Şimdi Ara

Nintendo ban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size 2 sorum olacaktı teknosanın inernet sitsinde wii 500 liradan 200 e düşmüş hemen bitmiş teknosa mağazasına gitsem orada bulabilirmiyim.Birde bu wii de çip taktırıp korsan oyun oynayıp internete girsem ban yermiyim.Ayriyetten bunu wifi ile kullanabiliyomuyuz yoksa Xbox gibi live gibi bişey mi alacaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aletta Ocean -- 17 Ekim 2013; 11:54:34 >

• Korsan oynaman için çip taktırmana gerek yok. Evde de kendin kırabilirsin konsolu, nasıl yapılacağını bilmek istiyorsan PM atabilirsin. Korsan ile internetten oynarsan ban riski yok. WiFi ile bağlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol çok işime yarıycak nintendo alınca.Bide ben ilk defa nintedo kullanmış olucam bunu nasıl yapacaz ben o çubuğu sallayınca oyundakide mi vuruyuo ?
  • Aynen öyle.

Ban durumları Nintendo'ya uzak terimler. Bu yüzden endişeye gerek yok.
  • Çok sağol Bide bu nintendo ne kadar olmalı yani 500 verirsem kazık yemiş olur muyum kusra bakma ilk defa nintendoylan ilgileniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aletta Ocean -- 18 Ekim 2013; 21:49:15 >
  • 250 TL falan sıfırları Wii'nin. 200 TL'ye satan yerlerde vardı ama hala var mıdır onu bilemem.

250 TL'den fazla verme Wii'ye. 500 TL'ye çok eskiden vardı, fiyatlar düşeli birkaç sene oldu zaten Wii'ye adam akıllı oyunda çıkmıyor yaklaşık 1 senedir.

Mevcut oyunları ile yeterli bir konsol, özellikle eğlencesi tartışılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

250 TL falan sıfırları Wii'nin. 200 TL'ye satan yerlerde vardı ama hala var mıdır onu bilemem.

250 TL'den fazla verme Wii'ye. 500 TL'ye çok eskiden vardı, fiyatlar düşeli birkaç sene oldu zaten Wii'ye adam akıllı oyunda çıkmıyor yaklaşık 1 senedir.

Mevcut oyunları ile yeterli bir konsol, özellikle eğlencesi tartışılmaz.

valla nintendo wii hiçbiryerde bulamıyorum abi d&r mı dersin teknosa mı dersin vatan mı dersin yok hiç bir yerde gg de buldum 500 liraya veriyor bildiğiniz bir yer varsa lütfen söyleyin alayım hele 250 lira varsa hemen havada karada alırım...

İzmirdeyim bu arada..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo 3ds Arkadaş Kodları
    14 yıl önce açıldı
    Nintendo 3ds cfw hakkında
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyice bir araştırma yapman lazım. Teknoloji marketleri neden artık satmıyor şaşırdım açıkcası.
  • Yarın bügün teknosa ve bimeks e uğrayacağım varsa söylerim yer İstanbul
  • Kadikoy yazicioglugunu bir arastir. Softmodlu sifir yaninda 30 kusur oyunla almistim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Sağolasın orayada bakıcam
  • çünkü distribütörü türkiyeden çekildi...
  • 200 bile çok :D bakmayın o fiyatlara aparatsız wii ye 200 den fazla vermeyin.
  • nintendo NES
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.