Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Çıkan Animal Crossing (PAL) oyununu arıyorum. Yurt dışından 26 Pounda geliyor fakat shopto hesabım yok pek bilmiyorum.

Takas etmek isteyen olurda Luigis Mansion 2 veya Pokemon koleksiyonumdan bir kaç oyun gibi seçenekler sunabilirim.

Kutusu açılmamış sıfır Skylanders Başlangıç paketi de verebilirim.

Dediğim gibi yalnızca bu oyunu istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 14 Haziran 2013; 15:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Yeni Çıkan Animal Crossing (PAL) oyununu arıyorum. Yurt dışından 26 Pounda geliyor fakat shopto hesabım yok pek bilmiyorum.

Takas etmek isteyen olurda Luigis Mansion 2 veya Pokemon koleksiyonumdan bir kaç oyun gibi seçenekler sunabilirim.

Kutusu açılmamış sıfır Skylanders Başlangıç paketi de verebilirim.

Dediğim gibi yalnızca bu oyunu istiyorum.

Ben de yeni aldım shopto'dan, bekliyorum. Ekleşelim bir ara :) eShop'tan almak mantıklı aslında, sürekli tak çıkar yapmamak için. Takas için bulursun umarım ama daha bir süre buralara düşeceğini sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 14 Haziran 2013; 15:41:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese. Ben 3ds yeni aldim ankarada oyun takas edebiliceğim veya 2. El oyun alabileceğim yerler varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3DS için Need For Speed: The Run'ımı başka bir oyunla takaslamayı düşünüyorum.

İlgilenen olursa PM atabilir
  • arkadaşlar : Heroes of Ruin'i bitirdim satıyorum. oyun 15 günlük ve sıfırdan farksızdır.
    Kutusu ve kitapçığı tamdır.
    Fiyat: 80 tl'dir. pazarlık teklif etmeyin görmezden gelinecektir.
    İstanbul içi elden teslim edilir. (Üsküdar,Kasımpaşa,Taksim,Mecidiyeköy)
    Takas için aradığım oyunlar : Kid İcarus Uprising veya Luigi Mansion dur. ayrıca 2.el bölümünde ilanım mevcuttur.
  • Elimde Temiz Nintendo PES 2011 3DS var. Mario Kart, Mario Land, Resident Evilation ile takas etmek istiyorum. İlgilenen iletişime geçebilir.
  • Mario 3D Land arıyorum arkadaşlar. PAL olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardxx

Merhaba herkese. Ben 3ds yeni aldim ankarada oyun takas edebiliceğim veya 2. El oyun alabileceğim yerler varmi.

takip çıkarsa bende bir bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

quote:

Orijinalden alıntı: edwardxx

Merhaba herkese. Ben 3ds yeni aldim ankarada oyun takas edebiliceğim veya 2. El oyun alabileceğim yerler varmi.

takip çıkarsa bende bir bakarım

Tamam ben söylerim sana.Ayrica dr de bir oyun alana ikincisi bedava ds 3ds oyunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler orjinal oyun çalıştırmak için sistemin updatelerinin yapılması gerekiyor diyor doğru mudur. Mesela Street fighter'ı yada Mari kart'ı online oynamak için son sistem güncellemesini yapmak mı gerek?
  • selamlar. resident evil: revelations (ntsc-u) arıyorum. elinde olanlar iletişime geçerse sevinirim.
  • heroes of ruin 65 lira oldu arkadaşlar. kid icarus veya luigi mansion ile takas olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknowiki

Beyler orjinal oyun çalıştırmak için sistemin updatelerinin yapılması gerekiyor diyor doğru mudur. Mesela Street fighter'ı yada Mari kart'ı online oynamak için son sistem güncellemesini yapmak mı gerek?

