Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Street Fighter 3DS
    Ridge Racer 3DS
    Tom Clayns: Ghost Recon 3DS

Castlevania: Dawn of Sarrow DS -- Satıldı. id_spidey
    Dragon Quest IV DS
    Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations DS

Ozenli ve temiz kullandım.
    Oyunların Hepsi PAL , Kutulu ve Kitapçıklıdır..
    Ankaradan elden alışveriş ilk terciğim. diğer illere kargo ile gonderebilirim.
    Kalan 5 oyun Hepsi 140 TL.
    Fiyatı gayet ucuz tuttum.

ilan:http://forum.donanimhaber.com/m_64927805/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcali -- 23 Ağustos 2012; 11:49:06 >
  • Castlevania: Dawn of Sorrow adlı oyunu ben aldım.
  • Super mario 3D land arıyorum. NTSC varsa almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: id_spidey

Super Mario 3D Land, Mario Kart 7, New Super Mario Bros, Grand Theft Auto: Chinatown Wars adlı oyunları arıyorum.

PAL ve kutulu olarak satmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçsin.

Bununla birlikte elimden çıkarmak istediğim ds oyunları da var.

Metroid Prime: Hunters
    WarioWare: Touched!
    Trauma Center: Under the Knife

İlgilenen olursa Metroid Prime: Hunters eklendi.
  • Kid Icarus: Uprising
    Tales of the Abyss
    Shinobi

oyunlarını arıyorum, PAL olmalı...

P.S. bence yeni alacaklar 3DS XL alsın, ben normalini satıp XL aldım, çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydahm

Kid Icarus: Uprising
    Tales of the Abyss
    Shinobi

P.S. bence yeni alacaklar 3DS XL alsın, ben normalini satıp XL aldım, çok memnunum.

Nereden ve ne kadara aldınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quote:

Orijinalden alıntı: aydahm

Kid Icarus: Uprising
    Tales of the Abyss
    Shinobi

Nereden ve ne kadara aldınız ?

Almanya'dan bir arkadaşım getirdi, 200 avroydu...
  • Güzel fiyat hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Street Fighter 3DS online özellikleri çok güzel
    Ridge Racer 3DS güzel modları olan bir yarış oyunu
    Tom Clayns: Ghost Recon 3DS , farklı askerleri yönettiğiniz (sniper, komando, ağır makinalı, bombacı... ) strateji oyunu.

Dragon Quest IV DS
    Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations DS

Ozenli ve temiz kullandım.
    Oyunların Hepsi PAL , Kutulu ve Kitapçıklıdır..
    Ankaradan elden alışveriş ilk terciğim. diğer illere kargo ile gonderebilirim.
    Kalan 5 oyun Hepsi 100 TL.
    Fiyatı gayet ucuz tuttum.

cihazı satalı cok oldu bunlar oyle rafta duruyor. birileri oynasın.. :)
  • yaa 3ds sahibi arkadaşlara 1-2 sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. bazı yerlerde rastladım 3ds'i kapatınca alt ekranın çıkıntıları üst ekranı çiziyormuyumuy iz mi bırakıyormuş var mı böyle bir şey? bir de re revelations snake eater gibi oyunlar circle pad pro olmadan rahat oynanabliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

yaa 3ds sahibi arkadaşlara 1-2 sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. bazı yerlerde rastladım 3ds'i kapatınca alt ekranın çıkıntıları üst ekranı çiziyormuyumuy iz mi bırakıyormuş var mı böyle bir şey? bir de re revelations snake eater gibi oyunlar circle pad pro olmadan rahat oynanabliyor mu?

İkisini de cevaplayayım:
    1. Evet çiziyor ama çözümü basit gözlük sileceği koy araya (ben öyle yapıyorum)
    2. Şuanda oynuyorum Revelations ı 8. bölüme geldim ve kontrol bakımından hiçbir problem yaşamadım circle pad pro olmadan da gayet akıcı oyanışı var. ( hayatımda oynadığım en iyi Resident Evil olmuş)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

yaa 3ds sahibi arkadaşlara 1-2 sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. bazı yerlerde rastladım 3ds'i kapatınca alt ekranın çıkıntıları üst ekranı çiziyormuyumuy iz mi bırakıyormuş var mı böyle bir şey? bir de re revelations snake eater gibi oyunlar circle pad pro olmadan rahat oynanabliyor mu?

İkisini de cevaplayayım:
    1. Evet çiziyor ama çözümü basit gözlük sileceği koy araya (ben öyle yapıyorum)
    2. Şuanda oynuyorum Revelations ı 8. bölüme geldim ve kontrol bakımından hiçbir problem yaşamadım circle pad pro olmadan da gayet akıcı oyanışı var. ( hayatımda oynadığım en iyi Resident Evil olmuş)

gözlük sileceği mi? şu an 3ds'ten soğudum öyle böyle değil hem de. nintendo gibi efsane bir firma nasıl böyle bir tasarım hatası yapabilir aklım almadı gerçekten. yani ben 3ds'imi kapatıp elime alıp dışarı çıkarken araya bir tane bez koymam gerekicek öyle mi? tek kelimeyle skandal.

• Öyle abartılacak bir şey değil. Ha hata yapmıştır o kesin ama soğuyacak bir şey yok :)

• yalnız keşke burda da ps vita kulübü gibi geniş kapsamlı bir konu açılsaymış böyle eksik olmuş biraz. bi de nintendo ds serisi başlığının altında burası ama 3ds ds serisinden değil ki bambaşka bir nesil bambaşka bir cihaz. 3ds kendine ait bir başlığı hakediyor.
  • Öyle güncel ve kapsamlı bir başlığı sonuna kadar hakediyor kesinlikle ama ülkemizde hakettigi ilgiyi göremiyor maalesef.

Namık Kemal in meşur sözündeki gibi "Altın yere düşmekle değerinden bir şey kaybetmez"

• Ya bu Nintendo hala Turkiyeye Disbritor bulamadimi? Oyunlari yurt disindan siparis etmek zorunda kaliyorum o da cok uzun suruyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Ya bu Nintendo hala Turkiyeye Disbritor bulamadimi? Oyunlari yurt disindan siparis etmek zorunda kaliyorum o da cok uzun suruyor :(

Ben ebay.co.uk tan açık artırmayla alıyorum yarı fiyatına ve 4 günde geliyor :)
  • Arkadaşlar benim R4 ile ilgili geniş konum silinmiş. :S Saatlerce uğraşmıştım o konuyu hazırlamak için epeyde ilgi görmüştü neden silindi bilmiyorum illegal paylaşımlar yasak değil diye biliyorum. Yöneticilerle iletişime nasıl geçerim.

• Wii Uyu gümrük riskiyle getirttireceğim :D eBaydan bir satıcıyla anlaşıp birşeyler yapacagım artık. Çünkü 3DS kutusundan daha büyük ve ağır HALO kutularını getirttim sorunsuz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetoguzderin -- 11 Eylül 2012; 14:54:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.