Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ELİNDE NİNTENDO DOGS OYUNU OLAN VARMI PAL OLMAZ ÜZERE İSTANBULDAN ALMAK İSTİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

ELİNDE NİNTENDO DOGS OYUNU OLAN VARMI PAL OLMAZ ÜZERE İSTANBULDAN ALMAK İSTİYORUM.

hocam eger sifir almak istiyosaniz linkteki saticiyi tavsiye ederim fiyatlar cok iyi

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=117207472

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

ELİNDE NİNTENDO DOGS OYUNU OLAN VARMI PAL OLMAZ ÜZERE İSTANBULDAN ALMAK İSTİYORUM.

hocam eger sifir almak istiyosaniz linkteki saticiyi tavsiye ederim fiyatlar cok iyi

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=117207472

hocam kredi kartı yok elden almak istiyorum

• ucuz ntsc oyunlar arıyorum arkadaşlar
    öncelikli tercihim
    asphalt
    ridge racer
    formula 1
    pes.
  • Mario 3d Land, Mario Kart 7 pal oyunlarını alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

ucuz ntsc oyunlar arıyorum arkadaşlar
    öncelikli tercihim
    asphalt
    ridge racer
    formula 1
    pes.

asphalt 15 fps hocam. iğrenç hiç istemeyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

öncelikli tercihim
    asphalt
    ridge racer
    formula 1
    pes.

Hocam cevap icin tesekurler, youtube‘da baktim guzele benziyordu :) yaris platformunda hangi oyunlari onerirsiniz?need for speed the run nasil sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

öncelikli tercihim
    asphalt
    ridge racer
    formula 1
    pes.

Hocam cevap icin tesekurler, youtube‘da baktim guzele benziyordu :) yaris platformunda hangi oyunlari onerirsiniz?need for speed the run nasil sizce ?

Mario Kart 7 dururken başka yarış oyunu aramana gerek yok ki. Birçok kişiye ve siteye göre gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quote:

quote:

quote:

öncelikli tercihim
    asphalt
    ridge racer
    formula 1
    pes.

Mario Kart 7 dururken başka yarış oyunu aramana gerek yok ki. Birçok kişiye ve siteye göre gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu.

Hocam,Mario Kart‘i arkadasim gonderdi Abd‘den, sadece elime ulasmasini bekliyorum ,alternatif ariyorum.

• Naçizane tavsiyem; söylediğin oyunların hiçbiri (Pes hariç) iyi sayılmaz. Super Mario 3D Land, Resident Evil:Revelations, Kid Icarus, NSMB2 belki çok ucuz değil ama bunlardan birine yönel derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Naçizane tavsiyem; söylediğin oyunların hiçbiri (Pes hariç) iyi sayılmaz. Super Mario 3D Land, Resident Evil:Revelations, Kid Icarus, NSMB2 belki çok ucuz değil ama bunlardan birine yönel derim.

tesekurler tavsiyeleriniz icin.

• resident evil revalations şiddetle tavsiye ediyorum
  • Elimde 20 dk oynanms takaslık zelda ocarina of time var sm3dland, mario kart7, kid icarus, re:revalations öncelikli olmak üzere takas düsünenler pm atabilir.
  • Sıfır oyuna 150 lira vermek verine bundle halde konsolu alıp sonra 230-250 liradan elden çıkarmak daha karlı. Böylece oyun 50-60 liraya geliyor

Bu nasıl iş anlamadım zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redar

Sıfır oyuna 150 lira vermek verine bundle halde konsolu alıp sonra 230-250 liradan elden çıkarmak daha karlı. Böylece oyun 50-60 liraya geliyor

Bu nasıl iş anlamadım zaten...

Aynı mantıkla konsol + oyun alacağıma bundle alıp oyunu ucuza getirilir.Zaten başlıca oynanması gereken oyunlardandır zelda ve mario land sonra bide onları arama derdine düşmezler hem zaten Mario Land zor ve pahalı bulunuyor.

Bu arada ben 2. el bölümünde "Deneme amaçlı açılmış" 3DS yığılması bekliyordum o kadar çok olmamış millet sevdi heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 25 Mart 2013; 12:30:37 >

• Arkadaşlar Mario 3d Land bundle pack aldım ama Mario pek sevmiyorum oyunu da çok sevemedim isteyen varsa mesaj atabilir. Kutusu vesaire her şeyi duruyor, 1 saat civarı kullandım totalde. Takas tekliflerine açığım. Özellikle Professor Layton'ın 3ds için çıkanını ve eski ds için Professor Layton oyunlarını istiyorum.

Edit: Oyun forum dışına satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro magnon -- 27 Mart 2013; 21:33:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro magnon

Arkadaşlar Mario 3d Land bundle pack aldım ama Mario pek sevmiyorum oyunu da çok sevemedim isteyen varsa mesaj atabilir. Kutusu vesaire her şeyi duruyor, 1 saat civarı kullandım totalde. Takas tekliflerine açığım. Özellikle Professor Layton'ın 3ds için çıkanını ve eski ds için Professor Layton oyunlarını istiyorum.

DS için oyun alacağınıza bence R4 kart alıp bütün ds oyunlarını oynamak çok daha mantıklı.
  • Elimde bulundurmak için istiyorum hocam Professor Layton serisinin benim için ayrı bir yeri var. Satın almak isteyen varsa açığım elbet.

Edit: Oyun forum dışına satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro magnon -- 27 Mart 2013; 21:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro magnon

Elimde bulundurmak için istiyorum hocam Professor Layton serisinin benim için ayrı bir yeri var. Satın almak isteyen varsa açığım elbet.

Anladım hocam. GG vs sitelere baktım da 3ds versiyonu 125 TL, ds versiyonları ise daha pahalı.
  • resident evil revelations pal takas acıktır. teklifler pm den lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.