Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

quote:

Orijinalden alıntı: tidus

quote:

siparişi çoktan geçmiş bulundum bakalım sorunsuz olarak elime geçer inş

Bende bugün kırmızı sipariş geçtim aynı kişiye ama mesaj ile ulaşamadım bir türl hadi hayırlısı bakalım :D

mesajla ulaşamamayla ilgili başka konularda da yazılmış fakat arkadaş yoğunluktan uğraşmıyo

Bu arada hocam linkteki ürün pal mıdır?
    Satıcıyla iletişime geçemedim bir türlü. Pal diye oyun aldım elimde patlamasın :)

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-metallic-red-86558380

• quote:

quote:

quote:

quote:

siparişi çoktan geçmiş bulundum bakalım sorunsuz olarak elime geçer inş

Bende bugün kırmızı sipariş geçtim aynı kişiye ama mesaj ile ulaşamadım bir türl hadi hayırlısı bakalım :D

mesajla ulaşamamayla ilgili başka konularda da yazılmış fakat arkadaş yoğunluktan uğraşmıyo

Bu arada hocam linkteki ürün pal mıdır?
    Satıcıyla iletişime geçemedim bir türlü. Pal diye oyun aldım elimde patlamasın :)

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-metallic-red-86558380

pal bende bu satıcıdan aldım .Benimde oyunlar yarın yola çıkıyo bakalım

• Hangi oyunları aldınız?

Ben Fire Emblem Awakening ile Tales Of The Abyss oyunlarını sipariş ettim heyecanla bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 4 Haziran 2013; 23:14:10 >
  • quote:

Hangi oyunları aldınız?

Ben Fire Emblem Awakening ile Tales Of The Abyss oyunlarını sipariş ettim heyecanla bekliyorum :)

Hocam nereden aldiniz acaba bu oyunlari?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GG üzerinden aldım

Amazon a da baktım ama çok pahalı oyunlar :( Çoğu oyunlarda indirim de yok o yüzden bayıldık biraz
  • Zelda ve Dead or Alive .RPG ye dalmışsınınz pek aram yok rpglerle bi PSP de zamanında jean d'arc 'ı beğenip oynamıştım.
  • Evet aslında Nintendo da oynayacağım oyun 10 u geçmez büyük ihtimalle.

Tale Of The Abyss için aldım sadece ama Zelda gibi oyunları da merak ediyorum. Zamanla onları da deneyeceğim.

Pokemon da çok merak ediyorum ama emin olamadım sever miyim sevmez miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 4 Haziran 2013; 23:25:42 >
  • denemekte fayda var.90 kuşağı için anlamı büyük zaten animesiydi,tasolarıydı az peşinde koşmadık .
  • quote:

Hangi oyunları aldınız?

Hayırlı olsun. Sorması ayıptır ne kadar aldınız? Gel sana Zelda ile Pokemon birlikte bir güzellik yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Hangi oyunları aldınız?

Hayırlı olsun. Sorması ayıptır ne kadar aldınız? Gel sana Zelda ile Pokemon birlikte bir güzellik yapayım.

Olur hocam yapın güzellik :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Hangi oyunları aldınız?

Olur hocam yapın güzellik :)

PM attım.
  • Elimde oynayıp bitirdiğim Epic Mickey Pal var.
    Aradığım bir sürü oyun var. Takas tekliflerine açığım.
  • arkadaşlar ben yeni nintendo 3ds aldım mario kartz 7 oyununu arıyorum bütçem 40-50 tl ayrıca mario 3d land oyununu sıfır 49 tl ye buldum alınır mı lego star wars 3 ve pes 2012 29 tlye alınır mı yaşım 22 olduğundan çocuk oyunu çıkmasın diye soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: paolo negro

arkadaşlar ben yeni nintendo 3ds aldım mario kartz 7 oyununu arıyorum bütçem 40-50 tl ayrıca mario 3d land oyununu sıfır 49 tl ye buldum alınır mı lego star wars 3 ve pes 2012 29 tlye alınır mı yaşım 22 olduğundan çocuk oyunu çıkmasın diye soruyorum

Mario 3D Land ı o fiyata kaçırma hemen al kalmaz falan. Ciddiyim 3DS in en iyi oyunu MK7 ve RE:Rev ile birlikte.
  • sağol hocam alacağım alınış şeklini de yazayım ihtiyacı olan varsa n11.com da gizaladan 64.90 a sepete ekleyin pepsi koduyla 11 lira ve avantajixle 5tl geri ödemeyle 48.90 tl oluyor ama kargo ücretliymiş 6-7 lira onun ücreti tutabilir başka oyunun var mı diye mesaj attım gizalaya varsa 1-2 oyun daha alabilirim
    lego star wars ve pes 2012 oynayan varsa bilgi verebilirse memnun olurum.
  • Takaslık Luigis Mansion 2 Dark Moon PAL

3DS yi daha dün aldığımdan oyun bugün kargoyla geldi.Yalnızca 20 dk oynadım. Bana hitap etmediği için aşağıdaki oyunlardan biriyle takas düşünüyorum.

Takas düşünebileceğim oyunlar:
    Kid Icarus
    Shin Megami Tensi Devil Survivor Overclocked 3DS
    Monster Hunter 3 Ultimate
    HARVEST MOON: TALE OF TWO TOWNS NINTENDO 3DS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 6 Haziran 2013; 21:15:19 >
  • beyler palladium d&r da 3ds nintendo ürünlerinde 2 al 1 öde kampanyası var.. re mercenaries, lego lotr, shinobi, ve su an aklıma gelmeyen bir sürü oyun var ve fiyatlar çok iyi.. yanlış hatırlamıyorsam bahsettiğim oyunlar 65-85 tl arasındaydı yani 40 civarına geliyor tanesi.. bence oyun almak isteyenler bi gitsin baksın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyunların duyuruları geldi gençler E3'den... N3DS'lerini satmayı düşünenler bir kere daha düşünsün;

http://www.youtube.com/watch?v=qAluniNRibs - The Legends of Zelda: Link Between Worlds
    http://www.youtube.com/watch?v=qlCfGXxZCrU - Mario&Luigi Dream Team Bros.
    http://www.youtube.com/watch?v=vtJyud6dFNM - Yoshi's New Island

Mario ve Luigi'nin oyunu çoğzel...

• Super Smash Bros.'u da unutmayalım tabii :)
  • Satılık / Takaslık

Spiderman edge of time

The Legend of Zelda

Oyunlar temiz durumda ve pal. Takas önerileriniz ve satın almak için pm lütfen..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.