Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.476
Cevap
100
Favori
226.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gulmek iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Wifi yi kapat
    Gulmek iyidir
    Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: scifier

Üst ekran 240p değil. Her göz için bir ekran olduğu için 800*480. Alt ekran senin de dediğin gibi 240p.
    Ayrıca evet korsan var

Üst ekran 800x240. 3d olayı sağdan soldan bakınca belli oluyor. Yani 800 un 400 u sağdan,400 u soldan.görünen çözünürlüğü 400x240p.

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba;

Hortlatmış gibi oldum ama kusura bakmayın.

Bilen diğer arkadaşlar da cevap verirse memnun olurum.

Şimdi bende New 2ds XL var. Kısaca şöyle sorayım, New 2ds XL ile New 3ds XL'in gözün gördüğü ekran çözünürlükleri aynı mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Joya20

Hocam merhaba;

Hortlatmış gibi oldum ama kusura bakmayın.

Bilen diğer arkadaşlar da cevap verirse memnun olurum.

Şimdi bende New 2ds XL var. Kısaca şöyle sorayım, New 2ds XL ile New 3ds XL'in gözün gördüğü ekran çözünürlükleri aynı mıdır?

Alıntıları Göster
    Aynıdır.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Bazı kaynaklarda 3ds xl için 800x240 yazmakta yalnız. Bazılarında ise ikisi için de 400x240 yazıyor.

Arkadaşım eğer 3ds xl 'de çözünürlük daha yüksekse onu almak istiyor. Diğer türlü New 2ds xl alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 26 Eylül 2019; 13:16:5 >
  • quote:

Bazı kaynaklarda 3ds xl için 800x240 yazmakta yalnız. Bazılarında ise ikisi için de 400x240 yazıyor.

Arkadaşım eğer 3ds xl 'de çözünürlük daha yüksekse onu almak istiyor. Diğer türlü New 2ds xl alacak.
    800x240 çözünürlükteki 800 3d versiyon için farklı açı da iki tane 400 400 ekran gözüküyor. Yani gördüğün çözünürlük aynı .Ama 3ds versiyonunda 3 boyutlu bir görüş sağlıyor ama detay anlamında bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

800x240 çözünürlükteki 800 3d versiyon için farklı açı da iki tane 400 400 ekran gözüküyor. Yani gördüğün çözünürlük aynı .Ama 3ds versiyonunda 3 boyutlu bir görüş sağlıyor ama detay anlamında bir fark yok.

Alıntıları Göster
    Yani hocam kısaca 2D olarak oynarken çözünürlük bire bir aynı mı?

Çok teşekkür ederim.

• quote:

Yani hocam kısaca 2D olarak oynarken çözünürlük bire bir aynı mı?

Çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    evet aynı
  • Arkadaşlar new 3DS KONSOL ile nintendo eshop giriş yapamıyorum. Error veriyor sorun ne olabilir

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Resmini cekip atabilirmisin?

• Merhaba arkadaşlar. Bugün itibariyle New Nintendo 2DS XL sahibi oldum. CFW yüklemek için tavsiye edebileceğiniz bir videolu anlatım var mı? DS oyunlarını kart olmadan oynayabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
  • Selamlar 2 gündür New 3ds xl almayı düşünüyorum ama switch lite çıktığından beri nette nintendo kendi ayağına sıktı 3ds i öldürdü yazıları okuyorum sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackPierre kullanıcısına yanıt
    Ekonomik durumuna gore hareket et.

• Ekonomik durumda sıkıntı yok ama almışkende cihazı boşa almış gibi olsun istemiyorum kullanabilirlik ve tasarım olarak n3dsxl daha cazip geliyor artık oyun fiyatları keza daha ucuz switch lite a göre ve son olarak n3dsxl ta bu ekran olayı ne durumda ips ve lcd diye fark varmış sanırım biraz şans işi mi yoksa ülkelere göre mi değişiyor örnek Amerika'daki cihazlar lcd Avrupa ips filan

Almadan önce oyunlara bir göz atın. Oynanış videosu izleyin ya da emülatörde deneyebiliyorsanız deneyin. Kısacası gerçekten oynarım diyorsanız alın. 3DS'te gayet güzel oyunlar var, aynı zamanda DS oyunlarını da destekliyor. Ama şunu belirtmek gerek: Bu saatten sonra 3DS'e yeni oyun çıkmayacak. Sıfır almayı düşünüyorsanız -benim tavsiyem- ikinci el alın önce. Sevmeme durumunuz olursa çok para vermemiş olursunuz. Ekran olayı ise tamamen şans. Belli bir ayırt etme yöntemi yok bildiğim kadarıyla. Kutudan IPS ekranda çıkabilir LCD ekranda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babangida34

Merhaba arkadaşlar. Bugün itibariyle New Nintendo 2DS XL sahibi oldum. CFW yüklemek için tavsiye edebileceğiniz bir videolu anlatım var mı? DS oyunlarını kart olmadan oynayabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
    Yüklediniz mi cfw? İstersen yardımcı olurum

Bende iki cihazda var hocam, ekonomide sorun yoksa switch alin derim.
    Kirilabilen model bulursaniz tadindan yenmez
  • aytug25 kullanıcısına yanıt
    Evet hallettim. "sthetix" adlı youtube kanalında tüm CFW çözümleri mevcut, ben "bannerbomb3" metodunu kullandım. Şu sıralar yeni 3DS alıp tutorial arayan olursa bilgilendirmiş olayım.
  • Beyler toplanın 1500tl ye new 3ds xl cwf li galaksi temalı kutulu 32gb hafıza kartlı ürün var 1600tl ye sıfır kutulu switch lite sizce hangisi?

Tabii ki de Switch Lite.
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.