Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Modernova

Wii Uyu gümrük riskiyle getirttireceğim :D eBaydan bir satıcıyla anlaşıp birşeyler yapacagım artık. Çünkü 3DS kutusundan daha büyük ve ağır HALO kutularını getirttim sorunsuz :D

Aynı şekilde 3DS XL getirtsem ve gümrükte kalsa hangi işlemler sonucu alabilirim? Bir de ilçemden alabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quote:

Wii Uyu gümrük riskiyle getirttireceğim :D eBaydan bir satıcıyla anlaşıp birşeyler yapacagım artık. Çünkü 3DS kutusundan daha büyük ve ağır HALO kutularını getirttim sorunsuz :D

Aynı şekilde 3DS XL getirtsem ve gümrükte kalsa hangi işlemler sonucu alabilirim? Bir de ilçemden alabilir miyim?

PM attım.
  • quote:

quote:

quote:

PM attım.

Teşekkürler ;)

• Bu grup neden bu kadar sessiz soluksuz yahu hic mi 3ds sahibi yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet 3ds i elinden bırakıp konuya giremiyor ki. Bak Vitacilara oyun yok hepsi tarayıcıda

• quote:

Millet 3ds i elinden bırakıp konuya giremiyor ki. Bak Vitacilara oyun yok hepsi tarayıcıda

Bu yorum guzeldi

• Mesajınız alıntılandı diyip duruyor sürekli. Bug oldu galiba onun için editledim.
    @soniczeki verdi cevabı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş JK -- 24 Eylül 2012; 12:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş JK

Mesajınız alıntılandı diyip duruyor sürekli. Bug oldu galiba onun için editledim.
    @soniczeki verdi cevabı teşekkürler.
    R4i gold pro 'nun yanında bir usb varmı? DS kart girişli hafıza kartı değil. Eğer varsa pc dende yapabilirsin update sini. Ama değilse kendi sitesinden son kerneli indirip hafıza kartına atacaksın sonra bir ds lite dan update yapıp 3DS de oynayacaksın. :D

Bir kötü haberim var 3DS geçtiğimiz perşembe bir system update daha yaptı. O yüzden biraz bekleyeceksin. Bende r4 kartıma update çıkmasını bekliyorum. Sistemimi güncellemedim ama otomatik indirmiş >.< habire uyarı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 25 Eylül 2012; 22:38:03 >
  • arkadaslar ben 1-2 ay ıcersınde 3ds alcamda karasz kaldm vitada alablrm.3ds agır basıo ama aklımı karıstıran bısı var nıntendonun japonyaya cıkardıgı oyunları avrupaya cıkarmaması oyun azlıgına neden olurmu konsalda ve nıntendonun tr yetkili servisi kapandıgı ıcın oyunlar trye gelse bile oyunlarını nerden alcagım izmirde alabilegm yer varmı?
  • arkadaşlar elimde Dead or Alive: Dimensions var, PAL, kutulu, tertemiz, fiyat 70TL.

takas için Tales of the Abyss, Kid Icarus veya Shinobi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

arkadaslar ben 1-2 ay ıcersınde 3ds alcamda karasz kaldm vitada alablrm.3ds agır basıo ama aklımı karıstıran bısı var nıntendonun japonyaya cıkardıgı oyunları avrupaya cıkarmaması oyun azlıgına neden olurmu konsalda ve nıntendonun tr yetkili servisi kapandıgı ıcın oyunlar trye gelse bile oyunlarını nerden alcagım izmirde alabilegm yer varmı?

Ne yazikki ne Istanbulda nede Izmirde oyunu bulamazsin.Ama GG de shoptodan komisyonla getiren saticilar var ben ordan 1-2 oyun aldim.

• Arkadasar elimde Resident Evil:Revelations var.Satmiyorum sadece Super Mario 3D Land'ile takas dusunuyorum.Oyun PAL 2. Bolgedir..

• Elimde PAL kutulu kitapçıklı New Super Mario Bros. 2 var arkadaşlar Kid Icarus ile takas düşünüyorum.