bahsettiğin r4 kart için olan durumsa kısaca açıklayım r4 kart sürümü ile nintendo 3ds konsolun sürümü aynı olmalı ki çalışsın şayet kartı almadan 3ds konsolu gnceleldin son sürüme kartın o sürüm için olan güncelleemsini beklemelisin son güncel sürüm 3ds'ye kartı takarsan siyah ekran alırsın birdaha akrtı çalıştıramazsın ancak ds konsol bulup güncelelme yapmalısın yada r4 kartı usb üzerinden pcye takabileceğin aparat lazım onunla fw atman gerekli

orjinal oyun için öyle bir zorunluluğun yok tak çalıştır oyna sadece 3ds üzerinden internetten demo indirebilmen için güncelleme gerekli ama r4 kartın var ve ds oyunları oynuyorsan r4 kartın güncellemesi çıkmadan sakın 3ds'yi güncelleme

• Cevap için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiséAgainst -- 25 Haziran 2013; 19:18:15 >
  • satılık fire emblem awakening . Oyun 20 günlük ve PAL'dır. Kutusu ve Kitapçığı eksiksiz bi şekilde mevcuttur.İstanbul içi elden teslim edilir.(Kasımpaşa,Taksim,Mecidiyeköy,Üsküdar) Komisyonu ödenmesi şartıyla Sanalpazar üzerinden ilan açılır yahut Ptt kargo ile kapıda ödeme gönderilir.
    Fiyat:85 tl'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt. -- 3 Temmuz 2013; 2:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesukru

Oyun 20 günlük ve PAL'dır. Kutusu ve Kitapçığı eksiksiz bi şekilde mevcuttur.İstanbul içi elden teslim edilir.(Kasımpaşa,Taksim,Mecidiyeköy,Üsküdar) Komisyonu ödenmesi şartıyla Sanalpazar üzerinden ilan açılır yahut Ptt kargo ile kapıda ödeme gönderilir.

hocam oyun neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

Oyun 20 günlük ve PAL'dır. Kutusu ve Kitapçığı eksiksiz bi şekilde mevcuttur.İstanbul içi elden teslim edilir.(Kasımpaşa,Taksim,Mecidiyeköy,Üsküdar) Komisyonu ödenmesi şartıyla Sanalpazar üzerinden ilan açılır yahut Ptt kargo ile kapıda ödeme gönderilir.

hocam oyun neydi ?

kusura bakmayın hocam başka bi sitedeki ilanımdan kopyaladım orda oyunun adı başlıkta yazıyordu ondan yanlışlık olmuş, düzenledim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

hocam oyun neydi ?

kusura bakmayın hocam başka bi sitedeki ilanımdan kopyaladım orda oyunun adı başlıkta yazıyordu ondan yanlışlık olmuş, düzenledim :)

tamamdır tam istediğim oyun of of of ama para yok beklemedeyim.

• quote:

satılık fire emblem awakening . Oyun 20 günlük ve PAL'dır. Kutusu ve Kitapçığı eksiksiz bi şekilde mevcuttur.İstanbul içi elden teslim edilir.(Kasımpaşa,Taksim,Mecidiyeköy,Üsküdar) Komisyonu ödenmesi şartıyla Sanalpazar üzerinden ilan açılır yahut Ptt kargo ile kapıda ödeme gönderilir.

1,5 aydır bu oyunu arıyordum. Bir türlü bulamamıştım keşke daha erken haber verebilseydin.

2 gün sonra Project x Zone çıkacak. Shopto'dan alacağım. Paramı ona ayırdım. Gelecek ay satılmazsa senden alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

quote:

satılık fire emblem awakening . Oyun 20 günlük ve PAL'dır. Kutusu ve Kitapçığı eksiksiz bi şekilde mevcuttur.İstanbul içi elden teslim edilir.(Kasımpaşa,Taksim,Mecidiyeköy,Üsküdar) Komisyonu ödenmesi şartıyla Sanalpazar üzerinden ilan açılır yahut Ptt kargo ile kapıda ödeme gönderilir.

1,5 aydır bu oyunu arıyordum. Bir türlü bulamamıştım keşke daha erken haber verebilseydin.

2 gün sonra Project x Zone çıkacak. Shopto'dan alacağım. Paramı ona ayırdım. Gelecek ay satılmazsa senden alabilirim.

hocam oyun bi arkadaşa yarın için rezerve durumda, muhtemelen satılacak. kısmet böyleymiş.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.