Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
35.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bowser Zeki

quote:

Orijinalden alıntı: Skullmonkeys

Elinde ntsc oyun olaan varsa takas edemem elimde oyun yok ama alırım . ntsc oyun satan arkadaşlar varsa bana pm den ulaşabilir veya burdanda haber verebilir

Hocam bende LEGO Star wars 3 var. NTSC yalnız kutusu yok. :( Kitapçığı var. O yüzden alırmısınız bilemem.

Alıntıları Göster
    Hocam sağolasın . kutusu falan önemli değil oyun çalışsın kafi yalnız lego star wars 3 yaş itibariyle bana uymaz . psp de de denedim benim için çok çocuksu bana göre bi oyun değil yinede sağolasın ilginden dolayı teşekkür ediyorum diğer oyun tekliflerine açığım

• quote:

Hocam sağolasın . kutusu falan önemli değil oyun çalışsın kafi yalnız lego star wars 3 yaş itibariyle bana uymaz . psp de de denedim benim için çok çocuksu bana göre bi oyun değil yinede sağolasın ilginden dolayı teşekkür ediyorum diğer oyun tekliflerine açığım

Alıntıları Göster
    Peki :) ama bence çok eğlenceli hiç ingilizce bilmeyen biri bile rahatlıkla oynayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczek

quote:

Orijinalden alıntı: Khara-Khitai
    r4 kart ile 3DS'de korsan oyun oynanırsa güncelleme yapıldığında brick oluyor mu? Var mı deneyen?

Ben Sistemim şuan 2.1.0-4U r4 Kartı aldığımda 2.0.0-2U du. Kart elime geçtiğindeki en büyük korkum çalışmamasıydı. Ama kart son sisteme göre ayarlanmışta gönderilmişti. :D O zaman 2.1.0-3U vardı. Kartı takıp online update yapabilirsiniz. Son versiyona uyumlu firmware var. Sistemi güncelleme yapmadan önce kartı güncellemek gerekiyor tabi yoksa kart çalışmaz. Sistem brick olmuyor merak etmeyin

O zaman DS oyunlarını bedava oynarım ama bir sorunum var 3DS oyunları 150TL shoptodan alınca 100TL oluyor anca eski oyunlar 50TL'ye geliyor. Ne yapmalıyım? Takas, ikinci el...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lamelif_

quote:

Orijinalden alıntı: soniczek

quote:

r4 kart ile 3DS'de korsan oyun oynanırsa güncelleme yapıldığında brick oluyor mu? Var mı deneyen?

Ben Sistemim şuan 2.1.0-4U r4 Kartı aldığımda 2.0.0-2U du. Kart elime geçtiğindeki en büyük korkum çalışmamasıydı. Ama kart son sisteme göre ayarlanmışta gönderilmişti. :D O zaman 2.1.0-3U vardı. Kartı takıp online update yapabilirsiniz. Son versiyona uyumlu firmware var. Sistemi güncelleme yapmadan önce kartı güncellemek gerekiyor tabi yoksa kart çalışmaz. Sistem brick olmuyor merak etmeyin

O zaman DS oyunlarını bedava oynarım ama bir sorunum var 3DS oyunları 150TL shoptodan alınca 100TL oluyor anca eski oyunlar 50TL'ye geliyor. Ne yapmalıyım? Takas, ikinci el...

Alıntıları Göster
    NE güzel işte ucuza alıyorsan. :D

• quote:

NE güzel işte ucuza alıyorsan. :D

Alıntıları Göster
    Ben pahalı olduğunu düşünüyorum. Takas yapacağım yada ikinci el oyun alıp satabileceğim yer söyler misin? Nintendocu forumu takas için iyi mi?
  • quote:

Ben pahalı olduğunu düşünüyorum. Takas yapacağım yada ikinci el oyun alıp satabileceğim yer söyler misin? Nintendocu forumu takas için iyi mi?

Alıntıları Göster
    Evet bende ordan takas yaptım 1 oyunumu.
  • izmir icinde 3ds sahibi olan ya da re the mercenaries satan yokmu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaanyesillik

izmir icinde 3ds sahibi olan ya da re the mercenaries satan yokmu ya ?
    Arkadaşlar ısrarla nintendo 3ds için ntsc oyun arıyorum . ridge rager , pilot wings resort ve street fighter hariç. elinde ntsc star fox , zelda , ve özellikle resident evil the mercenaries olan varsa özelden mesaj atabilir şimdiden teşekkür ediyorum
  • kimse mesaj atmayinca media markttan aldim 300liraya iki oyun ikiside mukemmel guzel arkadaslar tavsiyemdir x) resident evil the merceneriea ve legend of zelda x)
  • quote:

kimse mesaj atmayinca media markttan aldim 300liraya iki oyun ikiside mukemmel guzel arkadaslar tavsiyemdir x) resident evil the merceneriea ve legend of zelda x)
    Nintendo 3DS + R4i SDHC + Splinter Cell 3D + Ghost Recon 3D. Bunlar sıfır. + Ridge Racer 3DS + Street Fighter 3D + Pes 2011 3D + Sports Island 3D + Puzzle Bobble 3D + Legend of Zelda Ocarina of Time 3D. Bunları ikinci el alıyorum. Toplam 700TL.
  • quote:

Nintendo 3DS + R4i SDHC + Splinter Cell 3D + Ghost Recon 3D. Bunlar sıfır. + Ridge Racer 3DS + Street Fighter 3D + Pes 2011 3D + Sports Island 3D + Puzzle Bobble 3D + Legend of Zelda Ocarina of Time 3D. Bunları ikinci el alıyorum. Toplam 700TL.

