Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.476
Cevap
100
Favori
226.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • r4isdhc dual core kart aldım 50 liraya. 4 GB mini sd kart 10 lira
    toplamda 60 liraya son versiyon kartım oldu.
    Kullanımı basit ve güzel bir kart.Tavsiye ederim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice

Beyler 3ds için kulaklık arıyorum.Link verebilecek olan var mı ya da nerden bulabilirim?

bildiğim 3ds için özel bir kulaklık yok herhangi bir mp3 kulaklıgı işini görür diye düşünüyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugomistral88

quote:

Beyler 3ds için kulaklık arıyorum.Link verebilecek olan var mı ya da nerden bulabilirim?

bildiğim 3ds için özel bir kulaklık yok herhangi bir mp3 kulaklıgı işini görür diye düşünüyorum ...

Ben de araştırdım bulamadım.Bir de buraya soruyum dedim.Cevap için teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Ben de araştırdım bulamadım.Bir de buraya soruyum dedim.Cevap için teşekkürler

rica ederim

• arkadaslar cihazin kapagini acip kaparken sizinkide gicirdiyormu? 10yillik kapi gibi gicirdiyor benimki. menteseleri yaglasam mi napsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar region olarak neyi tavsiye edersiniz? İngiltere mi yoksa İrlanda mı? İngiltere seçince malum fiyatlar sterlin olarak gözüküyor. İrlanda seçince euro ama içerik azalıyor mu anlamadım. Bir de nintendo club uk sitesinden konsolu aktif ettim 1000 puan verdi ama onunla sadece dsi için puan kartı satın alabiliyormuşuz. Amerikan sitesi gibi puanla 3ds için oyun alma eklenmemiş galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 12 Mart 2013; 17:33:46 >
  • saat 11 de aldıgım ürünü halen kargoya vermemiş. işte böyle satıcılar yüzünden internetten alışveriş yapmaya artık sıcak bakmıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Arkadaşlar region olarak neyi tavsiye edersiniz? İngiltere mi yoksa İrlanda mı? İngiltere seçince malum fiyatlar sterlin olarak gözüküyor. İrlanda seçince euro ama içerik azalıyor mu anlamadım. Bir de nintendo club uk sitesinden konsolu aktif ettim 1000 puan verdi ama onunla sadece dsi için puan kartı satın alabiliyormuşuz. Amerikan sitesi gibi puanla 3ds için oyun alma eklenmemiş galiba.

Almanya'yı denediniz mi? PAL kullanıcısı olmadığım için fazla bişey diyemicem. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Arkadaşlar region olarak neyi tavsiye edersiniz? İngiltere mi yoksa İrlanda mı? İngiltere seçince malum fiyatlar sterlin olarak gözüküyor. İrlanda seçince euro ama içerik azalıyor mu anlamadım. Bir de nintendo club uk sitesinden konsolu aktif ettim 1000 puan verdi ama onunla sadece dsi için puan kartı satın alabiliyormuşuz. Amerikan sitesi gibi puanla 3ds için oyun alma eklenmemiş galiba.

Almanya'yı denediniz mi? PAL kullanıcısı olmadığım için fazla bişey diyemicem. :D

Yok denemedim ama almanca olur diye pek sıcak bakmıyorum. Gerçi online oyun alacağımı pek sanmıyorum ya neyse. Bu arada Mario Kart sorununu az çok çözdüm galiba. PC'nin olduğu odada oynayınca daha çok sıkıntı yapıyor. Galiba PC'nin wireless adaptörüyle bir şekilde sinyalleri karışıyor 3dsin oynarken. Modemin yakınına gidince biraz daha stabil ama gene de arada hata veriyor. Diğer odalarda ise 1-2 yarış arka arkaya yapabiliyorum. İşin ilginci sinyal seviyesi 2 veya 3 yani full çekmesine rağmen sorun çıkarması. DSi XL'ımda ise 1 veya 2 seviyede sorunsuzca oynayabiliyorum.

• ürün su anda elime geldi sıfır ve jilatinli bir ürün oyun hakkında ki yorumlarımı akşam yazıcam ...
  • kid icarus süper oyun diyolar ama ucuzu yok ortalıkta.
  • oyunun su anda sadece 1. bölümünü bitirdim. gercekten cok güzel ve kalitle bir yapım olmuş. özellikle 3ds sahiplerinin kacırmaması gerekiyor diye düşünüyorum. ve bilhassa benim gibi resident evil fanlarının mutlaka alması gereken bir oyun.
  • quote:

oyunun su anda sadece 1. bölümünü bitirdim. gercekten cok güzel ve kalitle bir yapım olmuş. özellikle 3ds sahiplerinin kacırmaması gerekiyor diye düşünüyorum. ve bilhassa benim gibi resident evil fanlarının mutlaka alması gereken bir oyun.

4. Bölüme gelince cihazı sıkı tut korkudan fırlatma elinden :)))) "maaayyy daaayyy maaaaaayyyy daaaaayyyyy"

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quote:

oyunun su anda sadece 1. bölümünü bitirdim. gercekten cok güzel ve kalitle bir yapım olmuş. özellikle 3ds sahiplerinin kacırmaması gerekiyor diye düşünüyorum. ve bilhassa benim gibi resident evil fanlarının mutlaka alması gereken bir oyun.

4. Bölüme gelince cihazı sıkı tut korkudan fırlatma elinden :)))) "maaayyy daaayyy maaaaaayyyy daaaaayyyyy"

spolier vermemişsin saol ..

• quote:

quote:

quote:

Yok be bu da spoilersa artık ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok be bu da spoilersa artık ;)

• quote:

arkadaslar nintendo video calisicakmi bolgem ingiltere ama video arama yaptigim zaman bulunamadi diyor bilgisi olan var mi ?

Çalışmaz. Ya ingiltere'ye gidicen. Yada inanılmaz zorluklarla proxy lerle uğraşıp izleyecen.
    2 saatlik çabam sonucunda ortaya çıkan bu
    http://www.youtube.com/watch?v=V4pMO-XMuS4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Later

kid icarus süper oyun diyolar ama ucuzu yok ortalıkta.

Süper olduğu için yok işte.
  • quote:

quote:

arkadaslar nintendo video calisicakmi bolgem ingiltere ama video arama yaptigim zaman bulunamadi diyor bilgisi olan var mi ?

Çalışmaz. Ya ingiltere'ye gidicen. Yada inanılmaz zorluklarla proxy lerle uğraşıp izleyecen.

ilginç ama video lar kısa sanırsam ...

• quote:

quote:

quote:

ilginç ama video lar kısa sanırsam ...

En uzunu 6 dk oda 70 mb falan boyutunda :) O videonun tarihinden sonra bidaha denemedim. Sıkıntılı iş.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.