Ben nasil suya dusurdum ya lanet olsun,Nortec kaziklayacak beni simdi.
Unuttugum haberleri sizde yazarsaniz iyi olur
Pes 2012 i 3dse ozel duyuruldu
Süper. Ama Fifa 2012 daha iyi olucak.
bizde bugün aldık mavisinden 3DS aslında vita istiyoırdum ama kardeşim çok ısrar etti 3DS te. aslında alet güzel 3D yi gayet iyi verebiliyor ve nintendo ya has (biraz çocukça ama hoş) uygulamalrı yine var herzamanki gibi var valla eğlendim güzel bi alet. eksileri donanımı iyi değil ben olsam işlemciye ve gpuya önem verirdim birde ekranı dsi dende küçük fakat kalite çok iyi. dsi xl elden çıkartmaya bakıyoruz bu aralar.
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
bizde bugün aldık mavisinden 3DS aslında vita istiyoırdum ama kardeşim çok ısrar etti 3DS te. aslında alet güzel 3D yi gayet iyi verebiliyor ve nintendo ya has (biraz çocukça ama hoş) uygulamalrı yine var herzamanki gibi var valla eğlendim güzel bi alet. eksileri donanımı iyi değil ben olsam işlemciye ve gpuya önem verirdim birde ekranı dsi dende küçük fakat kalite çok iyi. dsi xl elden çıkartmaya bakıyoruz bu aralar.
StarFox 64 al birde RE: Mercenaries. Hardcore oyun konusunda seni tatmin edicektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Modernova
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
StarFox 64 al birde RE: Mercenaries. Hardcore oyun konusunda seni tatmin edicektir.
bunlar card olarakmı yoksa e-shopta download olarak varmı ? baktım ama oyun isimlerini hatırlamıyorum
Kart
quote:
Orijinalden alıntı: Modernova
Kart
valla bulursam alırım. çünkü KKTC de yok. aletide zaten mall of engomiden aldım rum tarafından (mall of cyprus a da gitmem lazım yine) o taraflarda bulursam alırım. TR fiyatları ne alemde bu oyunların ?
TR'de cok pahali ShopTo.net'ten aliyorum. detayli bilgi icin 3DS rehberine bak.
Shoptoda 85 lira onun ucuz olduğu söylenmez
TR'de 150 Tl.
Second Pad aparatinda R2 ve L2 oldugu onaylandi.
valla bulursam alırım. çünkü KKTC de yok. aletide zaten mall of engomiden aldım rum tarafından (mall of cyprus a da gitmem lazım yine ) o taraflarda bulursam alırım. TR fiyatları ne alemde bu oyunların ?
3ds rum tarafından ne kadara aldın?
KKTc'de hic elektronik market yokmu olan bir yerde kolaylikla bulursunuz diye dusunuyorum.
Yeni cikicak 3DS modelinde yeni gelen ozelliklerden dolayi tasarimin buyuyucegi ve daha kaliteli kamera koncagini dusunuyorum.
Arkadaşlarımız hangi modu oynuyorsa Mario Kart 7'de onu görebileceğiz.Yani daha kolay host olup online oynayabileceğiz.Mesela host olduğumuzda arkadaşlarımız bizde şunu görecek " "İSİM" is hosting an online lobby."
Nasıl :D
Butun oyunlara gelicektir o ozellik. Birde davet etme oynadigi oyuna katilma islemleri friend menusunden yapilsa cok iyi olur.
Super Mario 3D Land gyrosensor destekliyor,gyrosensor ile Nintendo 3DS'imiz bölgede hareket ettirerek gizlenmiş nesneleri bulacağız :D
Super Mario resmen cag atladi
kktc de elektronik market yok gamestation diye bir oyun dükkanı var belki orda vardır. .3ds i gösterdiğiniz insanların hepsi 3d efektini beendi mi?(göz ağrısı falan yaşayan oldu mu?) x-fı :mağusada gamestation diye bir yer var oyun için oraya bak belki vardır.(wii ve ds oyunları yok ama belki 3ds oyunu vardır)