Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
101
Favori
226.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crash95

11.8 sürümünün CWF kullanıcıları için sakıncalı olduğu yukarıdaki postlarda yeterince izah edildiğini düşünüyorum.

Oyunlarınızı orijinal alıp kullanıyorsanız o başka tabi Orijinal kullanmak hiçbir zaman sıkıntı yapmaz.
    Normalde korsana karşıyım, ama Nintendo hakediyor, açın bakın Nintendo 3ds in ilk parti oyunları bile ne kadar pahalı olduğunu görürsünüz. bu firma hakediyor bence kimse kusura bakmasın. 3DS ikinci el aldım banlanmış da lüzumu yok ama bence.
  • Pokemon multi maclari yapiyoruz, katilmak isteyen varsa haber versin arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    ekle beni

multi maç nasıl oluyor wifi turnuva mı demek istedin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 29 Ağustos 2018; 18:37:3 >
  • quote:

ekle beni

multi maç nasıl oluyor wifi turnuva mı demek istedin?
    Ekleyelimde nasil ekleyelim?

Facebookdan konusuyoruz messenger uygulamasi ile facebook varsa ver ekliyelim.

• erkahn kullanıcısına yanıt
    WhatsApp veya Discord grubu kursak olmaz mı? Facebook grubunun linki yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Pokemon multi maclari yapiyoruz, katilmak isteyen varsa haber versin arkadaslar.

ultra sun moon mu hocam? ben de oynamak isterim de sarj aletim bozuldu, henuz alamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Facebookunu mesaj at ben seni eklerim messenger kismina grup linki yok

Ultra sunmoon arkadaslar kolboregi

• quote:

Facebookunu mesaj at ben seni eklerim messenger kismina grup linki yok

Ultra sunmoon arkadaslar kolboregi

• Forumdan aldığım new 2DS XL'imi satıyorum arkadaşlar. 11.6 sürüm freeshop yüklü 32gb sd card'ı, içi oyun dolu. kalemi ve kutusu yok sadece ama gizala garantisi var aletin. siyah turkuaz renk. kozmetik olarak tertemiz. düşünen olursa 750 TL'ye bırakıyorum.
  • Yabancı forumlarda freeshop 11.8 öncesi için de sıkıntılı diye okumuştum, nintendo artık yeni ikili title key gibi bit sistem kullanıyormuş, freshop ise tekli sistem key kullandığından nintendo bunu çok rahat tespit edebiliyormuş. Ayrıca 11.8 olmadan online oynamak mümkün değil diye biliyorum.

Villian3ds diye bilgisayar programını aratmanızı öneririm, cia olarak yüklemek için

• aytug25 kullanıcısına yanıt
    11.6 sürümündeyim Pokemon USUM takas, online savaş yapabiliyor GTS'ye girebiliyorum.

• Arkadaşlar herkese merhabalar, 3 gün önce kendime bir adet 3ds edindim. Sonra kendime kızdım neden daha önce almadım diye. Çok güzel bir cihazmış. Yalnız malum oyunları çok pahalı. Bu yüzden cihaza cfw yapmak istiyorum. Cihazın sürümü 11.6, özellikle 11.8 e yükseltmedim cfw yüklemek istediğim için. Yalnız hem 11.6 da cfw yapıp, hemde online oyun oynayabilmek için ne yapmam lazım, rica etsem benimle paylaşır mısınız? Link, forum vs..

• Yo-kai Watch Blasters White Dog Squad oynayan var mi tavsiye edermisiniz arkadaslar?
  • 3ds de oyun oynarken arka planda oyun indiremiyor muyuz ben bi türlü beceremedim. Freeshopta oyunu seçip indirirken freeshpptan çıktığımda oyun indirmeyide kesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

3ds de oyun oynarken arka planda oyun indiremiyor muyuz ben bi türlü beceremedim. Freeshopta oyunu seçip indirirken freeshpptan çıktığımda oyun indirmeyide kesiyor
    Inmiyor die biliyorum

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efrasiyab42 -- 17 Aralık 2020; 19:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efrasiyab42

.....
    mrb, bende de new 2 ds xl var ama yazdıklarınızın hiçbiri D-pad imde yok, ne ses çıkarıyor nede kenarları oynuyor gevşek falanda değil.
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.

Peki üst ekranınız nasıl o da biraz gevşek geldi bana konsou sallayınca üst ekran da sallanıyo.

Bu linktwki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: efrasiyab42

Anladım hocam.

Peki üst ekranınız nasıl o da biraz gevşek geldi bana konsou sallayınca üst ekran da sallanıyo.

https://youtu.be/ZbQT2Vke6Dg

Bu linktwki gibi
    üst ekran oynuyor hocam aynen
  • Merhabalar,

İngiltere'den satın aldığım Nintendo 3DS XL'imi satıyorum, yanında Mario Super Bros 2 oyunu ile birlikte. Fiyat: 550TL.

İlgilenen arkadaşlar varsa ayrıntılı detaylar için bana PM atabilirsiniz;https://forum.donanimhaber.com/satilik-pal-nintendo-3ds-xl-dsi--134703445

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VITTA -- 11 Eylül 2018; 14:1:12 >
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.