Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
35.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

2 hafta oynadım sattım, 6 ay önce gözümde bir şey yoktu ninendodan sonra derecesi 1 oldu iki gözümünde.

Arkadaşım healty and safety bölümünü okumuşmuydun. :/ Ordaki şeylere göre kullanırsan hiçbir sorunu yok . 3DS in ama bazı insanlarda sorun yapabilir. milyonda bir *~*

Siz genede bir süre kullandıktan sonra gözünüzü kontrol ettirin. Ben şöyle farkına vardım, televizyona bakarken örneğin alt yazılara bakarken tek gözümü kapattığım zaman harfleri çift görüyorum. Dikkatli olun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

2 hafta oynadım sattım, 6 ay önce gözümde bir şey yoktu ninendodan sonra derecesi 1 oldu iki gözümünde.

Arkadaşım healty and safety bölümünü okumuşmuydun. :/ Ordaki şeylere göre kullanırsan hiçbir sorunu yok . 3DS in ama bazı insanlarda sorun yapabilir. milyonda bir *~*

Siz genede bir süre kullandıktan sonra gözünüzü kontrol ettirin. Ben şöyle farkına vardım, televizyona bakarken örneğin alt yazılara bakarken tek gözümü kapattığım zaman harfleri çift görüyorum. Dikkatli olun.

Alıntıları Göster
    Nintendo 30 dkda bir gözlerinizi 10 dk dinlendirin diye yazmış sağlık bölümüne.

Ben dinlendirmediğim halde sorun yok ama demekki bazı insanlarda sorunlara yol açtığı için bu uyarıyı koymuşlar cihaza.

Birde asla net olmayan 3d görüntüye uzun süre bakmayın diyor Nintendo,senin gözler belki bu sebepten de 1 derece olmuş olabailir,yada bunların hiçbiri değil tamamen tesadüf zaten gözlerin bozuk yada bozulacaktı sende 3DS'e yordun bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Risque

Ben dinlendirmediğim halde sorun yok ama demekki bazı insanlarda sorunlara yol açtığı için bu uyarıyı koymuşlar cihaza.

Birde asla net olmayan 3d görüntüye uzun süre bakmayın diyor Nintendo,senin gözler belki bu sebepten de 1 derece olmuş olabailir,yada bunların hiçbiri değil tamamen tesadüf zaten gözlerin bozuk yada bozulacaktı sende 3DS'e yordun bunu.

Arkadaşlar tesadüf diye bir şey yoktur veya milyonda bir diye bir saçmalıkta söz konusu olamaz. Bir kere bu teknolojiyi üretenler için sizin gözleriniz pek önemli değil, 3d konusunda gözleri yormayacak yeni teknolojiler aranmakta çünkü kullanımda olan bu teknoloji gözleri çok yorduğu için gözün normal değerlerini bozması kaçınılmazdır, bu az veya çok fark etmez. Bir kere bu cihazı kimin eline verdiysem gözlerinin ağrıdığından şikayet ettiler, sonuçta anormal bir durum var ortada ve ben gözlerimi riske atmam bu nedenle. Sonuçta karar sizin fakat belli bir süre kullandıktan sonra göz doktorunuza gitmenizi tavsiye ederim ne olur ne olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Risque

Arkadaşlar tesadüf diye bir şey yoktur veya milyonda bir diye bir saçmalıkta söz konusu olamaz. Bir kere bu teknolojiyi üretenler için sizin gözleriniz pek önemli değil, 3d konusunda gözleri yormayacak yeni teknolojiler aranmakta çünkü kullanımda olan bu teknoloji gözleri çok yorduğu için gözün normal değerlerini bozması kaçınılmazdır, bu az veya çok fark etmez. Bir kere bu cihazı kimin eline verdiysem gözlerinin ağrıdığından şikayet ettiler, sonuçta anormal bir durum var ortada ve ben gözlerimi riske atmam bu nedenle. Sonuçta karar sizin fakat belli bir süre kullandıktan sonra göz doktorunuza gitmenizi tavsiye ederim ne olur ne olmaz.

Alıntıları Göster
    elimde splinter cell 3ds oyunu var resident evil veya rabbits ile takas etmek istiyorum elinde olan varsa takaslayabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

elimde splinter cell 3ds oyunu var resident evil veya rabbits ile takas etmek istiyorum elinde olan varsa takaslayabiliriz

Alıntıları Göster
    istanbul içinde ntsc oyun alabileceğim yada takas edebileceğim yerler varmıdır ?
  • Gozlere zarari kesin var, hele bazi goruntuler var yanlislikla mi ne yapilmis desem, gozlerim yerinden firlayacakmis gibi oluyor, kendi kendine sasi oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Gozlere zarari kesin var, hele bazi goruntuler var yanlislikla mi ne yapilmis desem, gozlerim yerinden firlayacakmis gibi oluyor, kendi kendine sasi oluyor...

