Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takaslik değil ama uygun fiyata satmayi düşünürseniz:

PAL paper mario ve super mario 3d land alabilirim.

kutusu vs olmasa da olur, fiyat benim için daha önemli.

super mario 3d land için 50 tl, paper mario için 70 tl civari verebilirim 2.el için.
  • Kardeş resident evil merc pal ise hmn bugun alym 30 tl kabul edesen kargo yok. Bsy yok ztn İzmir elden hadi cvbini bklym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead or Alive: Dimensions (PAL) satıyorum, ilgilenenler için bağlantı:

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/dead-or-alive-dimensions-3ds-pal-74250600#product-information
  • RESİ REV arıyorum arkadaşlar satan varsa, istanbul veya bursada elden takas da yapabiliriz RESİ MERC ya da SF verebilirim

Takas yapmak isteyen olur diye düşünüyorum çünkü resi rev bitince bırakılcak bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.SH

RESİ REV arıyorum arkadaşlar satan varsa, istanbul veya bursada elden takas da yapabiliriz RESİ MERC ya da SF verebilirim

Takas yapmak isteyen olur diye düşünüyorum çünkü resi rev bitince bırakılcak bir oyun

istanbul'daysan yapalım.
  • farming simulator pal isteyenler takas teklifinde bulunabilir. ntsc olarakta code of princess var takas olur ama takas teklif edecekler ntsc oyun teklif etsinler
  • arkadaşlar şu konuyu canlandıralım.. zelda pack alıp oyununu elinden çıkarmak isteyen varsa teklifleri beklerim.
  • su anda elimde sadece zelda oyunu var ve oynuyorum. bitirsem dahi elden cıkarmayı düşünmüyorum arşivlik bir oyun bence. yarın kısmet olursa residet evil revelations u almayı planlıyorum...
  • pes 2012 3ds ve splinter cell 3ds oyunları var elimde takas veyya satlıktır.istanbul kadıköydeyim. fiyat(50 tl herbir oyun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.SH

RESİ REV arıyorum arkadaşlar satan varsa, istanbul veya bursada elden takas da yapabiliriz RESİ MERC ya da SF verebilirim

Resident Evil Revelations bitince bırakalacak bir oyun kısmına katılmıyorum episode 4 ü oynadıktan sonra şu fikrinin değişeceğine eminim. Street fighter 3d ile birlikte resident evil revelations arşivlik iki oyundur ayrıca online modlarıda fevkalade
  • bende resident evil şiparişi verdim umarım oyunu beğenirim ..
  • 3ds oyunlarını uygun olarak nereden alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 12 Mart 2013; 12:22:22 >
  • gitti gidiyorda su anda fiyatlar uygun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugomistral88

bende resident evil şiparişi verdim umarım oyunu beğenirim ..

revelations mi hocam? nerden ve kaca aldiginizi ogrenebilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

quote:

Orijinalden alıntı: ugomistral88

bende resident evil şiparişi verdim umarım oyunu beğenirim ..

revelations mi hocam? nerden ve kaca aldiginizi ogrenebilir miyim?

pm gönderdim hocam ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: havva3333

pes 2012 3ds ve splinter cell 3ds oyunları var elimde takas veyya satlıktır.istanbul kadıköydeyim. fiyat(50 tl herbir oyun)

pes satıldımı
  • Elinde Ntsc oyun olan varsa alma niyetim var. PM den ulaşabilirsiniz.

• Elimde pes 2011 ve formula 2011 oyunlari var.Oyunlar pal ve hic kullanilmadi kutu ve kitapciklari mevcuttur, ntsc oyunlarla takas edilebilir, oncelikli tercihim yaris ve spor oyunlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

Elimde pes 2011 ve formula 2011 oyunlari var.Oyunlar pal ve hic kullanilmadi kutu ve kitapciklari mevcuttur, ntsc oyunlarla takas edilebilir, oncelikli tercihim yaris ve spor oyunlari.

2 oyunun fiyatını pm atarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

Elimde pes 2011 ve formula 2011 oyunlari var.Oyunlar pal ve hic kullanilmadi kutu ve kitapciklari mevcuttur, ntsc oyunlarla takas edilebilir, oncelikli tercihim yaris ve spor oyunlari.

2 oyunun fiyatını pm atarmısınız.

attım hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.