Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sağolasın . kutusu falan önemli değil oyun çalışsın kafi yalnız lego star wars 3 yaş itibariyle bana uymaz . psp de de denedim benim için çok çocuksu bana göre bi oyun değil yinede sağolasın ilginden dolayı teşekkür ediyorum diğer oyun tekliflerine açığım
  • Peki :) ama bence çok eğlenceli hiç ingilizce bilmeyen biri bile rahatlıkla oynayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczek

quote:

Orijinalden alıntı: Khara-Khitai
    r4 kart ile 3DS'de korsan oyun oynanırsa güncelleme yapıldığında brick oluyor mu? Var mı deneyen?

Ben Sistemim şuan 2.1.0-4U r4 Kartı aldığımda 2.0.0-2U du. Kart elime geçtiğindeki en büyük korkum çalışmamasıydı. Ama kart son sisteme göre ayarlanmışta gönderilmişti. :D O zaman 2.1.0-3U vardı. Kartı takıp online update yapabilirsiniz. Son versiyona uyumlu firmware var. Sistemi güncelleme yapmadan önce kartı güncellemek gerekiyor tabi yoksa kart çalışmaz. Sistem brick olmuyor merak etmeyin

O zaman DS oyunlarını bedava oynarım ama bir sorunum var 3DS oyunları 150TL shoptodan alınca 100TL oluyor anca eski oyunlar 50TL'ye geliyor. Ne yapmalıyım? Takas, ikinci el...

• NE güzel işte ucuza alıyorsan. :D
  • Ben pahalı olduğunu düşünüyorum. Takas yapacağım yada ikinci el oyun alıp satabileceğim yer söyler misin? Nintendocu forumu takas için iyi mi?
  • Evet bende ordan takas yaptım 1 oyunumu.
  • izmir icinde 3ds sahibi olan ya da re the mercenaries satan yokmu ya ?
  • Arkadaşlar ısrarla nintendo 3ds için ntsc oyun arıyorum . ridge rager , pilot wings resort ve street fighter hariç. elinde ntsc star fox , zelda , ve özellikle resident evil the mercenaries olan varsa özelden mesaj atabilir şimdiden teşekkür ediyorum
  • kimse mesaj atmayinca media markttan aldim 300liraya iki oyun ikiside mukemmel guzel arkadaslar tavsiyemdir x) resident evil the merceneriea ve legend of zelda x)
  • Nintendo 3DS + R4i SDHC + Splinter Cell 3D + Ghost Recon 3D. Bunlar sıfır. + Ridge Racer 3DS + Street Fighter 3D + Pes 2011 3D + Sports Island 3D + Puzzle Bobble 3D + Legend of Zelda Ocarina of Time 3D. Bunları ikinci el alıyorum. Toplam 700TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khara-Khitai

Nintendo 3DS + R4i SDHC + Splinter Cell 3D + Ghost Recon 3D. Bunlar sıfır. + Ridge Racer 3DS + Street Fighter 3D + Pes 2011 3D + Sports Island 3D + Puzzle Bobble 3D + Legend of Zelda Ocarina of Time 3D. Bunları ikinci el alıyorum. Toplam 700TL.

O kadar oyunla birlikte nerden buldun yaw O_O
  • 3DS + R4 460TL. Splinter Cell + Ghost Recon shopto'da toplam 30sterlin. Gerisi ikinci el. Hepsini farkılı yerlerden aldım.
  • Helal olsun :D ne diyelim.
  • Arada bir markete uğruyor ve alacak 3DS oyunu bulamıyor musunuz? İşte size bu ay çıkması beklenen 3DS oyunlarının listesi:

Super Mario 3D Land - 18 Kasım
    Need for Speed: The Run - 18 Kasım
    Cartoon Network: Punch Time Explosion - 18 Kasım
    LEGO Harry Potter - 18 Kasım
    Marvel Super Hero Squad - 18 Kasım
    Pac-Man Party 3D - 18 Kasım
    F1 2011 - 28 Kasım
    Doctor Lautrec and the ... - 25 Kasım
    Sonic Generations - 25 Kasım
    Tales of the Abyss - 25 Kasım
    Zelda: Ocarina of Time Özel Paket - 25 Kasım
    WWE All Stars - 25 Kasım

NOT: Mario Kart 7, 2 Aralık'ta.

Kaynak: Nintendocu
  • Ben Mario Kart 7 yi bekliyorum.
  • Elimdeki 3ds + oyunlar şeklinde satıyorum arakdaşlar ;

http://forum.donanimhaber.com/m_54893325/mpage_1//tm.htm#54893325
  • http://forum.donanimhaber.com/m_55123896/tm.htm
    3DSimi satıyorum oyunlarla birlikte
  • elimde street fighter var.takas için ilgilenen var mı?özel mesaj atabilirsinz..
  • 2 hafta oynadım sattım, 6 ay önce gözümde bir şey yoktu ninendodan sonra derecesi 1 oldu iki gözümünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

2 hafta oynadım sattım, 6 ay önce gözümde bir şey yoktu ninendodan sonra derecesi 1 oldu iki gözümünde.

Arkadaşım healty and safety bölümünü okumuşmuydun. :/ Ordaki şeylere göre kullanırsan hiçbir sorunu yok . 3DS in ama bazı insanlarda sorun yapabilir. milyonda bir *~*
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.