Arkadasim cok derin yada cok yakin bir resim falan varsa o zaman bakmasi yoruyor. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bowser Zeki

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Gozlere zarari kesin var, hele bazi goruntuler var yanlislikla mi ne yapilmis desem, gozlerim yerinden firlayacakmis gibi oluyor, kendi kendine sasi oluyor...

Arkadasim cok derin yada cok yakin bir resim falan varsa o zaman bakmasi yoruyor. :/

Alıntıları Göster
    Mario Kart gerçekten de zevkli gözüküyor, 3ds alasım dahi geldi. Diyorum, ekranı biraz daha büyük olsa tam benlik cihaz aslında.

Paylaşıldıysa affola, 1. partiyle sımsıkı tutunuyor pazarda Nintendo. Yeni MH Avrupa'ya geliyor mu?

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Sicagi_Sicagina_Mario_Kart_7_inceleme-3451.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Mario Kart gerçekten de zevkli gözüküyor, 3ds alasım dahi geldi. Diyorum, ekranı biraz daha büyük olsa tam benlik cihaz aslında.

Paylaşıldıysa affola, 1. partiyle sımsıkı tutunuyor pazarda Nintendo. Yeni MH Avrupa'ya geliyor mu?

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Sicagi_Sicagina_Mario_Kart_7_inceleme-3451.htm

Alıntıları Göster
    Residet Evil Revelations,Resident Evil Mercenaries,Zelda OOT,Monster Hunter 3G,Mario Kart,Mario 3D Land,Metal Gear Solid 3G,Street Fighter 3D

Başlı başına 3DS alma sebebi.

Ayrıca DS'de oynanmamış Pek çok oyun olduğunuda Düşünüp eklersek Almamak ayıptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 22 Aralık 2011; 20:09:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Residet Evil Revelations,Resident Evil Mercenaries,Zelda OOT,Monster Hunter 3G,Mario Kart,Mario 3D Land,Metal Gear Solid 3G,Street Fighter 3D

Başlı başına 3DS alma sebebi.

Ayrıca DS'de oynanmamış Pek çok oyun olduğunuda Düşünüp eklersek Almamak ayıptır.

Alıntıları Göster
    Unutmadan birde Fatal Frame istiyoruz 3DS'e.
  • Guzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

Guzel konu
    ELİMDE SIFIR PAL PES 2011 3D VAR İLGİLENENLER PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: controlyourfear

ELİMDE SIFIR PAL PES 2011 3D VAR İLGİLENENLER PM

Alıntıları Göster
    Mario land 3ds satmak isteyen var mı? veya nereden alabilirim mağaza uygun fiyatlı? zavvi'den 90 tl'ye geliyor ama 12 günde geliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

Mario land 3ds satmak isteyen var mı? veya nereden alabilirim mağaza uygun fiyatlı? zavvi'den 90 tl'ye geliyor ama 12 günde geliyormuş

Alıntıları Göster
    Elimde Resident Evil Mercenaries var kutulu kitapçıklı ve temiz takas tekliflerine açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Los Blancos

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    15 tatilde 3DS almayı planlıyorum ikinci el alsammı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

Sıfır al bence daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

Sıfır çok pahalı ya 500 falan bulabilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

Sıfır çok pahalı ya 500 falan bulabilsek

Alıntıları Göster
    isteyen olursa aqua blue 3ds var.

nortech garantili. tertemiz.

üzerindeki versiyon 3.0.5E

r4 kartım var. r4ids.cn marka versiyon 3.0.6E kadar bütün versiyonları destekliyor.

4 gb de sıfır sd kart.50-60 best of oyun yüklü.

hepsi beraber 450 tl dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgsahin

isteyen olursa aqua blue 3ds var.

nortech garantili. tertemiz.

üzerindeki versiyon 3.0.5E

r4 kartım var. r4ids.cn marka versiyon 3.0.6E kadar bütün versiyonları destekliyor.

4 gb de sıfır sd kart.50-60 best of oyun yüklü.

hepsi beraber 450 tl dir.

Alıntıları Göster
    Vatan kampanyayla bazen 520 ye satıyor yada denizbank üyesiysen 439 tlye satılıyor interlinkte...

http://www.interlink.com.tr/denizbank/ProductDetail.aspx?PID=985

• Bugun mario 3d land aldim, gercekten de cok guzel oyun. Etrafi gezmekten oyunu oynamayi ikinci plana attim, renkler sesler ve cevre sahane. Tek sorun su ki 1. World cok cabuk bitti, 8 tane var sanirim, kisa surecek gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.