Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
101
Favori
226.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gotte2bache

quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Beyler v2watch sitesine giremiyorum. Ayakkabı sitesine yönlendiriyor ya :S

su anda giriliyor
    http://www.v2watch.com/

Yüreğime iniyordu valla rahatladım şimdi.

• Dün akşam GG'den aldığım Zelda Edition ürünüm geldi ve ben de artık 3dsli oldum. En büyük sıkıntım DSi XL'ımda kullandığımhttp://www.r4ids.cn/ menşeili R4 kartımı 3ds için güncelleyemedim. Sadece dsi 1.4.5 sürüm için olan update çalıştı ve yaptım o yüzden 3ds'imi güncellemedim kart bloke olmasın diye. Yakında 4.6.0-10 updatei de çıkacakmış. Ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 8 Mart 2013; 16:19:46 >
  • Bende bütün çabalarına rağmen gidip yine ntsc oyun almışım. Satıcıya güvendik aldık. Pal dedi ama oynatmiyor, hatta hiç görmüyor alet. Kartların kod uzantilarinda usa yazıyor. Ntsc mi oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcup

Bende bütün çabalarına rağmen gidip yine ntsc oyun almışım. Satıcıya güvendik aldık. Pal dedi ama oynatmiyor, hatta hiç görmüyor alet. Kartların kod uzantilarinda usa yazıyor. Ntsc mi oluyor?

evet hocam ntsc amerika oluyor. satıcıya geri dönüş yap istersen sonucta pal diye ntsc ürün satmıs sana
  • quote:

Bende bütün çabalarına rağmen gidip yine ntsc oyun almışım. Satıcıya güvendik aldık. Pal dedi ama oynatmiyor, hatta hiç görmüyor alet. Kartların kod uzantilarinda usa yazıyor. Ntsc mi oluyor?

amerika ntsc kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugomistral88

quote:

evet hocam ntsc amerika oluyor. satıcıya geri dönüş yap istersen sonucta pal diye ntsc ürün satmıs sana

Hindistan dan aldım. Artık geri verme şansım yok.

Burada ntsc kullanan birisiyle takas yapabilirim belki.

• quote:

quote:

quote:

Hindistan dan aldım. Artık geri verme şansım yok.

Burada ntsc kullanan birisiyle takas yapabilirim belki.

anladım o zaman takas yapabilirsiniz ..

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: zafer1981

Zaten ekran en köşesinde duruyor fazla göze batmıyor ölü piksel.249 tl zaten oda nazar boncuğu olsun: ).açıklaman için tşk ederim zizazu.hiç oyunum yok oyun almayı düşünüyorum.oyun önerisinde bulunurmusun bana.yaşım 32 en yaşlı benim sanırım nintendo 3ds olan

o kadar emin olma senden yaşlısıda vardır elbet

Evet var. Ben 44 yaşındayım.

Çocuklara aldım ama arada bende oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: zafer1981

Zaten ekran en köşesinde duruyor fazla göze batmıyor ölü piksel.249 tl zaten oda nazar boncuğu olsun: ).açıklaman için tşk ederim zizazu.hiç oyunum yok oyun almayı düşünüyorum.oyun önerisinde bulunurmusun bana.yaşım 32 en yaşlı benim sanırım nintendo 3ds olan

o kadar emin olma senden yaşlısıda vardır elbet

Evet var. Ben 44 yaşındayım.

Çocuklara aldım ama arada bende oynuyorum.

Abimsin...

Bende 36 yaşındayım, kızımla beraber oynuyoruz.

• Arkadaşlar şu 3 oyun arasında kaldım .

Mario 3D Land , Mario Kart 7 , Zelda OOT

Sizece hangisini alayım ? Multisi iyi olsun , multisi yoksa uzun süre götürsün .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahax121

Arkadaşlar şu 3 oyun arasında kaldım .

Sizece hangisini alayım ? Multisi iyi olsun , multisi yoksa uzun süre götürsün .

mario kart 7
  • quote:

online icin mario kart 7 yi tavsiye ederim.

hatta ben bi kupa kurdum donanimhaber adinda. mk7 oyununa sahip kisiler gelsin aramizda oynayalim.

kodu: 34-7849-5538-6903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 8 Mart 2013; 21:55:27 >
  • Gittigidiyordaki zelda editiondan 2 tane aldım ve bir tanesini az önce ebay de 390 usd ye sattım benimki busayede bedavaya geldiği gibi üzerinede para kalmış bile oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: coppermine

Gittigidiyordaki zelda editiondan 2 tane aldım ve bir tanesini az önce ebay de 390 usd ye sattım benimki busayede bedavaya geldiği gibi üzerinede para kalmış bile oldu.

varmı gelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

hatta ben bi kupa kurdum donanimhaber adinda. mk7 oyununa sahip kisiler gelsin aramizda oynayalim.

varmı gelen

• quote:

arkadaslar cok kararsız kaldım. resident evil revelations konusunda almalımıyım yoksa almamalımıyım ? yorumlarınızı bekliyorum ...

Bu konsolu sırf o oyun için japonyadan getirtmiştim bana iyi bi meblaya mal oldu o oyun.. gerçi ben bio hazard revelations olarak oynadım .herneyse Resident evil revelations şahsi fikrim olarak nintendo 3ds nin en iyi oyunu özellikle episode 4 yani 4. hikayeyi oynarken kaliteli bir kulaklığın varsa onu takarak oyna . ses efektleri ve derinliği , oyunun hikayesi ve zombilerin gerçekçiliği ile mükemmel bir oyun ben her oynayışımda üçbuçuk atıyorum özellikle dediğim gibi episode 4 gerçekten inanılmaz . nintendo 3ds olupta o oyunu alıp oynamamak doğru bir davranış olmaz. alın oynayın. adrenalin seviyesinin tavan yapacağının garantisini veriyorum ayrıca resident evil 2 nin tadınıda veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Skullmonkeys

quote:

arkadaslar cok kararsız kaldım. resident evil revelations konusunda almalımıyım yoksa almamalımıyım ? yorumlarınızı bekliyorum ...

Bu konsolu sırf o oyun için japonyadan getirtmiştim bana iyi bi meblaya mal oldu o oyun.. gerçi ben bio hazard revelations olarak oynadım .herneyse Resident evil revelations şahsi fikrim olarak nintendo 3ds nin en iyi oyunu özellikle episode 4 yani 4. hikayeyi oynarken kaliteli bir kulaklığın varsa onu takarak oyna . ses efektleri ve derinliği , oyunun hikayesi ve zombilerin gerçekçiliği ile mükemmel bir oyun ben her oynayışımda üçbuçuk atıyorum özellikle dediğim gibi episode 4 gerçekten inanılmaz . nintendo 3ds olupta o oyunu alıp oynamamak doğru bir davranış olmaz. alın oynayın. adrenalin seviyesinin tavan yapacağının garantisini veriyorum ayrıca resident evil 2 nin tadınıda veriyor

yorum için saol. resident evil bütün serilerini bitirdim ve bu oyunuda kısmetse yarın alırım. saglam kulaklık olarak senheiser pc 151 var güzel atmosfer sunar sanırsam ...

• Hocam bende oluşturdum :

Nintendo 3ds FC: 2895 - 6900 - 6923
  • quote:

quote:

Nintendocu Community Kodu: 52-5703-9994-0206
    Bence herkes bunu eklesin. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

quote:

Nintendocu Community Kodu: 52-5703-9994-0206
    Bence herkes bunu eklesin. ;)

bu kod tam olarak ne oluyor dostum normal fc kodlarından bir farkı var mı ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.