O kadar oyunla birlikte nerden buldun yaw O_O
  • quote:

quote:

O kadar oyunla birlikte nerden buldun yaw O_O

Alıntıları Göster
    3DS + R4 460TL. Splinter Cell + Ghost Recon shopto'da toplam 30sterlin. Gerisi ikinci el. Hepsini farkılı yerlerden aldım.

• quote:

3DS + R4 460TL. Splinter Cell + Ghost Recon shopto'da toplam 30sterlin. Gerisi ikinci el. Hepsini farkılı yerlerden aldım.

Alıntıları Göster
    Helal olsun :D ne diyelim.
  • quote:

quote:

Elinde ntsc oyun olaan varsa takas edemem elimde oyun yok ama alırım . ntsc oyun satan arkadaşlar varsa bana pm den ulaşabilir veya burdanda haber verebilir

Hocam bende LEGO Star wars 3 var. NTSC yalnız kutusu yok. :( Kitapçığı var. O yüzden alırmısınız bilemem.

Alıntıları Göster
    Arada bir markete uğruyor ve alacak 3DS oyunu bulamıyor musunuz? İşte size bu ay çıkması beklenen 3DS oyunlarının listesi:

Super Mario 3D Land - 18 Kasım
    Need for Speed: The Run - 18 Kasım
    Cartoon Network: Punch Time Explosion - 18 Kasım
    LEGO Harry Potter - 18 Kasım
    Marvel Super Hero Squad - 18 Kasım
    Pac-Man Party 3D - 18 Kasım
    F1 2011 - 28 Kasım
    Doctor Lautrec and the ... - 25 Kasım
    Sonic Generations - 25 Kasım
    Tales of the Abyss - 25 Kasım
    Zelda: Ocarina of Time Özel Paket - 25 Kasım
    WWE All Stars - 25 Kasım

NOT: Mario Kart 7, 2 Aralık'ta.

Kaynak: Nintendocu

• quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

Arada bir markete uğruyor ve alacak 3DS oyunu bulamıyor musunuz? İşte size bu ay çıkması beklenen 3DS oyunlarının listesi:

Super Mario 3D Land - 18 Kasım
    Need for Speed: The Run - 18 Kasım
    Cartoon Network: Punch Time Explosion - 18 Kasım
    LEGO Harry Potter - 18 Kasım
    Marvel Super Hero Squad - 18 Kasım
    Pac-Man Party 3D - 18 Kasım
    F1 2011 - 28 Kasım
    Doctor Lautrec and the ... - 25 Kasım
    Sonic Generations - 25 Kasım
    Tales of the Abyss - 25 Kasım
    Zelda: Ocarina of Time Özel Paket - 25 Kasım
    WWE All Stars - 25 Kasım

NOT: Mario Kart 7, 2 Aralık'ta.

Kaynak: Nintendocu

Alıntıları Göster
    Ben Mario Kart 7 yi bekliyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    Elimdeki 3ds + oyunlar şeklinde satıyorum arakdaşlar ;

http://forum.donanimhaber.com/m_54893325/mpage_1//tm.htm#54893325

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Elimdeki 3ds + oyunlar şeklinde satıyorum arakdaşlar ;

http://forum.donanimhaber.com/m_54893325/mpage_1//tm.htm#54893325

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_55123896/tm.htm
    3DSimi satıyorum oyunlarla birlikte

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_55123896/tm.htm
    3DSimi satıyorum oyunlarla birlikte

Alıntıları Göster
    elimde street fighter var.takas için ilgilenen var mı?özel mesaj atabilirsinz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubbersoul

elimde street fighter var.takas için ilgilenen var mı?özel mesaj atabilirsinz..

Alıntıları Göster
    2 hafta oynadım sattım, 6 ay önce gözümde bir şey yoktu ninendodan sonra derecesi 1 oldu iki gözümünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

2 hafta oynadım sattım, 6 ay önce gözümde bir şey yoktu ninendodan sonra derecesi 1 oldu iki gözümünde.

Arkadaşım healty and safety bölümünü okumuşmuydun. :/ Ordaki şeylere göre kullanırsan hiçbir sorunu yok . 3DS in ama bazı insanlarda sorun yapabilir. milyonda bir *~*
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.