• arkadaslar bende 3ds pal oyun alicam satmak isteyen arkadaslar pm atarsa sevinirim almak istedigim oyunlar : Tom Clancy's Ghost Recon:
    Shadow Wars. -- The Legend of Zelda - Ocarina of
    Time. -- Resident Evil The Mercenaries
    3D. -- Metal Gear Solid - Snake Eater 3D. -- Pro Evolution Soccer 2012 3D. -- James Noirs Hollywood
    Crimes. -- Tom Clancys Splinter
    Cell 3D. -- fifa 12 -- Super Mario 3D Land. -- simdiden tesekkurler

• hocam lego oyunu 3ds için duruyorsa alayım saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

arkadaslar ben 1-2 ay ıcersınde 3ds alcamda karasz kaldm vitada alablrm.3ds agır basıo ama aklımı karıstıran bısı var nıntendonun japonyaya cıkardıgı oyunları avrupaya cıkarmaması oyun azlıgına neden olurmu konsalda ve nıntendonun tr yetkili servisi kapandıgı ıcın oyunlar trye gelse bile oyunlarını nerden alcagım izmirde alabilegm yer varmı?

Nintendo'nun hemen hemen hiçbir el konsolunda oyun yetersizliği diye bir şey görmedim. Artı yıllarca DS kullanmama ve şimdi 3DS'e geçmeme rağmen, hala başlayamadığım onlarca DS oyununu oynamayı tercih ediyorum. Hiç DS kullanmadıysan, DS kütüphanesi bile seni senelerce götürür.

Bu arada Vita da kullanıyorum ve o da kendine has harika bir sistem ve uzun vadede başarılı olacağını düşünüyorum. Ama onun oyun desteği konusunda garanti veremez kimse şu an için. Fakat bence güncel kütüphanesi herkesin şikayet ettiği kadar yetersiz değil, insanlar sadece birkaç mainstream oyunu oyun sandıkları için bu kadar tepki veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Arkadaşlar benim R4 ile ilgili geniş konum silinmiş. :S Saatlerce uğraşmıştım o konuyu hazırlamak için epeyde ilgi görmüştü neden silindi bilmiyorum illegal paylaşımlar yasak değil diye biliyorum. Yöneticilerle iletişime nasıl geçerim.

İllegal paylaşımlar yasak. Keşke yedekleseydin konunu, belki mod'lar metnini iade eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: salvo

quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Arkadaşlar benim R4 ile ilgili geniş konum silinmiş. :S Saatlerce uğraşmıştım o konuyu hazırlamak için epeyde ilgi görmüştü neden silindi bilmiyorum illegal paylaşımlar yasak değil diye biliyorum. Yöneticilerle iletişime nasıl geçerim.

İllegal paylaşımlar yasak. Keşke yedekleseydin konunu, belki mod'lar metnini iade eder.

Baska bir forumda da paylasmisim. :D Yeni gordum.

• selamlar,
    3DS oyunları oynanmadan duruyor birileri alsın.

--Street Fighter 3DS
    Online özellikleri çok güzel. Tek 3DS Street Fighter oyunu. Başka Street Fighter yok 3DS için. (Versiyon soranlar için Super.. Ultra.. falan.. )
    --Ridge Racer 3DS
    Güzel modları olan bir yarış oyunu
    --Tom Clayns: Ghost Recon 3DS
    Farklı askerleri yönettiğiniz (sniper, komando, ağır makinalı, bombacı... ) strateji oyunu.

--Dragon Quest IV DS uzun soluklu DS RPG oyunu

Ozenli ve temiz kullandım.
    Oyunların Hepsi PAL , Kutulu ve Kitapçıklıdır..
    Ankaradan elden alışveriş ilk terciğim. diğer illere kargo ile gonderebilirim.
    Kalan 4 oyun Hepsi 90 TL.
    Fiyatı gayet ucuz tuttum.

cihazı satalı cok oldu bunlar oyle rafta duruyor. birileri oynasın.. :)

Takas: xbox gitarı ile yada gamepad'i ile olabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_64927805/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67528212

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcali -- 31 Ekim 2012; 9:38:56 >

• Elimde Super Street Fighter 4 3D Edition takasliktir mantikli takas tejliflerini acigim..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.