Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
101
Favori
226.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3ds i prize takılı oynamanın konsola bir zararı var mı oyun oynarken en heyecanlı yerde şarj bitme ikaz ışıgı yanmaya başlıyor bende konsolu kapatmak zorunda kalıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Bisey olmaz

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz hocam biraz kafa bulur gibi cevaplamışsınız 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

Ciddi misiniz hocam biraz kafa bulur gibi cevaplamışsınız 😄
    ben hep kullaniyorum ve sikinti cikmadi. Telefon sarjdayken kullaniyorsun yada leptop sarjdayken oyun oynuyorsun.
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Şarjda iken kullanmak bataryayı öldürür diye duymuştum o bakımdan aklıma takıldı

• Merhaba hoş geldiniz arkadaşlar new 3ds xl konsoluma format attım acaba hangi ülkeyi seçmeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Merhaba hoş geldiniz arkadaşlar new 3ds xl konsoluma format attım acaba hangi ülkeyi seçmeliyim
    Cibutiyi sec. Farkliliklar fark yaratir diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Cibutiyi sec. Farkliliklar fark yaratir diyorlar.

Alıntıları Göster
    Hoş geldin arkadaşım teşekkür ederim haklısın

• Bu mevzuyu tam anlamadım ingilizcesi iyi olan birisi izleyip bizi aydınlatabilir mi?

Boot9strap yapımcısı SciresM in şöyle bir twitti var mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 3 Ağustos 2018; 21:17:50 >

• Benim 11.6 ve güncellemiyorum, freeshop sorunsuz şu an. Güncellemeyi de düşünmüyorum. 32 gb micro sd'yi zaten doldurdum en güzel oyunlarla. Bir sıkıntı çıksa da çok sorun değil. 10 tane baba oyun var oynanacak duruyor öyle.
  • Ben emuNand 11.7 Deyim mesela sıkıntı olur mu 11.6 ya mı düşürsem?
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    Yeni güncelleme üstüne yaşananlar açıklanmış 3ds için yeni oyunlar gelecek adamlarda bunun için güncelleme ile önlem alıyor şuan için Luma ilk olarak güncellenir ise 3ds brick olma sorunu ortadan kalkıyor ama freeshop içinden indirilen ve mp atılan oyunlar artık çok daha sıkı denetim altına alınmış bulunmakta şuan için pc üstünden oyunları çekip kurmak daha güvenli denmekte kısaca freeshop ne yazık ki eski güvenli zamanlarını yitirmiş bulunmakta. Ama benim bildiğim 3ds konsola ban atılsa bile banı açmanın yöntemi bulunmuştu yani çokta kafaya takmayın derim tabi zaman neler gösterir yakında görürüz. Emin olduğum bir şey var ise oda nintendodan bir cacık olmaz tabi bu lafım korsan ile savaşları ile alakalı, ne kadar fazla üstüne giderlerse hackerlar kendileri ile o kadar oynar. Sonuçta herifler aşırı katı ps4 ve xbox one x bile konsolları kırılmasın diye hacker grupları yemler iken nintendonun hiçbir atılım yapmaması konsolları çıktıktan 1-2 yıl sonra full hack tabiri ettiğimiz durumu yaşamalarına neden oluyor, buda şahsen aşırı pinti ve çıkarcı firma oldukları için (malum ürünleri oyunlarının fiyatı belli) işime geliyor.

• Grimmjow kullanıcısına yanıt
    hocam gelen güncellemeleri yapmadıktan sonra freeshopla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyız? böyle bir sıkıntı yaşarım korkusuyla konsolu aldığımdan bu yana hiçbir güncelleme yada update vs yapmadım çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

hocam gelen güncellemeleri yapmadıktan sonra freeshopla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyız? böyle bir sıkıntı yaşarım korkusuyla konsolu aldığımdan bu yana hiçbir güncelleme yada update vs yapmadım çünkü
    Neden freeshop kullaniyorsunuz, cia indirip kendin kurabilirsin.

• nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Yaşamazsın son geleni yükler ve freeshop ile yoluna devam edersen artık ne oynuyorsun ne çektin hepsi çok rahat log alınıp konsola ban atılıyor...
  • Arkadaşlar bende ciangel vardı 2 ay öncesine kadar oyun yükleyebiliyordum ama artık title bile bulamıyor ?

ayrıca versiyonum 11.6 bunu nasıl yükseltebilirim

• Arkadaşlar merhaba. N3ds almaya karar verdim. Kafama takılan tek bir soru var. Cihaza cfw veya başka bir şey yapıp. sorunsuz bir şekilde online oyun oynuyabilir miyiz ?
    Oynamak istediğim tek oyun var oda Pokemon ultra sun ve moon. yardımcı olursanız sevinirim.
  • kartel90 K kullanıcısına yanıt
    hile, patch vs. yapılmadığı müddetçe sıkıntı olmaz

birde sakın cihazı 11.8 sürümüne güncelleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: crash95

hile, patch vs. yapılmadığı müddetçe sıkıntı olmaz

birde sakın cihazı 11.8 sürümüne güncelleme.
    11.6 benim cihazın sürümü, 11.8 kırılmış fakat gerek var mı, yeni oyunlar çıksa 11.6 oynanabilir mi? Detective pikacu bu sene çıktı ama 11.6 da oynanıyordu mesela?
  • sagropa kullanıcısına yanıt
    11.8 sürümünün CWF kullanıcıları için sakıncalı olduğu yukarıdaki postlarda yeterince izah edildiğini düşünüyorum.

Oyunlarınızı orijinal alıp kullanıyorsanız o başka tabi Orijinal kullanmak hiçbir zaman sıkıntı yapmaz.
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.