Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
35.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göz agrisi bas agrisi falan yok uyduruyolar
  • Gösterdiğim herkes 3DS efektini beğendi,bir kaçında baş ağrısı oldu :) Zaten baş ağrısı olanlar 3D sinemadada aynı sorunları var :)
  • 15dk aralıksız 3D ye bakarsan alette baş ağrısını bırak hasta edebiliyor seni... health bölümnü okusaydınız keşke

@tronalic: KKTC de e-market var aslında ama 2.el falan satıyorlar. normal marketlerde var fıstık, newtech aklıma gelenler ama 3ds oyunu yok snaıırm. fakat oyuncularda ps3 oyunları vs var belki 3ds oyunuda vardır ama belki. rum dan alırım artık oyunları. 150tlde baya pahalıymış ps3 oyunu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 14 Eylül 2011; 20:03:55 >
  • fıstık bilgisayarı unuttum
  • x-fı 3ds i ne kadara aldın?
  • quote:

In August 2011, Kojima confirmed a Zone of the Enders title in development for the Nintendo 3DS.[3]

Zone of enders in 3DS ozel oyunu onaylandi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tronalic

fıstık bilgisayarı unuttum

3DS- PC'yi unutturan teknoloji.
  • Super Mario Land 3D Yeni video yayinlandi.
    Detaylar Bscde.
  • @Modernova: yok kardeş yanlış anladın Fıstık Bilgisayar bir şirketin adı.
    @tronalic: Mall Of Engomi den aldım 650 TL tuttu TL ye çevirrisek ki 3DS için çok pahalı bir rakam şuanda indirimli fiyatı 300 TL ye denk geliyor.

ayrıca bir konu daha vardı 3DS kullancıları 20 oyun bedava indirebileceklerdi bu ne zaman oluyor bizi etkiliyormu bu olay?
  • http://3dsir.com/ tıklayın.

3DS n arkasındaki IR receiver ile güzel şeyler yapılabilir yada yapılacak...

helikopter uçurma vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

@Modernova: yok kardeş yanlış anladın Fıstık Bilgisayar bir şirketin adı.
    @tronalic: Mall Of Engomi den aldım 650 TL tuttu TL ye çevirrisek ki 3DS için çok pahalı bir rakam şuanda indirimli fiyatı 300 TL ye denk geliyor.

ayrıca bir konu daha vardı 3DS kullancıları 20 oyun bedava indirebileceklerdi bu ne zaman oluyor bizi etkiliyormu bu olay?

Tamam bir daha slogan atmiycam :D
    Ben guzel bilgisayar anlaminda anlamistim Fistik Bilgisayari.
  • Beyond the Labyrinth'in 4 kisi COOP destekliycegi soylendi.
  • Activision 3DS'in Yeni Kontrollerine Bayildi!
    Bildigimiz gibi Wii Classic Controller'e oyun destegini eksik etmiyordu Activision. Ayrica DS'e 4'ten 8'e MW 2 haric tum CoD oyunlarini getirdi. Simdi de Activision bu kontroller eklentisinin 3Ds'e yeni oyun stillerini kazandircagini ve Activision serilerini 3DS'e gelmesini rahatlaticagini soyluyor. CoD MW3 3Ds duyurusuna hazir olun :-)
    http://www.computerandvideogames.com/318920/activision-thinks-2nd-3ds-circle-pad-is-a-great-move/
    http://www.industrygamers.com/news/nintendo-3ds-second-analog-a-smart-move-says-activision/

• ZL ve ZR onaylandi, ayni Xbox 360'daki gibi derinlik olucagi soylendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetoguzderin -- 15 Eylül 2011; 17:05:07 >
  • Çok güzel haberler :)
  • Aynen.
  • Şu ZL ve ZR dediğiniz şey Xbox'daki trigger yani tetik butonları mı?
  • Evet ama 3DSde soyle:
    LT= ZL RT= ZR LB= L RB= R.
    Bu arada gamertag ekle Xboxtan: MedalOfMode her yerde orjinal kullaniyorum ban riski yok sorunsuz oynuyabiliriz.
  • O zaman süper, xbox gamepad'inin güzelliklerinden biriydi bu butonlar. Bu arada hocam Live yok ilk aldığımda firmware'li almıştım, sonra firmware güncelliğini yitirdi, yeni oyunları açmamaya başladı falan, update gerekiyormuş bir kere ettirdim, bir süre sonra yine gerekti bu sefer uğraşmadım. Arada single'ı güzel oyun çıkarsa onu da orijinal alıp oynuyorum. Zaten bu aralar eskisi gibi açmıyorum pek konsolu. Aslında Gears of War 3 çıkınca multi güzel olurdu da, neyse zaten ban riski falan da var hevesim kursağımda kalır.
  • @sleepnir Salla 3dS'de oynariz online

IGN Kingdom Hearts 3D'yi Denedi, Cok Begendi
    Okumanizi oneriyorum TGS'de IGN oyunla ilgili yenilikleri ve ufak bir incelemesini yazmislar:
    http://uk.ds.ign.com/articles/119/1194656p1.html?RSSwhen2011-09-15_061900&RSSid=1194656&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ignfeeds%2Fall+%28IGN+Complete%29

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.