Hocam sağolasın . kutusu falan önemli değil oyun çalışsın kafi yalnız lego star wars 3 yaş itibariyle bana uymaz . psp de de denedim benim için çok çocuksu bana göre bi oyun değil yinede sağolasın ilginden dolayı teşekkür ediyorum diğer oyun tekliflerine açığım
Peki :) ama bence çok eğlenceli hiç ingilizce bilmeyen biri bile rahatlıkla oynayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: soniczek
quote:
Orijinalden alıntı: Khara-Khitai r4 kart ile 3DS'de korsan oyun oynanırsa güncelleme yapıldığında brick oluyor mu? Var mı deneyen?
Ben Sistemim şuan 2.1.0-4U r4 Kartı aldığımda 2.0.0-2U du. Kart elime geçtiğindeki en büyük korkum çalışmamasıydı. Ama kart son sisteme göre ayarlanmışta gönderilmişti. :D O zaman 2.1.0-3U vardı. Kartı takıp online update yapabilirsiniz. Son versiyona uyumlu firmware var. Sistemi güncelleme yapmadan önce kartı güncellemek gerekiyor tabi yoksa kart çalışmaz. Sistem brick olmuyor merak etmeyin
O zaman DS oyunlarını bedava oynarım ama bir sorunum var 3DS oyunları 150TL shoptodan alınca 100TL oluyor anca eski oyunlar 50TL'ye geliyor. Ne yapmalıyım? Takas, ikinci el...
NE güzel işte ucuza alıyorsan. :D
Ben pahalı olduğunu düşünüyorum. Takas yapacağım yada ikinci el oyun alıp satabileceğim yer söyler misin? Nintendocu forumu takas için iyi mi?
Evet bende ordan takas yaptım 1 oyunumu.
izmir icinde 3ds sahibi olan ya da re the mercenaries satan yokmu ya ?
Arkadaşlar ısrarla nintendo 3ds için ntsc oyun arıyorum . ridge rager , pilot wings resort ve street fighter hariç. elinde ntsc star fox , zelda , ve özellikle resident evil the mercenaries olan varsa özelden mesaj atabilir şimdiden teşekkür ediyorum
kimse mesaj atmayinca media markttan aldim 300liraya iki oyun ikiside mukemmel guzel arkadaslar tavsiyemdir x) resident evil the merceneriea ve legend of zelda x)
Nintendo 3DS + R4i SDHC + Splinter Cell 3D + Ghost Recon 3D. Bunlar sıfır. + Ridge Racer 3DS + Street Fighter 3D + Pes 2011 3D + Sports Island 3D + Puzzle Bobble 3D + Legend of Zelda Ocarina of Time 3D. Bunları ikinci el alıyorum. Toplam 700TL.
quote:
Orijinalden alıntı: Khara-Khitai
Nintendo 3DS + R4i SDHC + Splinter Cell 3D + Ghost Recon 3D. Bunlar sıfır. + Ridge Racer 3DS + Street Fighter 3D + Pes 2011 3D + Sports Island 3D + Puzzle Bobble 3D + Legend of Zelda Ocarina of Time 3D. Bunları ikinci el alıyorum. Toplam 700TL.
O kadar oyunla birlikte nerden buldun yaw O_O
3DS + R4 460TL. Splinter Cell + Ghost Recon shopto'da toplam 30sterlin. Gerisi ikinci el. Hepsini farkılı yerlerden aldım.
Helal olsun :D ne diyelim.
Arada bir markete uğruyor ve alacak 3DS oyunu bulamıyor musunuz? İşte size bu ay çıkması beklenen 3DS oyunlarının listesi:
Super Mario 3D Land - 18 Kasım Need for Speed: The Run - 18 Kasım Cartoon Network: Punch Time Explosion - 18 Kasım LEGO Harry Potter - 18 Kasım Marvel Super Hero Squad - 18 Kasım Pac-Man Party 3D - 18 Kasım F1 2011 - 28 Kasım Doctor Lautrec and the ... - 25 Kasım Sonic Generations - 25 Kasım Tales of the Abyss - 25 Kasım Zelda: Ocarina of Time Özel Paket - 25 Kasım WWE All Stars - 25 Kasım
NOT: Mario Kart 7, 2 Aralık'ta.
Kaynak: Nintendocu
Ben Mario Kart 7 yi bekliyorum.
Elimdeki 3ds + oyunlar şeklinde satıyorum arakdaşlar ;
elimde street fighter var.takas için ilgilenen var mı?özel mesaj atabilirsinz..
2 hafta oynadım sattım, 6 ay önce gözümde bir şey yoktu ninendodan sonra derecesi 1 oldu iki gözümünde.
quote:
Orijinalden alıntı: commodore63
2 hafta oynadım sattım, 6 ay önce gözümde bir şey yoktu ninendodan sonra derecesi 1 oldu iki gözümünde.
Arkadaşım healty and safety bölümünü okumuşmuydun. :/ Ordaki şeylere göre kullanırsan hiçbir sorunu yok . 3DS in ama bazı insanlarda sorun yapabilir. milyonda bir *~*