirsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

bende cfw li 3ds var. şarj ışığı yanıyor ama makine açılmıyor, ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı ?? recovery moda filan nasıl geçiş yapabiliriz tabi ekranı açmayı başabilirsek
    Sd kartı çıkart aç

Yada semi brick oldu

Google yaz tuş kombinasyonu yap

• arkadaşlar yeni çıkan/çıkacak oyunlar freeshop listesine nasıl ekleniyor yani cihaza yeni freeshop mu yüklemek lazım yoksa cihaz kendi güncellemeleriyle yeni oyunları otomatik ekliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

bende cfw li 3ds var. şarj ışığı yanıyor ama makine açılmıyor, ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı ?? recovery moda filan nasıl geçiş yapabiliriz tabi ekranı açmayı başabilirsek
    Power tusuna bastığında tam olarak ne olduğunu yazar mısınız

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    aynısı başıma geldi power tuşuna basınca mavi ışık yanmıyordu hiç bir şekilde ama şarj ışığı yanıyordu. Açtım içini tüm şartellerini kontrol ettim ama nafile hepsi sağlam olmasına rağmen bir daha açamadım hiç bir şekilde maalesef. Yüksek amperli şarj aletim yol açmış olabilir. Anakart sorunu olduğunu söylüyorlar. Bir yöntem bilen varsa paylaşırsa çok iyi olur.
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Kendisi güncelliyor freeshop'ın.
  • keles71 kullanıcısına yanıt
    gbatempt sitesinde güncelleyenler sorun yaşamadığını ancak bunun sorun yaşanmayacak anlamına gelmediğini söylüyorlar.
  • kkrryy K kullanıcısına yanıt
    Hadi ya öyleyse çok iyi. Hafıza kartını çıkarıp pc den proğram atmak lazım falan diye duymuştum. O zaman misal captain toad oyunu hiç müdahale olmadan freeshıptan çekebileceğim değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

Hadi ya öyleyse çok iyi. Hafıza kartını çıkarıp pc den proğram atmak lazım falan diye duymuştum. O zaman misal captain toad oyunu hiç müdahale olmadan freeshıptan çekebileceğim değil mi
    Freeshop ile cihaz guncelllemesinin alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kkrryy

aynısı başıma geldi power tuşuna basınca mavi ışık yanmıyordu hiç bir şekilde ama şarj ışığı yanıyordu. Açtım içini tüm şartellerini kontrol ettim ama nafile hepsi sağlam olmasına rağmen bir daha açamadım hiç bir şekilde maalesef. Yüksek amperli şarj aletim yol açmış olabilir. Anakart sorunu olduğunu söylüyorlar. Bir yöntem bilen varsa paylaşırsa çok iyi olur.
    Power a bazinca yanip sönüyor mu kırmızı ışık

• mulobbo kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. akşam deneyince yazayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

Freeshop ile cihaz guncelllemesinin alakası yok

Alıntıları Göster
    Nasıl yok ?

Freshop sürümü eski ise. Yeni oyunları göremez

En güncel sürümü indirip. Yapması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

Nasıl yok ?

Freshop sürümü eski ise. Yeni oyunları göremez

En güncel sürümü indirip. Yapması lazım

Alıntıları Göster
    Onu sormamis cihszi guncellersek freeshop oyunlari guncellenir mi demiş

Cihaz humcellemesi ile freeshop guncellemesinin alakası yok

• mulobbo kullanıcısına yanıt
    hocam tam olarak sormak istediğim soru şu: cihazımda freeshop var yeni çıkan oyunlarda mesela captain toad yada luigi mansion 1 oyunları çıktığında şu anki freeshoptan bu oyunları çekebilecek miyim?cevap hayır çekemezsinse eğer nasıl güncelliyoruz freeshopu?
    Birde her freesopu açtığımda güncel oyun listesi yükleniyor ibaresini görüyorum acaba cihaz internete bağlı olduğu için freeshıopta güncellenmiş oluyor mu?
  • quote:

hocam tam olarak sormak istediğim soru şu: cihazımda freeshop var yeni çıkan oyunlarda mesela captain toad yada luigi mansion 1 oyunları çıktığında şu anki freeshoptan bu oyunları çekebilecek miyim?cevap hayır çekemezsinse eğer nasıl güncelliyoruz freeshopu?
    Birde her freesopu açtığımda güncel oyun listesi yükleniyor ibaresini görüyorum acaba cihaz internete bağlı olduğu için freeshıopta güncellenmiş oluyor mu?
    Freeshop a yeni oyunlar pek gelmiyor cihazi guncelleyincede gelmez

Freeshop otomatik guncellenir açınca sizin birşey yapmaniza gerek yok

• quote:

Yeni oyunlari yuklemek icin cia nasıl yüklenir rehberime göz atın

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.