Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Level-5'in en çok bekelenen oyunu Professor Layton vs Ace Attorney'ten Famitsu ilk kareleri yayınladı. Oyun masalsı bir ortaçağ kasabasında geçecek ve tüm oyun tek bir davadan oluşacak. Her iki oyunun da oynanışını içeren oyun aynı zamanda her iki oyundan artstyle'larını da alacak. Oyunun cell-shaded modelleri 2D sprite'larını aratmıyor
     Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme

Asla sizi yanıltmasın, buradaki tüm karakterler 3D modeller. Mükemmel değil mi, bazıların arada neredeyse hiç fark yok!
    Kaynak nintendocu
    3DS aldıracak bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: ijustine fan

Level-5'in en çok bekelenen oyunu Professor Layton vs Ace Attorney'ten Famitsu ilk kareleri yayınladı. Oyun masalsı bir ortaçağ kasabasında geçecek ve tüm oyun tek bir davadan oluşacak. Her iki oyunun da oynanışını içeren oyun aynı zamanda her iki oyundan artstyle'larını da alacak. Oyunun cell-shaded modelleri 2D sprite'larını aratmıyor

Asla sizi yanıltmasın, buradaki tüm karakterler 3D modeller. Mükemmel değil mi, bazıların arada neredeyse hiç fark yok!
    Kaynak nintendocu
    3DS aldıracak bir oyun

Daha once hic Ace Attorney veya Profesor Layton oynamadim galiba bu oyunla basliycam :D
    Ayrica Nintendocu sitesini gezmeyi unutmayin.
    Reklama girmesin de eskiden duzeltmedigim sitemi uzelttim oyuncuburda.com :D
    Isterseniz girin forum vs. var isterseniz yetki de veririm istediginiz gibi rutbe de acarim :D

• Üye oldum
  • quote:

Üye oldum

Sana ozel bir rutbe vericem 1 dk bekle :D
  • Verdim Ust Duzey uye ve Nintendo bolumu moderatorlugu :D
  • http://gamelife.forums-free.com/
    Benimde 2 yıl önce kururdugum bir forum var şimdi büyütecem
    Modernnova seni admin yapabilirim istersen
  • quote:

http://gamelife.forums-free.com/
    Benimde 2 yıl önce kururdugum bir forum var şimdi büyütecem
    Modernnova seni admin yapabilirim istersen

Uye olurum yarina kadar o zaman konusuruz :D
  • eshoptan 7 oyun aldı kbugün sonra yazarım
  • arkadaslar bende versıyonu v1.01 makıne var versıyonu yukseltırsem bana ne faydası olacak(r4i kart var ds oyunlarını oynayabılıyorum...ancak versıyon yukseltırsem oynayamıyacagım..........YUKSELTIRSEM VERSIYONU KAZANCIM OLURMU....versıyonu son versıyon arkadaslardan tavsıye alabılırsem sevınırım...
  • Orjinal oynamiycaksan fayda yok. Oynuycaksan var. Hangisisin ona gore cevapliyalim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyiabi -- 26 Eylül 2011; 13:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

Orjinal oynamiycaksan fayda yok. Oynuycaksan var. Hangisisin ona gore cevapliyalim.

r4 kartın uyumlusu pıyasada varmıs aldık dersek(70tl cıvarında cepten kactı)versıyon yukseltık neler degısecek makınede browser yok sımdı mesala..........................özetle yukseltınce 70 tl karsılıgında neye sahıp olurum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyiabi

quote:

Orjinal oynamiycaksan fayda yok. Oynuycaksan var. Hangisisin ona gore cevapliyalim.

r4 kartın uyumlusu pıyasada varmıs aldık dersek(70tl cıvarında cepten kactı)versıyon yukseltık neler degısecek makınede browser yok sımdı mesala..........................özetle yukseltınce 70 tl karsılıgında neye sahıp olurum)

İnternet tarayıcısı, online mağaza tarzı çok iyi ve geliştirici şeyler geliyor. Yapmanızı öneririm ve 70 TL'nin karşılığını veriyor.
  • quote:

quote:

quote:

İnternet tarayıcısı, online mağaza tarzı çok iyi ve geliştirici şeyler geliyor. Yapmanızı öneririm ve 70 TL'nin karşılığını veriyor.

tesekkurler acıklama için VERSİYONU YUKSELTIM ESHOPA NASIL GIRILIYOR BIR KOD VS MI LAZIM..ben giremedimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyiabi -- 26 Eylül 2011; 21:16:03 >

• ARKADAŞLAR size kesinlikle ama kesinlikle The Sims 3 3ds ve ASphalt 3ds yi öneriyorum . Psp go dan geçiş yaptım nıntendo ya ve bu 2 oyun beni bağladı cihaza. SImsı kutusundan bile ckarmıyodum ama bir kere taktım ve oyuna bağlandım. Asphaltı zaten oynaya oynayabi hal oldum :)) birde psp keyfinide hatırlamak için CAll of duty black ops oyunu aldım gerçekten cok ama cok zevkliydi ve uykusuz gecelerle beraber nıhayet oyunu bıtırdım :)) simdilik call of duty i bitirdiğim için 3ds oynlarla takasa açıyorum. Street fıhter ( ss4) veya pes2011 ile takas düşünebilirim. Aradaki farkıda konuşarak.Ozelden msj yada pm atabilirsiniz İyi geceler.. :))
  • quote:

quote:

quote:

r4 kart ile 3DS'de korsan oyun oynanırsa güncelleme yapıldığında brick oluyor mu? Var mı deneyen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamelif_ -- 8 Ekim 2011; 11:15:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Khara-Khitai
    r4 kart ile 3DS'de korsan oyun oynanırsa güncelleme yapıldığında brick oluyor mu? Var mı deneyen?

Ben Sistemim şuan 2.1.0-4U r4 Kartı aldığımda 2.0.0-2U du. Kart elime geçtiğindeki en büyük korkum çalışmamasıydı. Ama kart son sisteme göre ayarlanmışta gönderilmişti. :D O zaman 2.1.0-3U vardı. Kartı takıp online update yapabilirsiniz. Son versiyona uyumlu firmware var. Sistemi güncelleme yapmadan önce kartı güncellemek gerekiyor tabi yoksa kart çalışmaz. Sistem brick olmuyor merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 10 Ekim 2011; 13:59:35 >

• Elinde ntsc oyun olaan varsa takas edemem elimde oyun yok ama alırım . ntsc oyun satan arkadaşlar varsa bana pm den ulaşabilir veya burdanda haber verebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skullmonkeys

Elinde ntsc oyun olaan varsa takas edemem elimde oyun yok ama alırım . ntsc oyun satan arkadaşlar varsa bana pm den ulaşabilir veya burdanda haber verebilir

Hocam bende LEGO Star wars 3 var. NTSC yalnız kutusu yok. :( Kitapçığı var. O yüzden alırmısınız bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.