Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.476
Cevap
100
Favori
226.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar suan 3dsimin surumu 2.1.0 li bisey. e shopa girince sistemi guncelle dio. r4itt kartim var onun da surumu new 2.0.1 sanirim.r4 kartim son surumu destekler mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

arkadaslar suan 3dsimin surumu 2.1.0 li bisey. e shopa girince sistemi guncelle dio. r4itt kartim var onun da surumu new 2.0.1 sanirim.r4 kartim son surumu destekler mi acaba?

Hocam r4itt kartını güncellemeden 3ds yi güncelleme. Biliyorsundur büyük ihtimal ama hatırlatayım dedim ben yinede. Soruna gelince kartın desteklermi tam bilmiyorum. kartını nerden aldın gold mu sdhc mi nedir tam olarak modeli?

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Pasific -- 5 Mart 2013; 0:18:12 >
  • biliyorum hocam risk var ondan sordum. kartim mor r4itt dogubanktan aldim. uzerinde 3ds yaziyo ama guncel mi bilemedim

• bu arada friend code: 0576 4093 6918

• quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

Gördüğümü ekliyorum bende

3DS FC : 4227-1300-8313

ekledim hocam. bu arada gercekten o mii karakterine benziyormusunuz? sokakta yurutmezler adami

• quote:

biliyorum hocam risk var ondan sordum. kartim mor r4itt dogubanktan aldim. uzerinde 3ds yaziyo ama guncel mi bilemedim

Sanırım şu kart sizinki . siteyi bir kontrol edin sizin kartla ilgili bilgi varmı diye.http://www.r4itt.net/

quote:

ekledim hocam. bu arada gercekten o mii karakterine benziyormusunuz? sokakta yurutmezler adami

Alakam yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Pasific -- 5 Mart 2013; 2:15:15 >

• 3ds i olan arkadaslar imza kısımlarına fc numaralarını yazarlarsa daha kolay sekilde arkadas ekleme yapılabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gotte2bache

amazon'dan 40$ a oyun alsam sorun cıkarmı (gumruk vs...)

Amazon Türkiye'ye göndermiyor.

Amazon yolluyor hocam.

Benim madcatz arcade stick oradan alınma hatta 1 değil 2 tane aldık. İnanmazsınız ama 2 günde geldi Amerika'dan Türkiye'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

quote:

Amazon yolluyor hocam.

Benim madcatz arcade stick oradan alınma hatta 1 değil 2 tane aldık. İnanmazsınız ama 2 günde geldi Amerika'dan Türkiye'ye.

Dijital oyun bile satmıyorlar Tr'ye 2 günde kargo mu gelir.Kusura bakma ama inandırıcı gelmedi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Amazon yolluyor hocam.

Dijital oyun bile satmıyorlar Tr'ye 2 günde kargo mu gelir.Kusura bakma ama inandırıcı gelmedi.

bende wii oyunu almıştım gelmişti. eğer dhl ve fedex gibi hızlı kargo ile gönderilirse 2 günde geliyor. dikkat edilmesi gerekn amerikada satılanlar ntsc formatında

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

quote:

quote:

quote:

Amazon yolluyor hocam.

bende wii oyunu almıştım gelmişti. eğer dhl ve fedex gibi hızlı kargo ile gönderilirse 2 günde geliyor. dikkat edilmesi gerekn amerikada satılanlar ntsc formatında

Ozaman @Evomania kusura bakma kardeşim haksızlık etmişim sana. Niyeyse bende göndermiyor diye bir bilgi kalmış. Yanlış yönlendirmeyim insanları.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amazon yolluyor hocam.

peki amazon‘da urun getirtince kargo icin ne kadar oduyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.M46 -- 5 Mart 2013; 8:41:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amazon yolluyor hocam.

peki amazon‘da urun getirtince kargo icin ne kadar oduyorsunuz ?

70 dolarlık ürün için 30 dolar kargo çıkardı.

Toplamda 180 lira gibi maliyeti oldu bize.

Ama Türkiye de sadece 1 tanesini 170-180 liradan aşağıya bulamadık. O kadar kargo ödememize rağmen yarı yarıya hesaplı geldi.

• quote:

Ozaman @Evomania kusura bakma kardeşim haksızlık etmişim sana. Niyeyse bende göndermiyor diye bir bilgi kalmış. Yanlış yönlendirmeyim insanları.

@Evomania

Bu nasıl uslup böyle. Ben hatamı anlamış vere özür dilemişim. Terbiyesizlik yapma kapak 1, kapak 2 , öpücüklermiş.
  • quote:

Öpücükler hocam.

Sonradan düzeltme yapsanız bile arkadaşım alışveriş yaptı demedim direk kendim aldım dedim.
    Ben gerekli ekran görüntülerini koyayım arkadaşlar isterlerse yine göndermiyor olarak bilsinler.

Düzeltme: İmla

üslup hiç hoş değil, arkadaş özür bile dilemişken bu tarz ifadeler tasvip edilemez.
  • gonderme yapiliyor arkadaslar. ancak her urun icin gecerli degil. urunun detaylarinda nerelere gonderiliyor yaziyor. eger turkiye icindeyse elbette satin alabiliyorsunuz.
  • Üslubu beğenmeyenler bloklayabilir.

İlk ağızdan bilgi verdiğimizde yalancı çıkarılırsak böyle tepkiler vermemiz gayet olağan. Herkes ezbere konuşmaya başlıyor yoksa bir süre sonra.

@ertanunver

Aynen öyle hocam. Her ürünün gönderildiği ülke değişiyor. Girip kontrol etmek gerekiyor.
  • Zamanında Amazon Türkiye'ye kinect bile gönderiyordu, ama şu gümrük sınırının 75 Euro'ya çekilmesi olayı yurtdışından alışverişi daha da zor bir duruma getirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugomistral88

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı geceler arkadaslar 3ds oyun alıcam iki oyun arasında kaldım. resident evil revelations - mario kart 7 . resident evilin demosunu deneme sansım oldu fena değil. ama mario kart 7 nin demosu yoktu oynayamadım. ama incelemesine baktım öve öve bitiremiyorlar. sizin de görüşlerinizi bekliyorum tesekkürler ...

ben aldım bu oyunu salı gunu elime ulasınca yorum yazarım

hangisini aldınız ? tesekküler

mariokart 7

anladım yorumlarınızı beklicem ..

oyun simdi geldi ama acamıyorum
    guncelleme yapmak gerekiyormus
    benimde r4 kartım daha gelmedigi icin guncelleme yapamıyorum
    ayın 24 unde siparis vermistim v2watch sitesinden ama hala gelmedi birde takip numarasıyla baktım 2 martta kargoya verilmis gorunuyor
    nerdeyse bir hafta sonra kargoya vermisler galiba
    daha beklicez anlasılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gotte2bache -- 5 Mart 2013; 12:48:09 >

• arkadaşlar nintendonun sitesinde şöyle bir yazı gördüm:

http://www.nintendo.com/consumer/systems/3ds/en_na/system_update.jsp

IMPORTANT: After the Nintendo 3DS system is updated, any existing or future unauthorized technical modification of the hardware or software of your Nintendo 3DS system, or the use of an unauthorized device in connection with your system, may render the system permanently unplayable. Content deriving from the unauthorized modification of the hardware or software of your Nintendo 3DS system may be removed. Failure to accept the update may render games unplayable.

burda kısaca korsan yazılım veya donanım kullanırsanız güncellemeden sonra cihaz brick olabilir diyo.. bu son güncellemeyi (Version 4.5.0-10U) yapıp başına bişey gelen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zizazu -- 5 Mart 2013; 13:40:04 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.