Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
101
Favori
226.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da elden ya da kargoyla yollayabileceğim bir şekilde cfw konusunda güvenilir yardıma ihtiyacım var. Ankara'da Tiryaki iş merkezinde bir yer önerilmişti ama bir sonuç çıkmadı maalesef. önerilerinizi rica edeceğim.
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Epey iyi oyun biraz daha şans verin. Oyunda respawn var düşman ekrandan çıkarsa tekrar ortaya çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar freeshopta ds oyunlarını oynayamıyor muyuz aradığım hiçbir ds oyununu bulamadım
  • kkrryy K kullanıcısına yanıt
    evet oyun ilerledikçe ve özellikler açılınca güzel olmaya başladı ama yinede düşmanların tekrar tekrar çıkması gıcık bir durum
  • şöyle güzel bir platform oyunu arıyorum 2 d filan olur kaliteli olsun yeter 3ds de , yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

şöyle güzel bir platform oyunu arıyorum 2 d filan olur kaliteli olsun yeter 3ds de , yok mu ?
    Mariolara bi bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

Mariolara bi bak derim

Alıntıları Göster
    hocam onları oynuyorum ama hep mario sıkıyor korbi miydi neyid o da var filan ama farklı şeyler arıyorum
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Donkey Kong oyununa bakabilirsiniz, gayet güzel oyundur...

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

Donkey Kong oyununa bakabilirsiniz, gayet güzel oyundur...
    hocam onu indirdim ama çalışmadı nedense açılmıyor ekran takılıyor, versiyon güncelleme ile mi alakalı acaba ? halbuki e_shop açılınca kendisi otomatik uptade yapıyor diye biliyorum , başka bir yerden uptade yapma filan var mı bilmiyorum, yine nintendo dog, rythm mix filan onlarda açılmıyor, bir kaç kere kurdum denedim.
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Sürümü 11.7 yaptınız mı? Siz korsan olarak mı oynamaya uğraşıyorsunuz??

• quote:

Orijinalden alıntı: muratti_70

Gucelledim ne degistigini aciklar misin ne kaybettim vs (fbi freeshop vs her seyi kullanabiliyorum tam gaz devam o sebeple soruyorum)
    Kasdettiğim cfw atılmamış makinalar içindi, şu an 11.7 olan makinalara cfw atılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

Sürümü 11.7 yaptınız mı? Siz korsan olarak mı oynamaya uğraşıyorsunuz??
    evet hoca. çok bilgim yok bir kere yardımla yapmıştım. sürümü nasıl yükseltiyoruz ?? freee shop açınca kendisi yükleniyor diye biliyorum.
  • Arkadaşlar freeshoptan captain toad oyununu çekip oynayan var mı

• Arkadaşlar merhaba öncelikle, benim bilgilisine bir kaç sorum olacak. Çok minnettar olacağım gerçekten çok bir bilgim yok.
    Ben yeni 2. el CFW kurulmuş bir new 3ds aldım. Cihazın sürümü şuan 11.7.0-40E görünüyor.

-Freeshop u duydum yüklemek istiyorum açıkçası ama yüklenebilir mi bu cihaza?

-Ben bu haliyle oyunları online oynayabilir miyim? Oynayabileceksem freeshop tan mı çekmem lazım yoksa cia uzantılı olarak mı yüklemeliyim ?

-Online olunduğunda ban riski var mı , ona göre asıl hesap yerine başka hesap açmayı düşünüyorum ?

-Cihaza güncelleme geldiğinde cfw uçuyor mu?

-Gameboy snes nes tarzı retro nintendo oyunlarını nasıl oynayabilirim ? Emulator mü yüklemeliyim ?

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock69 -- 14 Temmuz 2018; 17:59:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Arkadaşlar merhaba öncelikle, benim bilgilisine bir kaç sorum olacak. Çok minnettar olacağım gerçekten çok bir bilgim yok.
    Ben yeni 2. el CFW kurulmuş bir new 3ds aldım. Cihazın sürümü şuan 11.7.0-40E görünüyor.

-Freeshop u duydum yüklemek istiyorum açıkçası ama yüklenebilir mi bu cihaza?

-Ben bu haliyle oyunları online oynayabilir miyim? Oynayabileceksem freeshop tan mı çekmem lazım yoksa cia uzantılı olarak mı yüklemeliyim ?

-Online olunduğunda ban riski var mı , ona göre asıl hesap yerine başka hesap açmayı düşünüyorum ?

-Cihaza güncelleme geldiğinde cfw uçuyor mu?

-Gameboy snes nes tarzı retro nintendo oyunlarını nasıl oynayabilirim ? Emulator mü yüklemeliyim ?

Teşekkür ederim.
    Snes var cfw ve FBI kurulu ise. Freshop 4.1.3 indir Youtube rehber var

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

Snes var cfw ve FBI kurulu ise. Freshop 4.1.3 indir Youtube rehber var

Alıntıları Göster
    Hocam bir de profil nasıl siliyoruz. Format atmak şart mı ? Cfw ye zarar gelir diye korkuyorum.
  • quote:

Hocam bir de profil nasıl siliyoruz. Format atmak şart mı ? Cfw ye zarar gelir diye korkuyorum.

Alıntıları Göster
    Profil silmene gerek yok fortmat gerek yok

• quote:

Profil silmene gerek yok fortmat gerek yok

Alıntıları Göster
    Aldığım kişinin save leri var hocam. Bunları yok edemez miyim ?

• quote:

Aldığım kişinin save leri var hocam. Bunları yok edemez miyim ?

Alıntıları Göster
    Silersin. FBI. Dan bile silinir

Ki power save programı var

• quote:

Silersin. FBI. Dan bile silinir

Ki power save programı var

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.