Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.476
Cevap
100
Favori
226.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan beni ekleyen bir kaç kişiyi ekledim bende. Beni ekleyenler PM atsın ki bileyim. :)
  • Listemde 4 yer kaldı 100 olmuştu yarısını silmiştim gene doldu. Yetmiyor 100 kişi :/ Daha fazla arkadaş ekleyebilmeliyiz! Duy sesimizi "nintendo"
  • slm arkdaslar resident evil revelations alıcam sıfır jelatinli. yalnız satıcıya sordugumda üründe bandrol olmadıgını söyledi. aldıgım zaman herhangi bir sıkıntı yasarmıyım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugomistral88

slm arkdaslar resident evil revelations alıcam sıfır jelatinli. yalnız satıcıya sordugumda üründe bandrol olmadıgını söyledi. aldıgım zaman herhangi bir sıkıntı yasarmıyım....

resmi getiren olmadigi icin (nortec , aral vs) o yuzden bandrol yoktur.Yurtdisindan getirtenlerde olmuyor.Bi sıkıntı olmaz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

quote:

Orijinalden alıntı: ugomistral88

slm arkdaslar resident evil revelations alıcam sıfır jelatinli. yalnız satıcıya sordugumda üründe bandrol olmadıgını söyledi. aldıgım zaman herhangi bir sıkıntı yasarmıyım....

resmi getiren olmadigi icin (nortec , aral vs) o yuzden bandrol yoktur.Yurtdisindan getirtenlerde olmuyor.Bi sıkıntı olmaz yani.

cevap için tesekkürler ..
  • arkadaşlar r4i gold kartım geldi oyunları nasıl atıcma nasıl kurucam başka birşey yapmam gereklimi yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciwetrust35

arkadaşlar r4i gold kartım geldi oyunları nasıl atıcma nasıl kurucam başka birşey yapmam gereklimi yardım ederseniz sevinirim

indirdiğin .nds uzantılı oyunları sd kartın ana dizinine atıyorsun.. cihazdan kartı seçtiğinde zaten oyunun simgesi görünecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

quote:

arkadaşlar r4i gold kartım geldi oyunları nasıl atıcma nasıl kurucam başka birşey yapmam gereklimi yardım ederseniz sevinirim

indirdiğin .nds uzantılı oyunları sd kartın ana dizinine atıyorsun.. cihazdan kartı seçtiğinde zaten oyunun simgesi görünecek..

firmware ve kernel falan indirdim aleti açtığımda çıkan simgeye tıklıyorum siyah ekran geliyo kalıyor öyle normalmi bu
  • quote:

quote:

quote:

firmware ve kernel falan indirdim aleti açtığımda çıkan simgeye tıklıyorum siyah ekran geliyo kalıyor öyle normalmi bu

Burda arkadaşın dediğine göre siyah ekranda kalıyorsa r4 kartın güncellenmesi gerekiyormuş

http://forum.donanimhaber.com/m_72492779/tm.htm

Kartı nerden almıştın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Pasific -- 7 Mart 2013; 14:59:11 >

• ya arkadaslar yurtdısından alcagınıza forumdan alsanıza hemde son güncel sürümde bile calısıyor. en azından böyle ugrasmak zorunda kalmazsınız ...
  • pes 11 aldım oyun gayet iyi grafikleri vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07CE3F799 -- 7 Mart 2013; 20:31:34 >
  • arkadaslar cok kararsız kaldım. resident evil revelations konusunda almalımıyım yoksa almamalımıyım ? yorumlarınızı bekliyorum ...
  • demosu çok güzel gözüküyor, tam sürümü de güzeldir muhtemelen fiyat da nemli tabii 50 lira ve aşağısıysa uygundur resident evil için sıkıldığınızda da takas edersiniz en kötü ihtimalle.
  • yorum için tesekkürler ...
  • Online modu da güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Online modu da güzel.

yorum için tesekkürler özellikle online modundan ziyada hikayesi için ve eskiye dönüş için alıcam. su ana kadar bütün seriyi bitirdim bir bu kaldı oynamadıgım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugomistral88 -- 7 Mart 2013; 20:52:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

quote:

quote:

quote:

Burda arkadaşın dediğine göre siyah ekranda kalıyorsa r4 kartın güncellenmesi gerekiyormuş

Kartı nerden almıştın ?

v2watch sitesinden aldım en son güncellemeyide destekliyor kart.r4i gold.burdaki satılanların çoğundan iyi bir kartmış zaten.dosyaları attım çıkan ikon a tıklıyorumwww.r4igold.cn starting geliyor siyah ekranda öyle kalıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

quote:

quote:

quote:

Kartı nerden almıştın ?

v2watch sitesinden aldım en son güncellemeyide destekliyor kart.r4i gold.burdaki satılanların çoğundan iyi bir kartmış zaten.dosyaları attım çıkan ikon a tıklıyorumwww.r4igold.cn starting geliyor siyah ekranda öyle kalıyor

Hafıza kartını okumuyo olabilir mi :) Benim 2gb lığı okumuyodu r4üm varken ama 16 lığı okuyodu o.o

• kendi salaklığımmış arkadaşlar :D başka bir siteden kernel atmışım kartın sitesine girdim ordaki son kernel i attım çalıştı
  • Bende kırmızı renk nintendo 3ds kervanına katıldım.dokunmatik ekranın sol tarafında yani köşesinde 1 tane pixel var siyah ekranda belli oluyor sizlerde aynı sorun varmı bakabilirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.