Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar one piece oyununu oynayan oldumu satan var mı?
  • geçenlerde sıfır super street fighter 4 45tl idi gittigidiyorda. ancak şimdi baktım kalmamış. bence fiyatı fena değildi.
  • Super Mario 3d Land bitti çok zevkliydi gerçekten
    Şimdi Zelda OOT geldi onunla vakit geçireyim biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 21 Mayıs 2013; 22:12:58 >
  • elimde Re: Revulations var takaslamak isteyen olursa mario land 3d, mario kart7 , mgs veya zelda ile takas ederim
  • Pes 2013 3d oynayanlar var mı arkadaşlar aranızda? izlenimleri neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Super Mario 3d Land bitti çok zevkliydi gerçekten
    Şimdi Zelda OOT geldi onunla vakit geçireyim biraz.

super mario 3d land geldi hocam çok sağol istersen referans isteği gönder 5 yıldız çakıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesukru

Pes 2013 3d oynayanlar var mı arkadaşlar aranızda? izlenimleri neler?

Hocam bende merak ediyorum 2013 ve daha eski olanin kalitesini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde bulunan mario kart 7 ve pes 2011‘i satiyorum. Oyunlar ntscdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resident evil oyunlarını tavsiye ediyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: endeleben

resident evil oyunlarını tavsiye ediyormusunuz

Ben ikisini de oynadım Mercenaries i tavsiye etmem. Ama RE:REV tam bir efsanedir. Hiç düşünmeden al..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • resident evil rev. alma. pcde oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

quote:

Bende merak ediyorum, ona göre FIFA ya da PES alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

quote:

Bende merak ediyorum, ona göre FIFA ya da PES alacağım.

pes veya fifa alacaksanız da şuan için almayın arkadaşlar. nasılsa 3-4 ay sonra 2014 versiyonları çıkacak onlardan alırsınız ki ben de almayı düşünüyorum. aramızda online ligler,turnuvalar falan düzenleriz güzel olur. bu arada netteki videolardan gördüğüm kadarıyla pes fifaya göre 1 adım daha önde,özellikle ülkemizde. he ikinci bi yol olarak da ps4 alacağım kesin olduğu için pes,nba gibi oyunları o konsolumda oynamayı da tercih edebilirim. çünkü pırıl pırıl grafiklerle online sistemi daha fazla gelişmiş bi cihaz bu tip oyunlar için daha uygun. nintendo konsollar biraz daha platform ve rpg oyunları için uygun. tabii bunlar benim fikirlerim.zaman ne gösterecek bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt. -- 26 Mayıs 2013; 22:38:07 >

• Nedennnn ısınamıyorum PES,Fifa,NBA, Diğer spor oyunlarına :/ 5dk oynayım sıkılıyorum. Ama bir sonic,mario oynarken sıkılmak nedir bilmiyorum.
  • ben mariodanda sıkılmaya başladım konsolu satmayı düşünüyorum yakında. gelecek yıl pokemon x-y'den sonra satarım büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

ben mariodanda sıkılmaya başladım konsolu satmayı düşünüyorum yakında. gelecek yıl pokemon x-y'den sonra satarım büyük ihtimal.

hocam bi konsoldan sıkılmamanın tek yolu ayda ya da 45 günde 1 bi oyun sahibi olmak. şimdi nintendo konsollar için oyun edinmek biraz sıkıntılı olduğu için sıkılmanız normal. ama nacizhane tavsiyem günde bi kenara 2tl ayırarak 45 günde 1 bi oyun sipariş edebilirsiniz shopto'dan. yoksa sürekli aynı oyunlar mutlaka sıkıyor bir süre sonra.
  • quote:

quote:

ben mariodanda sıkılmaya başladım konsolu satmayı düşünüyorum yakında. gelecek yıl pokemon x-y'den sonra satarım büyük ihtimal.

hocam bi konsoldan sıkılmamanın tek yolu ayda ya da 45 günde 1 bi oyun sahibi olmak. şimdi nintendo konsollar için oyun edinmek biraz sıkıntılı olduğu için sıkılmanız normal. ama nacizhane tavsiyem günde bi kenara 2tl ayırarak 45 günde 1 bi oyun sipariş edebilirsiniz shopto'dan. yoksa sürekli aynı oyunlar mutlaka sıkıyor bir süre sonra.

haklısınız hocamda daha ps3'e alınacak tonla oyun var. o biriktirdiğim 2 tl'ye last of us alırım Luigis Mansion alacağıma.

• quote:

quote:

quote:

haklısınız hocamda daha ps3'e alınacak tonla oyun var. o biriktirdiğim 2 tl'ye last of us alırım Luigis Mansion alacağıma.

o konuda haklısınız hocam tabii ki tercih meselesi. ben ps3 ümü sattığım için şu an sadece 3ds' odaklandım :) ps4 çıkınca da her iki konsolu da birlikte götürmeye çalışacağım artık mecbur :)

• quote:

para yetmiyor anasını satıyım of. alınacak o kadar çok şey varki.. yazın oculus rift çıkıyor. onu alacağım. pc toplamam lazım. ps4 almam lazım. ps3 oyunu pc oyunu 3ds oyunu ps4 oyunu... neyse ben gidip bir sayısal oynayayım en iyisi
  • quote:

quote:

para yetmiyor anasını satıyım of. alınacak o kadar çok şey varki.. yazın oculus rift çıkıyor. onu alacağım. pc toplamam lazım. ps4 almam lazım. ps3 oyunu pc oyunu 3ds oyunu ps4 oyunu... neyse ben gidip bir sayısal oynayayım en iyisi

bazılarından fedakarlık yapman gerekecek artık :) ne kadar cihaz o kadar masraf :)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.