Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
101
Favori
226.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda birisi 11.6 dahil cfw yapılır diye ilan açmıştı 75 liraya. Bir bakın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende yeni new 3da xl aldım versiyonu 11.4.037 heralde yanlış hatırlamıyorsam. Cfw nasıl olur bu cihaza izmirde yardımcı olabilecek var mıdır ücret karşılığında tabiki yada yapan yer ismi bilen varsa yazabilirmi

• madman1 M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yeni cfw sistemi ve yöntemi ile her versiyona cfw yapılabiliyor ben hazır aldım şahsen hazır olmasa bile arkadaşım yapacsktı (yaptıracaktı skype üzerinden italyadan) dediğim gibi güzelcene araştırırsanız görürsünüz hatta ve hatta cfw yüklüyken ben makinayı update bile ediyorm sistem o kadar gelişmiş ki zaman 3ds zamanı new 3ds xl önerimdir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karsıyakalısm kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki 11.7.0-40E versiyonumun tam ismi ve cfwli her şekilde cfw yapılıyor artık dediğim gibi sahibinden de ilan koyam birileri vardı ücret karşılığı yaptırabilirsiniz bilgim olmadığı için ve hazır aldığım için maalesef yardımcı olamıyorum ama cfw yaptırdıktan sonra cihaza free shop yüklettirin hayat kurtarıcı bir uygulama :) NOT: Sistemin install yanı ve wifi alım gücü zayıf olsa da mobil anlamda cihazı açık bırakınca gayet iş görüyor yavaş o şekilde bilgisayardan atmak daha hızlı deseler bile siz genede yükletin :))
    Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü

• Ben de baktım cfw için ama aşırı çok şey var. Bilen biri hombrew, soundhax, seedminer, cia ve fbi tam olarak ne açıklarsa sevinirim. Bir sürü de video var hangisinin dediğini yapacağım onu da bilmiyorum. Açıklayabilecek ya da uygun bir rehber gösterecek varsa çok iyi olur. Bir de sudoku oyununu alıp oyuna bir şeyler yapıp kıranlar var. Zaten hardmode hiç harcım değil. Yani yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Merhaba arkadaşlar.

CFW yaptırmak isteyen arkadaşlara 50 TL karşılığında yapabilirim.
    Freeshop'un güncel sürümünü de yükleyebilirim.
  • Ben arkadaşım için yazıyorum da numaranızı atar mısınız arkadaşım sizinle iletişime geçebilsin diye istiyorum

• New 3DS XL almayı düşünüyorum da ülke seçiminde TR'yi seçersek eshop'da oyun sayısı az oluyormuş doğru mudur? Bu arada eshop'da oyun fiyatları ne kadar ortalama?

• Pikachu New 2ds xl Cihaz Bursa da cfw yapacak yer var mı?

• Ulke secimini irlanda yada ingilitere yapman en mantiklisi en ucuz bu iki ulkeydi en son ancak cihaza cfw yapmani oneririm boylece oyun ve bolge derdim olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muratti_70

Ulke secimini irlanda yada ingilitere yapman en mantiklisi en ucuz bu iki ulkeydi en son ancak cihaza cfw yapmani oneririm boylece oyun ve bolge derdim olmaz :)
    İkisinide tavsiye etmem para birimleri cok degerli

• Bu arada ufak bir tavsiye son çıkan 11.7 guncellemesinda sadece homebrew çalışıyor. Cfw daha yok. Yani şu aşamada sakin guncellemeyin makinaları

• quote:

Orijinalden alıntı: muratti_70

Ulke secimini irlanda yada ingilitere yapman en mantiklisi en ucuz bu iki ulkeydi en son ancak cihaza cfw yapmani oneririm boylece oyun ve bolge derdim olmaz :)
    Hocam 2. el temiz bir 3DS XL aldım. eShop'taki fiyatları görünce cfwnin şart olduğuna kanaat kıldım. Fakat internetteki kaynaklara bakınca hiçbir şey anlamadım. Kafam karışmadan cfw yapabileceğim bir rehber var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkifier

Hocam 2. el temiz bir 3DS XL aldım. eShop'taki fiyatları görünce cfwnin şart olduğuna kanaat kıldım. Fakat internetteki kaynaklara bakınca hiçbir şey anlamadım. Kafam karışmadan cfw yapabileceğim bir rehber var mıdır?

Alıntıları Göster
    3ds.guide
  • Or-Chan O kullanıcısına yanıt
    Gucelledim ne degistigini aciklar misin ne kaybettim vs (fbi freeshop vs her seyi kullanabiliyorum tam gaz devam o sebeple soruyorum)

• mulobbo kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsan eshop tavsiye etmem 😁

• 3ds.guide arkadasin dedigi gibi isine yarar ancak beceremezseniz vs belirli bir ucret karsiliginda yapan arkadaslar da var ben sahssn hazir aldim o sebeple hicbir bilgim yok :l yardimci olabilecegim baska seyler varsa yazarsiniz cevaplarim :)

• Hepsini tek mesajda yazabilirsin. Bosuna yer kapliyorsun.

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Yeniyim lutfen bilgisizligime verin 😬

• Arkadaşlar metroid samus returns oyununu oynayanınız var mı büyük bir hevesle başladım ama pek begenmedim öldürdüğüm düşmanlar tekrar hiç öldürmemişim gibi karşıma çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.