01.net ten yeni dedikodular var Mostar Hunter ikinci joystick seganin oyunu dedikleri dogru çıktı aşağıdakilerde dogru cikarmkesin Ac attorney ve yeni renk ilgimi cekti A Yoshi side-scroller made by Good-Feel A new game from the team that made Warioware Etrian Odyssey for the 3DS A Hatsune Miku game for the 3DS A new 3DS color called Solid Silver Super Mario 3D Land demo on the eShop A new mystery game for the 3DS from the famous visual novel company Alchemist Ace Attorney 5 with an Edgeworth scenario
Dementium 3D nin çıkacağı kesinleşti Moon3D dedikodusu var facebook sayfasında Moon ds in
Nyko costu 3 kat daha fazla pil 4 tane stereo hoparlor. Nyko bunun 2. Slide Pad'i olaninida cikartirsa buyuk ihtimal alirim. Super birsey.
Monster Hunter Capcom Tarafından Duyuruldu + Yeni Ekran Görüntüleri + Resmi Web Site Görevlerin ana yeri Tanzia Harbor olucakmış. Baş düşmanımızın adı Blakydios. Daha ikinci Slide Pad'le ilgili bir duyuru yok. Web Site: http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/3G/
Ekran Görüntüleri için BölümSonuCanavarı'na girebilirsiniz.
Onun slide padlisi de çıkarsa 2 elle bile oynayamayız.Monster Hunter'ınki çok daha iyi.
Nyko'nun tasarımları olağanüstü bir şekilde ergonomiktir. Ki 2. slide pad eklenirse tasarıma ele daha rahat oturur. Capcomunkinde katırlatmak isterim 4 tane ekstra hoparlör yok.
Nyko costu 3 kat daha fazla pil 4 tane stereo hoparlor. Nyko bunun 2. Slide Pad'i olaninida cikartirsa buyuk ihtimal alirim. Super birsey.
harika yahu, tasarıma bayıldım
Bende ilk NyKo sitesine girdiğimde 3DS yazısını görmedim allah allah Alienware yeni laptop mu çıkardı dedim bir baktım 3DS
Hideo kojimanin twitter da yayınladığı foto Sizce hangi konsolo geliyo
Tri DS
quote:
Orijinalden alıntı: Modernova
Bende ilk NyKo sitesine girdiğimde 3DS yazısını görmedim allah allah Alienware yeni laptop mu çıkardı dedim bir baktım 3DS
Dell sonunda Nintendo'yu da satın aldı:)
quote:
Orijinalden alıntı: korkuadam
quote:
Orijinalden alıntı: Modernova
Dell sonunda Nintendo'yu da satın aldı:)
Çok güldüm
hediye gelen 3dsi kullanmadığımdan satıyorum almak isteyen pm atsın.
Buyuk Pokemon duyurusu yapildi. Gercekten sok etti. Begenilmeyen PokePark'in devami 3DS'e geliyor. Tabi ki daha gelismis ozelliklerle.
NyKo teknik servisiyle konusmam sonucu edindigim bilgiler: Shock'n'Rock cikana kadar yeni kontrolleri kapsiycak sekilde buyuk ihtimal degistirilcek. Game Boost tarzi yeni kucuk bir alet her an gelebilir.
Mario Tennis 3DS, Fire Emblem 3DS, Bravely Default ve Monster Hunter 4 3Ds'e duyuruldu.
Mario tennis Gameboyda 7 yil oynamistim bir yedi yılda 3dste oynayacam