Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni 3DS standı almıştım ebay'den bugün geldi. 3 haftada elime geçti. 7.89 $ a aldım gayet ucuz göründü gözüme. birkaç fotoğraf çektim tavsiye ederim. 3ds benim ellerime çok küçük geliyordu oynarken yoruluyordum ellerim ağrıyordu bu alet iyi oldu. xbox gamepadinden esinlenmişler çok rahat.

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme

aldığım link ;

http://www.ebay.com/itm/151028526372?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

kesinlikle tavsiye ederim çok rahat ürün malzeme kalitesi fena değil iyi hissettiriyor elde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi237 -- 31 Mayıs 2013; 17:00:10 >

• Lego LOTR hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Demosunu ve PC versiyonunu denemiştim ve çok memnun kalmıştım.Almaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Lego LOTR hakkında ne düşünüyorsunuz?

Lego lotr tavsiye ederim hocam. Bugunlerde oynuyorum 3d ile muthis zevkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde captain america 3ds oyunu mevcut , takas tekliflerine açığım
  • Elimde takaslık Ridge Racer var. Kutulu, temiz durumda ve pal. Oynamadığım oyun olması şartıyla her teklife açığım
  • %25 indirimden aldim yurt disi 3o dolar yapiyor, bu oyunu cok övüyorlardi bakalim nasilmis , lego city
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

%25 indirimden aldim yurt disi 3o dolar yapiyor, bu oyunu cok övüyorlardi bakalim nasilmis , lego city

Hayırlı olsun. Wii U versiyonuna göre oldukça kötüymüş. Gerçi aynı oyun değil Wii U versiyonunun öncesini anlatıyor.

• sagol hocam, gta serisine benziyor altinda istedigin araba görevlere cikiyoruz eskiyalarla savasiyoruz ,grafik bakimindan tabiki wiiu dan kötü ama cebime koyup kirda bayirda cafede marketde canim nerde isterse oynuyorum bence 3ds wiiu dan neseli zevkli aklima gelmisken ben wiiu yu satip 3ds xl almistim simdi düsünüyorumda cokda iyi yapmisim
  • quote:

Dün aldım, bugün baya ilerledim. Çok zevkli, gerçekten.

Burda da dün aldığım gibi çektiğim fotoğrafı var, D&R'den almıştım :

Sırada Pirates of Caribbean-Star Wars-Batman-Lego City var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemanjaBjelica -- 1 Haziran 2013; 21:10:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

quote:

Gaza geldim ben de sipariş vereyim ya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

quote:

Gaza geldim ben de sipariş vereyim ya.

Verin hocam beğeneceğinize eminim.

• LEGO oyunları güzeldir. :)
  • Arkadaşlar 3DS imi almamla beraber yanında SuperMario oyunu geldi biraz oynadım fakat beğenmedim.
    Verdiğim [neredeyse 0 dır sadece 2 gün oynamak nasip oldu]

İstediğim
    Pokémon oyunları
  • Arkadaşla rstore mario pack 3ds leri 200 liradan koymuş,ben biraz acele ettim geçen haftalarda 260 dan aldım bir tane,aynı olay ilk aldığım 3ds te de olmuştu.Toplamda 110 lira zarardayım :( Bu ice white 3ds benim pek hoşuma gitmedi yön tuşları yamuk duruyor,ses az çıkıyor satıcı bu durumun farkına vardı galiba o yüzden bunların fiyatını düşürdü.Bendeki siyah olanla karşılaştırdığımda sesi yarı yarıya az çıkıyor belki versiyondan kaynaklıdır bilemiyorum beyazın versiyonu 2.2.0 filan siyah olan ise son versiyonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alig48

Arkadaşla rstore mario pack 3ds leri 200 liradan koymuş,ben biraz acele ettim geçen haftalarda 260 dan aldım bir tane,aynı olay ilk aldığım 3ds te de olmuştu.Toplamda 110 lira zarardayım :( Bu ice white 3ds benim pek hoşuma gitmedi yön tuşları yamuk duruyor,ses az çıkıyor satıcı bu durumun farkına vardı galiba o yüzden bunların fiyatını düşürdü.Bendeki siyah olanla karşılaştırdığımda sesi yarı yarıya az çıkıyor belki versiyondan kaynaklıdır bilemiyorum beyazın versiyonu 2.2.0 filan siyah olan ise son versiyonda.

önceki sefer zeldalı paketi düşünüp vazgeçmiştim .Bu sefer ki fiyattan kaçmaz gibi duruyo bahsettiniz ses sorunu versiyonla alakalı olmasın alma arifesindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

quote:

Orijinalden alıntı: alig48

Arkadaşla rstore mario pack 3ds leri 200 liradan koymuş,ben biraz acele ettim geçen haftalarda 260 dan aldım bir tane,aynı olay ilk aldığım 3ds te de olmuştu.Toplamda 110 lira zarardayım :( Bu ice white 3ds benim pek hoşuma gitmedi yön tuşları yamuk duruyor,ses az çıkıyor satıcı bu durumun farkına vardı galiba o yüzden bunların fiyatını düşürdü.Bendeki siyah olanla karşılaştırdığımda sesi yarı yarıya az çıkıyor belki versiyondan kaynaklıdır bilemiyorum beyazın versiyonu 2.2.0 filan siyah olan ise son versiyonda.

önceki sefer zeldalı paketi düşünüp vazgeçmiştim .Bu sefer ki fiyattan kaçmaz gibi duruyo bahsettiniz ses sorunu versiyonla alakalı olmasın alma arifesindeyim

Versiyonla alakalı olabilir,r ve l tetik tuşları biraz yumuşak geldi bana çıt çıt sesi gelmiyor beyazda ve yön tuşlarında çok boşluk var nasıl anlatsam bilemedim,yamuk duruyor.Açıkçası siyah olana göre bendeki beyaz biraz sorunlu gibi geldi bana.Diğer beyaz kullanan arkadaşlarında yorumlarını alın.Ama bu fiyatları görüpte bunları takmamak gerekiyor alacaksanız.Bana garip gelen oyunsuz olanlarında 200 liradan satılması oldu.Bu paket 200 e satılıyorsa normallerin 150 ye satılması gerekiyor.

• Arkadas dogru soyluyor yon tuslari hosuma gitmedi benimde cok dandik duruyor sirf oyunlu diye almistim onun yerine kirmizi alsaydim keske diyesim geliyor bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişi çoktan geçmiş bulundum bakalım sorunsuz olarak elime geçer inş
  • quote:

siparişi çoktan geçmiş bulundum bakalım sorunsuz olarak elime geçer inş

Bende bugün kırmızı sipariş geçtim aynı kişiye ama mesaj ile ulaşamadım bir türl hadi hayırlısı bakalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

quote:

siparişi çoktan geçmiş bulundum bakalım sorunsuz olarak elime geçer inş

Bende bugün kırmızı sipariş geçtim aynı kişiye ama mesaj ile ulaşamadım bir türl hadi hayırlısı bakalım :D

mesajla ulaşamamayla ilgili başka konularda da yazılmış fakat arkadaş yoğunluktan uğraşmıyo
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.