Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugomistral88

resident evil revelations pal takas acıktır. teklifler pm den lütfen

hocam hikayeyi bitirip satiyomusun hemen? daha co op yapacaktik seninle :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

quote:

hocam hikayeyi bitirip satiyomusun hemen? daha co op yapacaktik seninle :)

yok cnm yapmam hemen yazıyım dedim ama kafama uyan oyun olursa takaslarım co op yaparız sen ekliysen bende
  • quote:

Takasta hangi oyunları düşünürsün ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quote:

Takasta hangi oyunları düşünürsün ?

pm den olursa daha iyi olur teklifleriniz nelerdir ona göre değerlendirme yaparım ..
  • RABBIDS Rumble var elimde NTSC takas her oyunla düşünülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaanyesillik

RABBIDS Rumble var elimde NTSC takas her oyunla düşünülür.

pm
  • Youtube'ta 3ds oyunlarına bakarken calcio bit diye bir oyun gördüm.Baya hoşuma gitti.
    http://www.youtube.com/watch?v=_fc3FYkPoOE
    Bu oyundan haberi olan var mı?Çıktı mı çıkçak mı?Nerden bulabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastMan

Youtube'ta 3ds oyunlarına bakarken calcio bit diye bir oyun gördüm.Baya hoşuma gitti.
    http://www.youtube.com/watch?v=_fc3FYkPoOE
    Bu oyundan haberi olan var mı?Çıktı mı çıkçak mı?Nerden bulabiliriz?

Oyunu araştırdım da zamanında GBA sürümü çıkmış. Geçen yaz da 3ds sürümü çıkmış ama 2'si de sadece Japonya'ya özel. İngilizce sürümü çıkmayacak gibi gözüküyor.
  • Teşekkürler.Keşke çıksa güzel oyuna benziyor
  • Arkadaşlar Resident Evil'in multiplayer modu var mı? Mario Kart 7 ile arasında kararsız kaldım acayip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Arkadaşlar Resident Evil'in multiplayer modu var mı? Mario Kart 7 ile arasında kararsız kaldım acayip.

var kardes ikisinde de ama mk7 nin multisi daha eglenceli cogu insana gore

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Arkadaşlar Resident Evil'in multiplayer modu var mı? Mario Kart 7 ile arasında kararsız kaldım acayip.

İkisi de muhteşem oyunlar. Multi ikisinde de var. İmkanın varsa ikisini de al yoksa MK7 (ne kadar çok iki kullandım )

• O zaman önce MK, sonra RE.
  • Şu sıralar Super Mario 3D Land, Mario Kart 7, New Super Mario Bros.(DS) ve Goal 3 ün DS versiyonunu oynuyorum. Resmen oyuna doydum. PS3 ü 2 aydır açmadım

• Super Mario 3D Land pal oyunumu satıyorum yada takaslayabilirim konum;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73968587&p=1#73968587

• arkadaslar mario kart 7 denen oyun bi harika ya. sirayla zelda oot, re rev, ssf4 ve driverdan sonra mk7 aldim, mk7nin kartusunu iki haftadir cihazdan cikarmadim bile inanin:) tek eksigim evde net problemim var, bi de onlinea dalarsam bi daha cikamam sanirim:) bu arada deneyimli arkadaslar, blue shellden kacmayi bilen var midir?:p

• quote:

arkadaslar mario kart 7 denen oyun bi harika ya. sirayla zelda oot, re rev, ssf4 ve driverdan sonra mk7 aldim, mk7nin kartusunu iki haftadir cihazdan cikarmadim bile inanin:) tek eksigim evde net problemim var, bi de onlinea dalarsam bi daha cikamam sanirim:) bu arada deneyimli arkadaslar, blue shellden kacmayi bilen var midir?:p

Mk7 nin online i muthis hocam boyle bir oyun yok basindan kalkamiyorum. Oyunu alali 10 gun olmadi bile simdiden 40 saat oynamasim. Yemin ediyorm oyuna doydum ps3 u acmiyorm artk. Ucuza bu konsolu satanlardan Allah razi olsun Blue shell den kurtulmayi tam bilmiyorm ama bir yol gelistirdm ise yariyor. Hatirladigima gore yolda denk gelmezse gidip birinci kimse ona tosluyor..Alt ekranda gorup hiz kesip 2. olursaniz kurtulabiliyorsunz diye hatirliyorm..

• Arkadaşlar bir süre evde olmıycam o yüzden xbox evde kalıcak.Nintedo 3ds i yeni aldım 2 tane oyun aliyim diyorum uzun sürücek hatta bitmeyecek kaliteli 2 oyun tavsiyesi verir misiniz.Ben ilk zeldayı alim dedim yanına da mario 3d land ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornovaaltay

quote:

arkadaslar mario kart 7 denen oyun bi harika ya. sirayla zelda oot, re rev, ssf4 ve driverdan sonra mk7 aldim, mk7nin kartusunu iki haftadir cihazdan cikarmadim bile inanin:) tek eksigim evde net problemim var, bi de onlinea dalarsam bi daha cikamam sanirim:) bu arada deneyimli arkadaslar, blue shellden kacmayi bilen var midir?:p

Mk7 nin online i muthis hocam boyle bir oyun yok basindan kalkamiyorum. Oyunu alali 10 gun olmadi bile simdiden 40 saat oynamasim. Yemin ediyorm oyuna doydum ps3 u acmiyorm artk. Ucuza bu konsolu satanlardan Allah razi olsun Blue shell den kurtulmayi tam bilmiyorm ama bir yol gelistirdm ise yariyor. Hatirladigima gore yolda denk gelmezse gidip birinci kimse ona tosluyor..Alt ekranda gorup hiz kesip 2. olursaniz kurtulabiliyorsunz diye hatirliyorm..

evet hocam birinciye tosluyor ama mesela finishe cok az kalmisken de yavaslayip 2.olmaya calismak anlamsiz. youtubedan birkac kisi yesil kabukla mavi kabugun engellendigini ama zamanlamanin cok onemli oldugunu yazmis ama tam cozemedim. bilen biri varsa cok iyi olur:) lanet mavi kabuk ya hem param hem siram gidiyo:)

• Paper Mario alsam pişman olur muyum?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.