Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
101
Favori
226.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu ana kadar freeshopa bütün yeni oyunlar geldi hocam en son bloodstained diye bir oyun çıkmıştı yanılmıyorsam o da geldi yakın vakitte çıkıpta freeshopta olmayan oyun yok yanılmıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

şu ana kadar freeshopa bütün yeni oyunlar geldi hocam en son bloodstained diye bir oyun çıkmıştı yanılmıyorsam o da geldi yakın vakitte çıkıpta freeshopta olmayan oyun yok yanılmıyorsam
    Bazıları geliyor bazilari gelmiyor cikali 5yil olmus gelmeyen oyunlar da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mulobbo kullanıcısına yanıt
    Ama eğer geleceksede freshopa otomatikman eklenir diyorsunuz değil mi yanlış anlamadıysam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

Ama eğer geleceksede freshopa otomatikman eklenir diyorsunuz değil mi yanlış anlamadıysam
    Evet

• mulobbo kullanıcısına yanıt
    anladım hocam tşk
  • Ben New Nintendo 3 veya 2 ds xl almayı düşünüyorum ama oyunları gözüme çok pahalı geldi. 1 veya 2 tane orijinal oyun alabilirim en fazla ve daha önce Nintendo konsolu kullanmadım. Ben bu alete korsan oyun yükleyebilir miyim? Psp deki gibi hem orijinal kutulu aldığım oyunu hem de kopya oyunu kırdırma gibi bir işlem ile oynayabilir miyim? İnternette r4 kartları duydum ama sürüm güncellemesi geldiğinde yenisini almam gerektiği söyleniyordu. Bazı kişiler de bölge olarak Türkiye seçilirse cihaz kendini kapatır veya internete giremezsin dediler. Cihazı amazondan almayı düşünüyorum kafam biraz karışık. Yardımcı olur musunuz? teşekkürler. Bu arada 3dslerin sd karta yüklenen yazılım ile kopya oyun oynattığını biliyorum ama New modelinde bu olay mevcut mu bunu da merak ediyorum.

• Draxaric kullanıcısına yanıt
    hocam bu forumda veya alışveriş sitelerinde cfw freeshoplu 3ds ler satılıyor.freeshoplu modeller kopya oyun oynatıyor yani para verip oyun satın almanıza gerek yok .freesopa girip oyunu indir demeniz yeterli çok basit yani.fiyat olarak eski modeller 350-500 civarı,yeni modeller ise 750-1000 tl arası bulabilirsiniz ama eğer imkanınız varsa yeni model almanızı tavsiye ederim yaklaşık 1 ay önce yeni modellerden bir tane aldım çok memnunum
  • 2. El alışveriş daha önce hiç yapmadım. New Nintendo 2ds xl almayı düşünüyorum. Amazonda 750 lira civarı. 2. Ele güvenemiyorum. Belki elden bulursam alırım. Ben peki 0 alete cfw yapabilir miyim? İnternette 3ds eski model için yapıldığını gördüm. Yenilere de yapabilirsem 0 alıp denemek isterim. Belki Nintendo konsolu satan ve cfw yapan spotcu bulursam ona giderim.

eğer istanbuldaysanız 50-100 tl arası yapan dükkanlar var.ben sıfır kondisyonunda new 2ds xl pikachu edition almıştım görsel olarakda güzel bi konsol.eski model tavsiye etmem bazı oyunlar eski 3ds lerde çalışmıyor yeni çıkacak oyunlardada bu risk var bence
  • Amazonda 120 euroya pokeball Edition buldum ama şimdilik acelem yok. Cd medianın gelmesini bekliyorum.

sıfır değildir sıfırları 159 euro
  • Şimdi kontrol ettim dün sepete eklediğim ürün tükenmiş galiba. Onun yerine 140 euro olanı ve 2. Elleri kalmış. Çok rağbet görüyor galiba bu konsol. Yine de cdmedia bir güzellik yaparsa garantili olarak almak da hoş olur. Bu arada cfw li ürüne orijinal kartuş taksam çalışır mı bilgin var mı?

hocam eğer konsola cfw yükleyeceksen cd media yı beklemenin bi esprisi yok çünkü cihaza cfw yükledikten sonra garanti kapsamı dışında kalacak.cfw li cihaza kartuş taktığında çalıştırması lazım ama emin değilim
  • Cd mediayı fiyat için bekliyorum ama alır almaz cfw yapmam herhalde. İnternette çok fazla rehber de varmış bir süre sonra cfw yaparım. Oyun kütüphanesine baktım da her şeyin oyununu yapmış adamlar yüzlerce oyun var zaten hepsini alamam bunların. Ps vita vs düşünürken zaten psp var diyerek kafaya koydum bir New Nintendo 2ds xl ama umarım memnun kalırım. En son pc emulatörde ocarina of the time oynarken savelerim gittiği için emulatörden soğumuştum bu konsol sayesinde devam ederim.

• CFW'li üründe orijinal kartuş çalışır. Online oyun bile oynayabilirsiniz.

• İnternetten baya araştırdım da aşırı sıkıntılı bir işlem gibi duruyor. Büyük ihtimalle aldığımda gidip bir yerde yaptırırım cfw. Teşekkür ediyorum hepinize. Çok yardımcı oldunuz.

• Merhaba arkadaşlar nintendoya ilk adımımı ikinci el uygun fiyata temiz bir New 3DS XL alarak atmış bulunmaktayım cfw'li makina kullanıyorum online multi oynamak isteyen olursa (monster hunter/mario kart 7/zelda triforce/ marşo golf world tour/...) friend kodumu aşağıya bırakıyorum eklediğiniz takdirde yazarsanız sizde bende sizleri eklerim herkese iyi günler.

Friend Code: 2638-5930-0184

• muratti_70 M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam bişey soracaktım zelda triforce oyununun single modu var mı yoksa sadece multi mi
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    İnanın sadece arkadaşımla oynadım ve anladığım kadarıyla oyunun eğlencesi 3 kişi çıkartılıyor ama single oynama imkanı da var anladığım kadarıyla dediğim gibi single belki sarmayabilir ancak multi kesinlikle arkadaşlarla oynanmalı :)
    NOT: arkadaşlar olmasa bile oyun size rastgele takım arkadaşı buluyor nadiren trolleyenler olsa bile bu insanlarla da oyun içi işaretlerle takım oyunu ile çok eğlenebiliyorsunuz @nevruz84 @nevruz84

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.6 cfw çıkmadı hala yav evde yatıyor cihaz
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.